iPod Photo וU2 החדשים

d@r121

New member
איזה חמוד

אבל יקר רצח 500 דולר ל40 ג'יגה? סה"כ מכשיר סטייל הדור ה4 עם מסך צבעוני וממשק שנראה כאילו נגנב מהXP (ירוק כחול ולבן? נו באמת!). כשנוכל להתחיל לראות סרטים ועוד שאר פונקציות מגניבות שכאלה אז נוכל לדבר, בינתיים הדור הרביעי שלי מתפקד יופי ובשביל להעלות את התמונות מהאלבום המשפחתי אני לא מתכוון לבזבז קרוב ל2500 ש"ח.

BaByGuRrRl

New member
אבא שלי כרגע ביפן ו..

הוא מחר הולך לאיזו חנות בקיוטו והוא יבדוק את זה...הצעתי לו שאני אקבל את החדש והוא יכול לקחת את הדור שלישי 40 ג'יגה שיש לי עכשיו אז הוא אמר שאני אתן אותו לאחותי

ashmash

New member
הואיל וקשה להשיג ביפן דגמים שכאלו

אז אני ממליץ לשלוח אותו לחנות הרשמית של אפל בגיזה שבטוקיו. למרות שהוא יכול לנסות גם באקיהברה

OrlyNL

New member
U2 special edition

יווווווו אני רוצה!!!!!!!! עם חתימות של U2 על הגב שלו!!!!!!! מי תורם לי כסף?? האמת היא שנראה לי שתוך כמה ימים כבר אי אפשר יהיה להשיג אותו.

weird dust

New member
קצת פרטים

הוא עולה 349.00 דולר (יותר יקר מהרגיל) יש לו רק 20 ג'יגה יש לו גלגלת אדומה וגוף שחור יש חתימותעלהמראה מאחורה של כל חברי יוו טו. מקבלים איתו גם פוסטר ו50 אחוז הנחה על אלבום של יו טו דרך האי טונז קצת תמונות 2/gallery/images/u2angled20041026.jpg target=_blank>1, 2, 3

Antigo

New member
הוא גם מגיע עם

האלבום של u2. הוא כאילו כבר בפנים (ב-ipod) לפי מה שהבנתי (חוץ מההנחה על האוסף)

uppercut

New member
אם הייתי לוקח אותו זה היה כי הוא

מיוחד, לא יפה, לדעתי הרגיל הרבה יותר יפה ממנו.

weird dust

New member
ניראה לי אי פוד רגיל

רק עם מסך צבעוני, ויכול להיות שאני ישקול מחדש את הקניה שלי כי זה רק אי פוד רגיל עם מסך צבעוני בלי שימוש בכלל. אני הרי לא הולך לצפות בתמונות.

אילנדיל

New member
אני מדבר על האייפוד של יו2

החדש מרשים כמובן.. אבל הכל עניין של מחיר ושל צרכים

weird dust

New member
הכל זה סחיטה של כסף בסופו של דבר

10 דולר לג'יגה זה המון כסך אפשר לקנות היום בסביבות ה2 דולר לג'יגה אהרד דיסק רגיל אז אם נוסיף את היצור והכל אז 5 דולר לגיגה הכל סחטנות (אני מדבר לגבי הדגם אי פוד דור רביעי 40 ג'גה) (שאר הדגמים הנמוכים ממנו או הגבוהים ממנו יותר יקרים חוץ מה60 ג'יגה)

../images/Emo41.gif iPod Photo וU2 החדשים ../images/Emo41.gif

הערה חשובה: אלו לא דורות חדשים של איפוד אלא גרסאות מיוחדות של איפוד דור רביעי

למעלה