MARDI GRAS

munmun

New member
omg!!מהר שמישהו יזמין לי גלאמבולנס!!../images/Emo178.gif

מילה אחת לסיכום ההופעה : גלאמבאט!

mokasosex

New member
אוייייייייי נכוןןןןןןןןןןןןןןןןן גאדדדדדדדדדד

שלמותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת !!

AngelKrash

New member
איזה כיף שיש יוטיוב!!!!

ממש חיכיתי להופעה הזו! איזה כבוד שהוא סגר את האירוע..ממש מעריכים אותו שם. איזו הופעה..כבר כמה זמן אני מחכה שהוא ילך על full zodiac וסוף סוף זה קרה. גם לי לא ברור איך הוא זז עם המכנסיים האלו אבל העיקר שליטל בסדר lol ממש אהבתי את השינויים שהוא עשה בשיר-הוא נראה ונשמע מדהים! טוב, טור ועכשיו! אה,והמלכות דראג היו גדולות

אאאאאאאא אומייגאד !!!!!!!!!

כמה חיכיתי להופעות כאלווווווווווו
פרובוקטיבי, לא מרוסן, מלך
אוי אני כל כך מקווה שהטור יהיה בדיוק כזה

InbarKiii

New member
חמודד?????

איך אפשר לקרוא לדבר הזה חמוד חחחחחחח יותר כמו החייזר הכי יפה בעולםםםםם עם התחת הכי מושלםםםםםם שיששששששש חחחחחחחחח הריקודים שהלכו שם מפגרים ברמות חחחחחח אבל לפחות אלו אנשים יפים על הבמה אז נסלח להם חחחחחחחח גדול גדול גדוללללל אני רוצה עוד מיליון הופעות כאלה DDDDD: ואעאעאעא החזה חשוף חשבתי שזאת סתם חולצה עם צארוון פתוח אבל הוא לגמרי בלי כלוםם

nini18

New member
כן ממש בלי כלום רק עם גקט שמכסה את הכל

אבל לפחות הוא מרים ידים מידי פעם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

InbarKiii

New member
חחחחחחחחח אבל ראו שהוא רצה להוריד אותו!

חחחחח ניראלי לפחות..נו לפחות הכוונה חחחחח אני רוצה כבר תתמונות המקצועיותתתתתתתתת

mayarel

New member
כן חחח יאללה האוסטרלים האלה לוקחים את הזמן

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כולם שם כנראה עוד לא יודעים מי הם ומה הם אמורים לעשות .. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

mokasosex

New member
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

סקסיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי , הבגדיםםםםםםםםםם הכי יפיםםםםםםםםםםם מאז אמריקןןןןןןןןןן אידוללללללללללללללללללללללל ופטמהההההההההההההההה יאייייייייייייייייייי והרקדניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם החיוךךךךךךךךך בסוף מראה כמה שהוא היה צריך אתזה ונהנה מזה, והפרופיל של גלאמבלוג' משגגגגגגגגגגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע !!!!! אוייייייייייייייייי הכיייייייייי יפההההההההההה שיש, ואני אוהבת את השיר הזה !

XoLilMissLolaoX

New member
מה זה הדבר הזה שהוא לובש??

נראה לי שהוא החליט לחזור למקורות...
גם מבחינת ביגוד וגם מבחינת ההופעות הפרובוקטיביות...לא שיש לי בעיה עם זה להפך!! ההופעה הייתה מעולה!

nogigoosh

New member
ממש :D הוא מהזה השתנה בזמן האחרון...

אני מקווה שזה לא סמים או משהו..
חוזר לתקופה שלפני איידול..

magenta73

New member
תודה ../images/Emo9.gif

אני רק חושבת על מה שהיה לו שם, ששמר על הגלאם-באלג' או כפי שאנחנו קוראות לו - little adam ואומרת שזה נתן משמעות חדשה ואחרת לגמרי ל- diamonds are a girl best friend ...

למעלה