MCWEEKEND

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifXDDDDDDDDD איזה מאגניב ../images/Emo6.gif

חהחהחהחהחה סו פאני
רעיון טוב

HappyPoni

New member
../images/Emo109.gif חחחחח באמת?../images/Emo6.gif

טוב לדעת D: רק שאני צריכה לצלם אותו היום ואח שלי עוד לא בבית

McLife135

New member
../images/Emo94.gif שילי XD

שיר השבוע של מקפליי
ballad of paul k good night only the strong survive do ya met this girl down by the lake
שיר השבוע לא של מקפליי
linkin park - leave out all the rest
linkin park - in the end paramore - decode SP - i can wait forever SP- perfect busted - 3am
אומן/ית/להקת השבוע
linkin park
busted
אלבום השבוע
קליפ השבוע
הקליפ של leave out all the rest
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
לא נפסיק לרקוד צחוק מהעבודה ((אורי חזקיה
)) בובספוג
סרט השבוע
יעד סופי 3 ילדות רעות בראץ - הסרט
עיצבן השבוע
ילד מהכיתה שלי..אני כל כך שונאאתתת אותו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
העציב השבוע
אמממ..כלום
שימח השבוע
המורה שלי למתמטיקה לא הגיעה יומיים D: היה ערב גיבוש של הכיתה..והיה כיף אעעשש!! XDD
ציטוט השבוע
אני: יוואא אני כל כך רוצה שדביר יקבל פסק זמן!! (משו דפוק אצלנו בבצפר כמו ריתוק..ודביר זה הילד מלמעלה שאני שונאת) שובל: אני כל כך רוצה שדביר יקבל התקף לב!! *חחחחח זה היה קורע באותו רגע*
מתנגן בראש/בפלייליסט
leave out all the rest
המלצת השבוע
התמונה הכי חמה
זאת לא תמונה 'חמה' אבל בכל זאת D: תמונה מדהימה מעזה

McLife135

New member
../images/Emo94.gif בתכלס מי לא רוצה את זה?!?! ../images/Emo6.gif

וכןן שובל אני לא סתומה הבנתי את זה לבד!!! XD ואוי תקשיבי אחרי שיצאת מהמכונית אבא של גל שם על פול ווליום את "הוזה אותך מולי" והתחלנו לשיר שם באוטו כולנו ואיזה מצחיק היה!!!

../images/Emo65.gifחחח צודקת..ואת כן סתומה..חחח סתםXD

חחחחח וואי באמת?? הייתי חייבת להיות שם!! הייתי מתחילה לשיר איתו!! (למרות שאני שונאת מזרחיתת XDD) איזה משפחה דפוקה !!
הם קרועים ברמותת!!!

Driven By You

New member
../images/Emo29.gifMcFinallyWeekend../images/Emo9.gif

שיר השבוע של מקפליי
Smile Transylvania וכל ROTTF
שיר השבוע לא של מקפליי
Waiting on a sunny day- Bruce Springsteen Here comes the sun- The Beatles Knocking on heaven's door- Guns N Roses Sweet child O'mine- Guns N Roses Pieces- Sum 41 I miss you- Blink 182 Want me like that- James Bourne I don't believe you- Pink Can't speak French- Girls Aloud Issues- The Saturdays Up- The Saturdays
אומן/ית/להקת השבוע
ברוס ספרינגסטין
גאנז אנד רוז
אלבום השבוע
Room On The Third Floor קניתי אותו סופסוף יאייי
קליפ השבוע
http://il.youtube.com/watch?v=x5wRW7I4Dqc -מלכים
ויל וגרייס, הישרדות וכמובן- גוסיפ גירל
סרט השבוע
קליק. אני בוכה בזה כל פעם מחדש
עיצבן השבוע
עומרייייי@#$%^&*! הוא פשוט מחרפן אותייי!
העציב השבוע
---
שימח השבוע
ROTTF וכל מילה נוספת מיותרת
ציטוט השבוע
שיואו מי זוכר?
מתנגן בראש/בפלייליסט
Knocking on heaven's door- Guns N Roses
המלצת השבוע
לפרוש מהסטפס זה דבר חכם לעשות! במיוחד כשהמורה שלך זה יובל שליין
התמונה הכי חמה
כי אני פשוט אוהבת אותם

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif נראה כאילו דופקים אותו מאחורה../images/Emo6.gif

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifגוד טיימס, גוד טיימס......./images/Emo99.gif

איזה חתיך.... חבל שהוא הוריד את הסיידליפ, ואת השיער הסגול המעלף

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifוגם התמונה הזאת מאיפה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח איך אני אוהבת את התמונה הזו

מזה Want me like that- James Bourne?
יש מצב להעלות בבקשה?

