תודהה מאמי גנבתי אותו לבת דודה שליי :] היא גם בפורום , ADI jones ..
T tzuf jones New member 20/7/07 #26 תודהה מאמי גנבתי אותו לבת דודה שליי :] היא גם בפורום , ADI jones ..
M McFly rullz New member 19/7/07 #17 מושלםםםם$%@$ אווו יש לכולןן פיקים כ''כ יפיםם גם לי יש...אבל הוא לא מי יודע מה יפה.... תודה על שני פרקים מהממים!
מושלםםםם$%@$ אווו יש לכולןן פיקים כ''כ יפיםם גם לי יש...אבל הוא לא מי יודע מה יפה.... תודה על שני פרקים מהממים!
M MoVe AlOnG New member 19/7/07 #19 תודה תודה רבה. ובקשר לפיק שלך,אני חושבת שרק אנשים אחרים *אהמאהמ* שיקראו את זה יוכלו להחליט אם הוא יפה או לא.
תודה תודה רבה. ובקשר לפיק שלך,אני חושבת שרק אנשים אחרים *אהמאהמ* שיקראו את זה יוכלו להחליט אם הוא יפה או לא.
M McFly rullz New member 19/7/07 #22 חעחעחע אני מנסה לסיים אותו כבר כדי להתחיל חדש. הוא טיפשי מדיXDD אולי אני אפתח בלוג מיוחד לזה...חח כמו שחן עשתה...
חעחעחע אני מנסה לסיים אותו כבר כדי להתחיל חדש. הוא טיפשי מדיXDD אולי אני אפתח בלוג מיוחד לזה...חח כמו שחן עשתה...
M McFly rullz New member 20/7/07 #23 ../images/Emo67.gifאופסיי חחח רק עכשיו שמתי לבבב! *******כמו שאת עשית בפיק שלך.. אני כזאת מטומטמת!חעעח לא שמתי לב אל מי אני מדברת
../images/Emo67.gifאופסיי חחח רק עכשיו שמתי לבבב! *******כמו שאת עשית בפיק שלך.. אני כזאת מטומטמת!חעעח לא שמתי לב אל מי אני מדברת