PATD חדשות ועידכונים

אסור להעלות תמונות סרוקות על גבי הפורום!!

זו עבירה חמורה וזה הפרת זכויות יוצרים! להבא בבקשה לא להעלות קבצים מסוג זה לפורום. היית יכולה לצטט את מה שנאמר על פאניק ולכתוב מאיפה לקחת את הציטוט.

NoAmItA ChAn

New member
אעאע, אני מצטערת! לא ידעתי!

סליחהסליחהסליחהסליחה! זה לא יקרה יותר >_____<

PerfectSP

New member
גם זה שנוי במחלוקת. ../images/Emo190.gif

עקרונית גם אם היא מעתיקה את כל הכתבה זו אסור, אם היא מצטטת שורה או שתיים זה בסדר..

../images/Emo45.gif../images/Emo122.gif

ראיתי את זה עכשיו בעיתון..זה חלק כסוג של כתבה על דיסקים חדשים שיצאו..

DontWakeMeUp

New member
שישתקו../images/Emo11.gif

מאיזה עיתון זה? וואי עוד פעם אחת מישהו קורא להם אימו %^$#@$%@$%

3has3

New member
../images/Emo153.gif רק אל תתעצבני XD

סתם לא, אבל לא יודעת

3has3

New member
../images/Emo153.gif היי, זה לא שלח לי הכל!

בכל מקרה, כמעט בכל עיתון בארץ הם קוראים להם אימו.. אני זוכרת את הכתבה המעצבנת עם הרענן הזה!!)*&^%$&^$ נראה לי זה עוד שמור אצלי D: הוא ממש ירד עליהם... זאת אומרת הוא אמר שהוא ממש התאהב בהם ואז כשהוא קנה את האלבום הוא שאל עליהם קצת ואמרו לו שהם להקת אימו וזה בכלל להקת בנים אז הוא החליט שהוא לא שומע אותם.
זהו, אני אלך לחפש את זה ולקרוא שוב ואז לכתוב את זה שוב כי אסור להעלות את זה טהנהנה ניניני בלה בלה בלה.

3has3

New member
../images/Emo153.gif אהא. הנה ציטוט D:

של כמה שורות XD "הנה זה בא – התאהבתי בלהקת אימו. רגע, שנייה, אל תרוצו לכיור. יש לי הקלות: לא ידעתי שהם כאלה. בחיי שלא." ואז הוא מספר את סיפורו המרתק במיוחד [לא.] אה כן, קראתי את זה בשיעור גיאוגרפיה אחד והמורה צרח עליי חמש פעמים בערך XDD ומאז הוא שונא אותי ומתעלם ממני D: ווהו. גו רענן שקד, גו! רוצה להרוס לי עוד שיעור?!? טוב, די, אני במצב קשה. פרשתי לניאופטס ^^

DontWakeMeUp

New member
אני עצבנית? מה פתאום

וואי זה מזכיר לי פרסומת כלשהי חחח אה כן חחח "שאני אשפשף? מה פתאום, יש סילית ולא רק לאבנית" XDDDDD חחההחה הם לא אימו
חהחה וכולם מתאהבים בהם זה בסדר D: ניאופטס?!?!?!

3has3

New member
../images/Emo153.gif את לא מכירה? XD

זה האתר הזה שמגדלים חיות מצוירות ובשביל להרוויח כסף צריך לשחק

כתבה על פאניק בראש 1 ../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif

כתבה על פריטי.אוד. :) רוצו לקנות! יש שם תמונה ענקית ממש יפה שלהם
הם ממש ממש פירגנו ואמרו שזה אחד האלבומים הטובים שהם שמעו השנה ופאניק התבגרו ושזה אלבום מעולה D: וזה בידיוק הזמן ללחוץ עליהם: אם כל אחד בפורום יכתוב מכתב לראש 1 להגיד תודה על הכתבה ושימשיכו לכתוב עליהם והם יכתבו, יגדלו מספר המעריצים בארץ העיתונים ימשיכו לפרסם עליהם עוד ובאיזה שהוא שלב אחד מהעיתונים בטוח יעשו איתם ראיון D: הכתובת:[email protected] בואו נראה להם שלא רק מעריצות טוקיו יודעות להציק
ד"א שמתם לב לזה שכל פעם שהם עושים כתבה\כתבת שער על להקה בשבוע אחרי זה יש מלא מכתבי תודה ממעריצים ואז הם שמים פוסטר של אותה להקה ?
זה קרה עם טוקיו,מקפליי ובטח עם עוד

ובכל זאת ,

אסור לפחות הודעה חדשה סתם כך ,זה נוגד לכללי הפורום. היית יכולה לנצל"ש אפילו.

bet57

New member
../images/Emo41.gifThat Green Gentleman-הקליפ ../images/Emo41.gif

למה אף אחד לא כותב על זה? הקליפ יצא ממש בשעתיים האחרונות בבכורה עולמית *ואני עדיין לא מאמינה שאני בטח אחד מהראשונות בעולם* זה כל כך חמודדדד
רוצו לבדוק!! http://www.nokiausa.com/A4872009 לדעתי הוא הרבה יותר טוב מהקליפ של ניין, אבל בחייאת, שיקחו שיעורי משחק או משו
(לא כולל ברנדון)

למעלה