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח תודה לשתיכן../images/Emo24.gif

עכשיו בשמיעה שנייה נראלי שכבר שמעתי את השיר הזה ולא עפתי ממנו.. גם הפעם חחח ><"

hadar369

New member
../images/Emo36.gifMcWeekend Is In The Forum ../images/Emo26.gif

שיר השבוע של מקפליי
DGAO SNGE SMILE TLS קורופטד ברוקולי PW DO YA והיו עוד אבל שכחתי
שיר השבוע לא של מקפליי
נמנמנמ....היו הרבה
אומן/ית/להקת השבוע
ג'יימס ~כאפה~ בורן [ג'יימס אליוט/אידיוט בלאדי בורן] מקפליי SOD באסטד בריטני ספירס ווסטליף
אלבום השבוע
R:A ועוד כול מיני החדש של בריטני סירקס..
קליפ השבוע
אדון החיות
סרט השבוע
יש מלא: -גוסט ריידר -הייסקול מיוזיקל 1 - הירספריי -הסיוט שלפני חג המולד -דמדומים -אלווין והצ'יפמאנקס -ארתור והמינימונים -רובין הוד של דיסני מדובב -מלך האריות של דיסני מדובב [טוב נו...וגם חלק באיטלקית] -אף פעם לא התנשקה [עם מייקל ורטן ה-שקס
]
עיצבן השבוע
אמ...מבחנים שהלכו לי חרא ושכניראה בחינוך תעבורתי יהיה לי 0 בגלל הניתוח שעשיתי לא יכולתי הגשתי לו עבודה בזמן+ לא את המחברת!?!?! אניווי לא משנה
העציב השבוע
אמ... עזבו הרבה דברים
שימח השבוע
1) הלכתי לאחותי [טל] לחיפה וגם פגשתי את ואנסי!! 2)המורה החמודה של לערבית לא תחשיב לי את הציון 56 או 38 ותשאיר לי 84 בערבית בתעודה
ציטוט השבוע
תראו עד כמה לפעמים אין לאנשים מוח אני וטל[אחותי
] בחיפה היום בבוקר מטיילות באיזה שהוא אזור [אני חושבת הדר ~לא,לא השם שלי השם של האזור~] עד לפה סבבה.... אנחנו באותו לחצות מעהר חציה [עם רמזור] עד ש... טל באה ביציאה כזאת : ל-י-ר-ן-!-!-!-! אני: טל איך לירן? הוא בחו"ל לא? טל:מה פתאום ראיתי אותו עם עמית היא מוציאה את הטלפון וחייגת אליו *בלהבלהבלהבלהבלה* היא:טוב הם ימצאו חניה ויתקשרו אלינו אני: טוב סבבה ~אחרי שאנחנו ממשיכות ללכת לתיזי נאבי [XDD] הם מתקשרי~ טל:אנחנו ברחוב הרצוג 47, יש לידינו אופטיקנה הלפרין ו-change לירן:אנחנו שם אבל אנחנו לא רואים אותכן אני ~קולטת אותם עומדים מתחת לרמזור~ : הם שם! [ומצביעה לרמזור שלא היה קרוב אלינו] טל:איפה? אני: שם...שם.... ~היא לא קולטת~ אני: טוב בואי ~ודחפת אותה לכיוון~
עד כמה מפחידים אתם יכולים להיות? אני יורדת מהרכבת בחיפה מחפשת את היציאה ואז קולטת את טל אני מעבירה לה את התיק כדי שאני אוכל לצאת טל:הדר את יכולה להביא לי את התיק איפור שלך? אני: איך את יודעת שיש לי תיק איפור? טל:אני יודעת ~מורידה את התיקה שסחבתי על הגב וטל פותחת אותו מהר ומוציאה את התיק איפור~ אני חושבת לעצמי : אפשר לחשוב מה יש שם ואז אני קולטת את הויזה של אמא שלי XDD זה היה מצחיק
החברים שלי קצת משוגעים אני וחברה שלי הולכות לבצפר יחד [אוקי נוסעות ביחד באוטובוס] אחרי שאנחנו יורדות נחנו מחכות שכולם יעברו סבבה מקובל עליי... אז אנחנו ממשיכות ללכת ואז באמע החים היא : smile smile smile ואני כזה: משוגעת היא: do ya do do ya do ya love me XDD זה היה קורע......
אני וחברה שלי ביום שלישי חוזרות מבצפר [יום נדיר שאנחנו מסיימות ביחד] ושומעות מקפליי... ממשיכות ללכת....עסוקות בשלהן שרות לציבור הרחב שרוצה לזרוק עלינו נעליים מגיעים למקום שעמדה בו מכונית "הדר!!!!!" משהיא צועקת ומוציאה את הראש מהמכונית "ספיר?!?!" אני וחברה של תוההות "צריכות טרפ?" "לא אנחנו עוד שניה לוקחות את האוטובוס שלנו מהעיר" זה היה מחזה ק ו-ר-ע
|
מתנגן בראש/בפלייליסט
DGAO ו- SFA
המלצת השבוע
תיראו גוסט ריידר וכל הסרטים מומלצים!!!
התמונה הכי חמה

למעלה