ROTTF-עונה שנייה-פרק 1,2

MoVe AlOnG

New member
../images/Emo41.gifROTTF-עונה שנייה-פרק 1,2../images/Emo41.gif

עונה שנייה.מקווה שתאהבו.ולהתחלה טובה שמתי לכם 2 פרקים. "התכנסנו כאן היום לזכר חברה קרובה,אני לא יכול עם זה" "זה בסדר דאגי,אני אמשיך מכאן..." "תודה" "התכנסנו כאן היום לזכר חברה קרובה,שהייתה יותר מסתם חברה,מסתם זוחל רגיל...זוקי פוינטר" דאגי מירר בבכי והארי חיבק אותו בשביל להרגיע אותו. "למרות שהכרתי את זוקי רק בשנה האחרונה יכולתי להגיד שהיא הייתה מיוחדת במינה. יהי זכרה ברוך" עמדנו שם;הארי,דני,טום,דאגי ואני בחצר ביתנו בשנה האחרונה סביב גבעת בוץ ובתוכה קבורה זוקי האהובה של דאגי,הלטאה היפה והמיוחדת של דאגי. זה היה שוב קיץ,ומאז שהתחיל הקיץ גשם לא ירד באנגליה.אני יודעת שזה מוזר שגשם יורד בקיץ,הסברתי את זה גם לדאגי. בקשר לזוקי,היא מתה מזה שהיא התחבאה בתוך תעלות המפצל של המזגן,ולדאגי היה חם אז הוא הפעיל אותו,דבר שגרם לזוקי לעוף כמה מטרים באוויר עד שהתנגשה בצורה ישירה בחלון. טוב נחזור לסיפור שלנו. "אני יודע מה ישמח אותך,ללכת לים" טום ניסה לעודד את דאגי. "באמת זה רק יעזור" הוסיף הארי. "טום" דאגי אמר "מי נוהג?" "אני!!" סוף סוף יש לי רישיון נהיגה,למה לא לנצל את זה. "עוד רבע שעה מוכנים פה" כולנו התפזרנו לחדרים להתארגן ואני ודאגי עלינו לחדר המשותף שלנו,כבר שנה עברה מאז ההופעה בישראל,כבר שנה שאנחנו רשמית ביחד!הספיקו לכתוב עליי כל מיני דברים בעיתונים,טובים ורעים. הספקתי לקרוא כתבות על רקע אנטישמי נגדי,אפילו הספקתי לעלות פעמיים על השטיח האדום ואחת מהם הייתה עם שמלה. אני ודאגי הספקנו כבר כמה פעמים לריב ולהשלים,מתוכם דאגי ישן פעמיים על הספה.אני יכולה להגיד שטוב לי ואני מאושרת,אבל עדיין חסרים לי הרבה דברים כאן. אני פה בקומפלקס עם החברים הכי טובים שלי וגרה בחדר עם אהבת חיי האמיתית, כל כמה חודשים החברים מהארץ טסים אליי ולהיפך,וכל כמה שבועות המשפחה גם [טיסות חינם]. בנוסף להכל דני ונופייר(נופר) יוצאים,הוא ממש מחבב אותה והיא מבחינתה-מחר חתונה.אולי גם מבחינתו. דאגי היה כבר לבוש בבגד הים האדום שלו ובאיזה גופייה לבנה שלא בדיוק כיסתה את גופו השרירי,ואת הקעקוע שלו. "תתלבשי כבר צ'ן" "טוב" "רוצה שאני אבוא לעזור לך?" "דאגי תירגע קצת..." ____________________ פרק 2- היה כיף בים,דאגי שכח מהאבל על זוקי ועכשיו הוא מרגיש טוב יותר. "יש לנו טיסה מתוכננת לישראל עוד שבועיים" "אה?" "אתה זוכר כן?!" "בטח" דאגי עשה פרצוף משונה. "רק תזכירי לי מה מטרת הביקור" "משפחה וחברים" "חברים?" "כן, ליהיא קיבלה קידום בצבא,היא חתמה קבע והיא עושה מסיבה,זוכר מי זאת?" "כן אני זוכר,חתמה קבע?!" "אני אסביר לך אח"כ" "טוב שמעי צ'ן-בזמן האחרון אני עסוק עם מקפליי ואת עם FRESH ואין לנו זמן לעצמנו כמו שהיה לפני שנה" "אתה רוצה שניסע לקפריסין..." "איך ידעת?" "אתה מחזיק את העלון של המלון ההוא בקפריסין,חוץ מזה-עכשיו יפה שם" "ככה אני אוהב אותך" דאגי נישק אותי,למרות שאנחנו ביחד כבר שנה,ואנחנו גרים ביחד עדיין יש לי את הפרפרים בבטן כשאנחנו מתנשקים,כשהוא מחבק אותי. "אז נוסעים?" "מי אתה רוצה שייסע?" "אממ..נראה לי שאיזה אחת מוזרה,את אולי,אני,אנוכי ועצמי" "טוב,מתי נוסעים?" "ב18 באוגוסט,אנחנו במלון אנה טרופייה" זה ליד הים,הכל כלול.אה ואנחנו בסוויטה" דאגי הקריא את המידע מהכרטיסים שרכש במאוד מועד,היינו נוסעים בכל מקרה. "יפה שאתה יודע,רק מה התאריך היום?" "ה10 באוגוסט" "יפה שאתה אומר לי,ואם אני אחליט שלא לנסוע?" "מה??!!" "תירגע אני באה!" אני חושבת שהתנשקנו בערך רבע שעה.ככה עמדנו בסלון,מחובקים בצורה מדהימה. שקט שרר בבית,רק אני והדאגי שלי,ממש שלווה מדהימה. "דאגי!!!!צ'ן!!!!אתם לא מבינים מה קרה!!!!" טום נכנס בסערה [בלשון המעטה] והדממה נעלמה כלא הייתה.

