ROTTF-עונה שנייה-פרק 3

MoVe AlOnG

New member
../images/Emo41.gifROTTF-עונה שנייה-פרק 3 ../images/Emo41.gif

קישור לפרק הקודם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=101997729 _________________________ "מה אתה רוצה?"דאגי שאל את טום באדישות,בניגוד לטום שלא הפסיק להתנשם. "מה קרה?"שאלתי את טום בעדינות,ניסיתי להרגיע אותו. "זה הארי!הוא...הוא נעל את עצמו ו...רעש!משהו נפל!" "רוצה שנייה להרגע?מים?" "לא,לא!אין זמן!מהר!" יצאנו מהדירה במהירות ורצנו לדירה של הארי שהייתה שתי דלתות ליד,כשנכנסנו הבית היה כרגיל,ורק שעלינו לקומה השנייה שמענו את הצעקות של הארי הנעול. דאגי ניסה לפתוח את הדלת ואח,כ לשבור אותה בדרך הישנה,עם הגוף,אחרי ולמרות שדאגי נלחם על הדלת הויא לא נפתחה ודאגי התקשט בשטפי דם חדשים. "טום רק תביא לי טיש" צעקתי לטום המבוהל שישר רץ להביא. "את בטוחה בזה?מה את הולכת לעשות? "אתה תראה" טום מהר הביא לי את הפטיש וצעקתי עליהם שיזוזו אחורנית.הרמתי באוויר את הפטיש שהיה יחסית כבר ושברתי את הידית ויצרתי חור בדיוק מעל המנעול. בגלל שהחור היה צר וגם כך היד שלי הייתה הגשתי את היד לכיוון המפתח בצידו השני של הדלת ופתחתי אותה.דאגי וטום היו המומים מהעובדה שפתחתי את הדלת בצורה כזאת אבל הם יותר נדהמו מהמצב שבו הם ראו את הארי,וגם אני. הארי דכב על הרצפה ועליו נפלה כוננית של ספרים שהייתה בחדר וממנה עפו מלא ספרים על הארי והתפזרו בחדר,הטלפון האלחוטי היה מפורק על הרצפה והארי שהיה לכוד לא הפסיק לרעוד. הרמנו אצ הארי ועזרנו לו להתיישר,הוא נכנס למקלחת להרגע ואז כשיצא חיכינו לו ולהסבר שלו בסלון. "עכשיו אתה מוכן להסביר מה קרה?"טום היה מבוהל נורא. "טוב זה הולך ככה..." הארי סיפר לנו שהוא דיבר עם סם האקסית שלו הטלפון,שהוא אגב עדיין אוהב אותה-האמת שהוא באמת התאהב בה בחודשיים שלושה האחרונים. סם אמרה שהיא יוצאת עם מישהו חדש ושהיא בעצם אוהבת את החדש הזה והיא גם ידעה שהארי אוהב אותה,בשנייה שהארי שמע את זה הוא ניפץ את הטלפון ברצפה ודפק את הראש בכוננית שהשיבה מלחמה ונפלה על כל גופו הלבנבן. טום ששמע את כל הבלאגן שם לב שהדלת נעולה ואחרי שניסה בעצמו לפתוח רץ לקרוא לנו,והשאר כבר ידוע. ניחמנו את הארי בגלידה ובחיבוקים "אולי תצא עם מישהי חדשה" טום הציע "מי תצא איתי,יש לי רק את סמי ועכשיו גם היא לא שלי" "הארי אל תדאג אני בטוחה שהכל יעבור" "נכון,עוד כמה זמן יש את הטיסה לישראל-שם תשכח מהכל.אני יודע שאתה אוהב לטוס לשם" דאגי ניסה לעודד. "פשוט תעזבו" הארי קם ממקומו ודאגי דחף אותו לשבת. "שב!תרגע!ותאכל את הגלידה שלך!" "דאגי,די להיות תוקפני!" אם יצאה המחשב איפה דני בכל הסיפור אז הנה המצב: דני כמעט בכל יום מסתובב בעיר ומנסה לקנות לנופר את המתנה המושלמת לקראת הנסיעה לישראל רק שיש בעייה מסויימת שהייתה מאוד מפריעה לנופייר וגם לו. בזמן שדני משוטט ברחובות וחושב על נופר שלו שהוא רואה פעם בכמה חודשים,שדרך אגב דבר שמפריע לו מאוד,הוא נאכל געגועים. יצא לו להכנס לחנות עם מוכרת ממש יפה וממש חמודה ומיוחדת שלא ממש עוזבת אותו. לדעתה הם ביחד. עד כאן זה עוד בסדר,הוא לא פשע או משהו. אתמול דני נכנס שוב לחנות בתקווה שהביאו דברים חדשים שנופר תאהב,המוכרת יודעת שהוא בא במיוחד לחברה מעבר לים שלו רק הבעיה שהיא לא הפנימה. המוכרת הלא מפנימה אתמול נישקה את דני נשיקה מלאה ועמוקה. דני לא ידע איפה לקבור את עצמו. הוא נסע שוב לעיר כדי לחפש לנופר מתנה במקום אחר בתקווה שהמוכרת המנשקת לא תראה אותו. אבל כנראה שהוא טעה.

rox love BSM

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

McFly rullz

New member
אוווווו!

האמ..נראה לי שלא הגבתי על פתיחת העונה השניה...אז אם לא... איזה כייףףף!!!!ממש אהבתי את הפיק שלךך!!!
בהצלחה בעונה השניה!!! והפרקים ממש מעניניםםם תמשיכי ככךךך!!!D:

MoVe AlOnG

New member
../images/Emo9.gif

תודה רבה לך. אני שמחה שאהבת את הפיק. ואני אשתדל להמשיך כך ^_^

m o r 1 0 2

New member
חנצ'ו איי לב יור פיקק../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

פרק מדהיםם......ממש מגניב...מאוד אהבתי
בבקשה תרפסמי שניים בפעם הבאה

MoVe AlOnG

New member
אין בעייה

אם הפרקים יהייו קצרים וכאלה ולא יהייה מתח בראשון אז סבבה. בשבילך אני אשים שניים. ושמחה שאהבת ^^

Sivan McFLY

New member
אוייי מסכנים ../images/Emo201.gif

הארי מסכיין... גם דני.... איזה כיף לנופר!!! מוכרת כלבה.. אני לא אוהבת אותה... Good Job Chen!!
more more more more!!

Lex 1

New member
אחחח עוד פרק מדהים!../images/Emo99.gif

חן, מתחילות להיגמר לי כבר המחמאות..
חחח מחכה להמשך

M C F L Y 1

New member
מוותתח ! ../images/Emo2.gif

מווכרת ז**ה !
אייך הייא מעייזה לגעעת בדדניי X____X וואיזה מוותתק האאריי .. הווא צריךך חיבווק
אני מתנדבבתת ! פייק אחחד הייפיים
* אהממכוורהאהממ* מחחכה לפפרק ההבבאא !

שוליטה

New member
ממש יפי!!

איזה מוכרת חוצפניה!! אבל ממש יפה... מחכה לפרק הבא... שיבוא מהר בבקשה... ואם אפשר שניים או שלושה...

למעלה