It's A Celebration

שילהה

New member
OMG איזו התרגשות

איזה יופי של שיר הקטע של הדיבור באמצע פשוט מדהים !!!! נראה לי להיט אדיר של מדונה ברמות של HANG UP (הוא מזכיר אותו קצת ) מקסים , פשוט מקסים !!!

בזמן האחרון רק יצא לי להכיר יותר ויותר שירים

של מדונה , אחד אחד מעלפים בזכות המנהל פורום שלכם
אורןן
והשיר הזה החדש מעלף! תודה על הקישור למי שהעלה אורן בהצלחה בניהול הפורום

nerod 72

New member
אהלן שני המתוקה....../images/Emo24.gif

חבר'ה שני היא גולשת בפורום דנה אינטרנשיונל , אחת מהכי בולטות שם, בחורה מאוד חמודה שמשקיעה בפורום ללא ספק... לאחרונה , שני החלה להביע עניין במדונה ולבקשתה שלחתי לה תיקייה עמוסה בדברי מדונה כדי להעשיר את עולם המדונה שלה... שני התלהבה מאוד מהשירים ושומעת בריפיט ואמרה שנורא אהבה את: EXPRESS YOURSELF BAD GIRL FROZEN במיוחד לא? HUNG UP WORDS ועוד כמה ששכחתי שזה יפה חבר'ה למישהי שרק התחילה וכבר מכירה חומרים יותר אנדרגראונד כמו למשל בד גירל וורדס... זה רק אומר שאת מעשירה את עולמך המוזיקלי, כי להתחבר לחומרים הפחות מוכרים של מדונה זה לגלות עולם שלם של סגנונות שבדרך כלל אנשים בגיל צעיר כזה לא מכירים כי זה לא מה שמשמיעים ברדיו או בערוצי המוזיקה... אפשר להגיד ששלב א' בתהליך ה"מידון" הושלם בהצלחה! שני, את מוזמנת לגלוש פה ולהביע דעתך.... ולאט לאט להכנס לעולמנו הרחב .... וולקאם!

קרנוק

New member
איזה שיר כיפי!

הביטים ברקע כולל ספציפיים מאד בתווים , מחווה ברור וקריצה לגט טוגדר, וגם הפקה מאותה משפחה אם כי שונה- גט טוגדר פרנש האוס וזה האוס יותר עשיר כזהבשכבות שלו- באמת להוריד בפני פול את הכובע, עשה עבודה טובה גם בלתת את החותם המוכר שלו ועדיין נשמע מדונה מאד וגם עדכני. הקטע של הדיבור מזכיר לי את הדיבור בהתחלה של אבריבאדי, המילים מצחיקות אותי, אתה נראה מוכר לא זיהיתי אותך בלי בגדים
נראה לי שמסתמן להיט, ויחרש בטירוף על ידי ממקססים שונים. תודה על הלינק!

טוב מדובר באחלה שיר דאנס ...

לא שיר להתעלף בעניי , זה שיר שממשיך את קו הדאנס של מדונה האופייני לה בשנים האחרונות , מאוד מאוד אהבתי את הטוויסט בסגנון הפעם מדובר במשהו פחות אלקטרוני ויותר האוס , פול עשה עבודה נהדרת , הפקה מהוקצעת ממוקססת מדהים ומדוייקת לחלוטין ברמות שרק מדונה יודעת , המלל חמוד והלחן חמוד . לא מתעלף לא רואה הכי טוב או בין הטובים , עדיין מרגיש שמדונה ממשיכה בקו של שירים שקצת מסורסים מנשמה ועומק ( מה לעשות זה חסר לי ) אבל כקטע דאנס , ללא ספק משודרג וברמה גבוהה ביותר . ריבולבר הרבה יותר מעניין וסוחף בעניי
....

avivs

New member
הרבה יותר טוב ממה שציפיתי.

שיר דאנס איכותי עם פוטנציאל להיות אחד הלהיטים הגדולים שלה.

tali44

New member
אפשר לינק אחר? אני לא מצליחה להוריד

מהלינק הזה, זה מוריד לי את השיר בצורת מסמך.

tali44

New member
לא משנה, הסתדרתי.../images/Emo13.gif

שיר מדהים מעל הציפיות!!

ray of light1

New member
../images/Emo125.gif סלבריישןןן בקנדי סטיישןן!!!

סלבריישן הושמע עכשיו בפעם הראשונה בקנדי סטיישןןן! אני סתם יושב בחדר ושומע קנדי סטיישן ופתאום: האם אתם מוכנים להשמעת הבכורה של סלבריישן ואז בקול של מדונה- אר יו ראדי?? זה מתחיל!! בילובורד (או איך שזה לא יהיה) לא מוכן נראה לי לשיר כזזה!!

amazing mf

New member
למה אני אוהב אותו?

אחרי שמיעה ראשונה (לפוס עוד כמה אחרי) החלטתי שאני אוהב אותו. ממש אבל. לא רק בגלל שאני פופ פאן, לאו דווקא בגלל שזה קיץ ומסיבות ואוסף להיטים וההופעה, אלא בגלל עוד כמה סיבות:
כי זה טראק שנשמע לחלוטין ניינטיז, אה- לה- דיפר אנד דיפר. זה לא אומר שהוא מיושן, זה אומר שכמה שהיה בעשור הזה טראש, נהננו לפזז לצליליו. ככה גם עם השיר הזה!
קולות הרקע שמדונה עושה לעצמה (ובלי vocador, תודה לאל).
השירה המהירה שלה בבתים, שפשוט גורמת לך לרדוף אחרי השיר.
הקטע המדובר שנשמע בדיוק כמו אלה בשירים אחרים שלה מתחילת הקריירה. הגרוב תמיד התחיל (או נמשך) עם קטע מדבר!
הצחוק המשעשע.
הפתיחה שנשמעת מוכרת ואתה לא מצליח להבין מאיזה שיר היא לקוחה (GT, הולידיי, אווריבאדי, מה לעזאזל?)
הקולות הגבוהים של מדונה. יאללה, תתאמצי קצת.
בגלל השורה: You wanna dance, yeah. חפשו אותה בעוד כמה שירים של מדונה. FEEL GOOD SONG. לגמרי

X Offender

New member
../images/Emo45.gif

אני אוהב את הניסוחים שלך אמיר אתה תותח בזה

חחח אביבה את הורסת חולה עלייך

אם הוא היה כותב באותו ניסוח מהמם למה הוא לא אוהב את השיר ושומר על רמת כתיבה כזו מדליקה מקצועית וגבוהה היית קוברת אותו , אבל בגלל שהוא פרגן אז את מתה על הכתיבה שלו אאאתתתתתתת ההההווווררררססססתתתתתתתתת

למעלה