MARDI GRAS

MIDNIGHT SKY

New member
../images/Emo41.gif MARDI GRAS../images/Emo41.gif

יוווו אני מקווה שיהיו סרטונים !! אמרו שהלהקה לא הייתה איתו אלא רק הוא ורקדנים . אומגד ! רקדנים !!!

MIDNIGHT SKY

New member
הוא שר FYE

Adam was awesome, blue glitter hair, bare chest, super spikey FYE Jacket & huge codpiece lmaoo, sang FYE + dancers

MIDNIGHT SKY

New member
עוד ציוץ של מישהו

Okay more detail. He came out with a mixture of hot male dancers and alien drag queens to sing For Your Entertainment. Was fantastic. אבל למה הוא שר רק שיר אחד )): סטראט היה יכול להתאים !

mokasosex

New member
רוצההההההה סרטונייייייייים באיכות הכי מעולה

שיששששששששש !!!

nini18

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי הרג אותי עם הלבוש חחחחחחחח טוב שהוא לא ישב היה קורה לו בדיוק מה שקרה למראיינת ההיא חחחחחחחחח אוי ורואים לו את הטוסיק ואת הפטמה חחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי איזו תלבושת מצחיקה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בטח מונטי והמתופף היו על הרצפה מונטי רגיל המתופף בטח חטף חום חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לפחות לליטל היה אויר בתוך המסכה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואני חייבת להגיד השיר הזה נשמע מעולה עם מוסיקת פלייבק חחחחחח נראה לי זה השיר היחיד שהכלים בפלייבק נשמעים יותר טוב מכלים אמיתיים . בקיצור הופעה גדולהההההההההההההההההההההההה והחיוך בסוף שווה הכל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי אני מתה עליווווווווווו יפה שלי מושלם

mayarel

New member
מה לא ברור בלבוש

אני בטוחה שככה בדיוק התלבשו כל הגלדיאטורים ההומואים
אוי הוא אדיר. ותגידו אלה המכנסים של קיס אנד טל????

nini18

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif:D../images/Emo6.gif

בטוח שככה הם התלבשו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יכול להיות שאילו המכנסים למרות שנראה לי שבאילו היה פתח מקדימה שליטל יוכל לנשום חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי אני לא נרגעת מהלבוש חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מטורפתתתתתתתתת עליווווווווו רציתי תחתונים קיבלתי אפילו משהו יותר שווה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

nini18

New member
שיחנק ../images/Emo88.gif

אוי אני מתה על ההתחלה ראיתי כבר מיליון פעם חחחחחחחחחחח איזה טוסיק חמודייייייייייייייי מתה עליו חחחחחחחחחחחחחחחח
והפטמה בסוף . חחחחחחחחח כן יש מצב שאני צריכה מקלחת חחחחחחחחחחחח איך איך קרה הדבר מיליון זמרי רוק יש בעולם והראשון שאני לגמרי התאהבתי בו לא משחק בנבחרת שלי איךךךךךךךךךךךך????? אני אפילו לא יכולה ללכת להופעה לזרוק את עצמי עליו כמו שעושים עם רוקרים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי אבל אני מתה עליו לא הייתי מחליפה אותו גם בשביל מיליון ואחת רוקרים סטרייטים אחרים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פשוט מתה עליוווווווווווווו

mayarel

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח -D

כן אין מצב שמחליפים אותו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח והאיך אצלי תמיד היה ידוע. זה היה רק שאלה של מי ומתי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

nini18

New member
אבל אצלך לפחות אהבת עוד זמרים לפניו

חחחחחחחחחחחחחח אצלי הוא הראשון חחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי ותאמיני לי היה שווה לחכות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מטורפת עליו חחחחחחחחחחח

heart1soul

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח איך הוא הצליח להיכנס בזה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא מאמינה זה כאילו הוא בעירום אבל לא חחחחחח בחיים לא ראיתי מכנסיים צמודות יותר וואי אני בשוק...חחחחחחחחח אה וכמובן- הופעה מעולה!!!:)

mayarel

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif לגמרייייייייייי

למעלה