ענק ענק ענק -
C Chrismakkah convert New member 2/7/06 #53 אני מההתחלה אמרתי שהוא דומה לSOWK, אבל אף אחד לא האמין לי . בכל מקרה- שיר מצוין!!! מכל הבחינות!!! מיקום מצוין אחרי IIAW- מהשיר הכי לא קיני באלבום, עוברים לשיר שהכי מזכיר את H&F... אחד מהTOP 5 שלי |מאוה|
אני מההתחלה אמרתי שהוא דומה לSOWK, אבל אף אחד לא האמין לי . בכל מקרה- שיר מצוין!!! מכל הבחינות!!! מיקום מצוין אחרי IIAW- מהשיר הכי לא קיני באלבום, עוברים לשיר שהכי מזכיר את H&F... אחד מהTOP 5 שלי |מאוה|
T TheLost New member 1/7/06 #20 השיר הכי יפה בדיסק ../images/Emo99.gif איי וויק אפ איטס א באד דרים נו וואן און מיי סייד איי וואס פייטינג באט איי פיל טו טיירד טו בי פייטינג גס איים נוט דה פייטינג קינד!!!!111
השיר הכי יפה בדיסק ../images/Emo99.gif איי וויק אפ איטס א באד דרים נו וואן און מיי סייד איי וואס פייטינג באט איי פיל טו טיירד טו בי פייטינג גס איים נוט דה פייטינג קינד!!!!111
B bonzol New member 1/7/06 #31 שמעתי פחות או יותר רק את הפזמון והוא מצוין, עדיין אין לי דעה מבוססת על השיר
C Chrismakkah convert New member 2/7/06 #56 בין השירים הכי יפים באלבום! השיר פשוט מכניס אותי לתוכו- האווירה בשיר מדהימה!! בהחלט בTOP 3 שלי!
א אמבריי לנצח New member 2/7/06 #74 שיר מדהים../images/Emo99.gif ישר אחרי נאטינג אין מיי וואי מבחינתי.
T TheLost New member 1/7/06 #21 השיר השנוא עליי בדיסק ../images/Emo46.gif הוא יותר מידי איטי, ובכל שיר של קין יש קצב...