Lex 1

New member
יאאא שכחתי שאת צריכה לפרסם היום!../images/Emo12.gif

אני כל כך מאושרת שייצא לנו לשמוע את מעללייך יחד עם דאג לעונה נוספת
אהבתי את פתיחת העונה (
) ובמיוחד את: "אממ.. נראה לי שאיזה אחת מוזרה,את אולי,אני,אנוכי ועצמי" נקרעתי במשך כמה דק'. אמא ברחה מהחדר.
. אז כמובן אהבתי וכבר הזכרתי את העובדה שהספקתי להתמכר?
אז תודה על ה-2 פרקים מחכה לעוד עונה מעולה

מאיושSP

New member
מהמממם ../images/Emo99.gif

מצטערת שלא הגבתי כמה פעמים קודמות, אבל אני תמיד ממשיכה לקרוא=] אחלה פתיחה לעונה השניה

shiraz cohen

New member
חחח ממש יפה...

ההתחלה קרעה אותי.
אבא שלי לא הבין מה עובר עליי...

Sivan McFLY

New member
יאאאאאא כ"כ התגעגעתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

דייייייי אני לא יכולה הם כ"כ חמודיםםם וואיי הרגת אותי עם זוקי חחחחחחחח *יוצאת מהאטרף שלי* מה קרה מה קרה מה קרה???? אההההההההההההההההה נ.ב- נו צ'נצ'נית את מכירה אותי אני קצת (הרבה,מאוד) מטומטמת חיחיחי
יפה כרגיל ואפילו יותר!

or karady

New member
מ-ה-מ-ם

והפרק השני ממש יפה.. 10 באוגוסט זה היום הולדת שלי...=]

Charley XD

New member
אוייייייי איזה חמודים..!!!

הכל עולה מהעונה הקודמת..!!!!!!! מדהים מדהים מדהים..!! עוד...

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifחמודים../images/Emo99.gifזה כלכך יפה 3>

butbut

New member
אהבתי שאת שמה 2 פרקים=] זה עושה את זה ארוך

ובכלל הכתיבה שלך השתנתה>>>>>לטובה=]

ייייייייישששששששש!!!!!!!

עונה שנייה!!!!!!!!!1 אושר
אני אקרא אח"כ, ואני יודעת שזה יהיה טוב ^^

lilosh1212

New member
מהמם......איזה כיףףף עונה 2

אהבתי את ההתחלה.... אמא שלי לא הבינה מה עובר עלי חחח

m o r 1 0 2

New member
היתגעגעתי כלכך../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

אחח פרק מושלםםםםם|מאוהבב
חנצ'ו התחלה מצוינת ומדהימהה
מחכה להמשך

זאת שוב מורןן [[mcfly rullz]]

וזההה מדהיםםםםםםם!!!!!!!
בהצלחהה בעונה שניה וממש אהבתיי!!

M C F L Y 1

New member
התתגגעגעעתי ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

אייזהה מתווק דאגגי ! נוסעיים לקפריסיין ההא ? לבבדד *חולמת בהקיץץ* אבבלל מה לעזאזל קררה ?! מתתה עלל הכתיבה שלךך 3> תממשיכי ככה !

DoLi it is Me

New member
יאאא איזה פרק יפה אני כבר

מחכה לפרקים הבאים זה נישמע ממש מעניין D:

למעלה