iPod Photo וU2 החדשים

AboveBeyond

New member
Ipod דור מיוחד :]

יצא דור מיוחד special edition אי פוד שחור עם גלגלת לבנה מעניין וכם גם הצבעוני יצא :]

david32SY

New member
האי פוד הצבעוני

שמתי לב שביום שלישי יצא האי פוד הצבעוני! עכשיו ממה שהבנתי הוא יכול להכיל תמונות צבעוניות ולא הבנתי למה אני צריך איי פוד כזה??? כי בשירים אין צבעים ותמונות זה לא הקטע החשוב במיוחד כשזה מוסיף למחיר 100$ שזה לא כסף קטן! עוד דבר אחד למה יש רק גירסאות של 40 או 60 גיגה??

weird dust

New member
קצת תמונות

הנגן הוא בעל אפשרות מסך צבעונית הוא שוקל 6.4 ounces והוא בגודל 2.4 x 4.20041026.jpg target=_blank>1 x .75 inches לשני הדגמים עוד תמונות 20041026.jpg target=_blank>1 2

JustThomas

New member
מה קרה לך, יש שירים עם צבעים

מטורפים. XD איכסון התמונות נועד במיוחד לשמש גיבוי\אכסון נייד למצלמה דיגיטלית. ובמחשבה שניה, למה יש פלאפונים צבעוניים? אנחנו רק מדברים עם אנשים בטלפון, לא רואים אותם. (למרות שיש כבר פלאפונים שגם זה אפשר) או למה אנחנו צריכים אייקונים, צלצולים, ושאר ירקות? זה הכל עניין של התפתחות. אם זה לא נראה לך שימושי, תוכל לקנות עדיין את בדור הרביעי. בקשר ל40\60 ג'יגה, רצו פשוט להרחיב את הנפח של הנגן. יש אנשים שבשבילם 60 ג'יגה זה מתאים בול, אבל באמת חבל שלא הוציאו פחות מ40 ג'יגה - לא כל אחד יכול להרשות לעצמו חיה ב500 דולר.

hellonoam

New member
נראה לי שזה השלב הראשון

לקראת התפתחות האיפוד גם לנגן mpg לא??

weird dust

New member
לא כל כך מהר

קודם נימצא את מי שיביא את זה לארץ בינתיים כסף כבר יש לי ושכחתי לציין שיש עוד שיפור לבטריה ל15 שעות.

weird dust

New member
עכשיו צריך להוציא פרסומת

אני קניתי את האי פוד החדש "יו טו"
הוא אי פוד דור רביעי רק עם שינויים קלים זה פשוט לקחו את האי פוד ושמו לו מסך צבעוני עוד זמן בטריה ועוד 200 דולר בשביל הדגם הכי גדול ועדיין לא מקבלים קייס.

weird dust

New member
לפי דעתי: חסכון בכסף

אבל זה באמת טיפשי, וזה מה שיהרוג אותם ברגע שהאי ריבר נותן כל כך הרבה יותר ממה שנותן האי פוד הם לא יצליחו להחזיק הרבה זמן מעמד. גם מלך יכול ליפול! והשאלה עם אם יהיו חכמים לתת יותר דברים ויותר שיפורים.

אילנדיל

New member
גם המחיר קצת מוגזם

600 דולר...? נשמע לי כמו התפרעות רצינית במיוחד שהבאנדל לא רחב כל כך. נקווה שבהמשך זה יירד.

weird dust

New member
זה לא ירד לדעתי

וזה 60 ג'יגה שאני בטוח שאף אחד מכאן לא צריך באמת.

mr redimmer

New member
יש לי הרגשה שזה לא יעשה הרבה הכנסה.

מי כבר צריך אייפוד 60 ג'יגה ועוד ישלם כזה מחיר....

Antigo

New member
זה לא ממש נכון

זה לא ממש דור חמישי. יש עכשיו פשוט אי-פוד (דור רביעי) איפוד מיני ואיפוד צבעוני. ככה גם זה מוצג באתר.

למעלה