חברות
X Xx Whatsername xX New member 21/10/09 #121 ../images/Emo45.gif כ"כ מבינה אותך חח כמה שאני לא חופרת להן זה לא עוזר... ותאמינו לי, אני חופרת אני לא מבינה איך אפשר להישאר אדישים אליו, באמת.
../images/Emo45.gif כ"כ מבינה אותך חח כמה שאני לא חופרת להן זה לא עוזר... ותאמינו לי, אני חופרת אני לא מבינה איך אפשר להישאר אדישים אליו, באמת.
N nini18 New member 21/10/09 #8 ../images/Emo124.gif אההההההההההה ../images/Emo99.gif אוי הקליפ מדהיםםםםםםםם מדהיםםםםם מדהיםםםםםם וואי הוא נראה כל כך טוב,הוא שר מדהים, השיר מדהים, אדם מדהים.. מרגש.. וד"א הוא יכול להשאיר את המראה המלוכלך הזה עליו תמיד
../images/Emo124.gif אההההההההההה ../images/Emo99.gif אוי הקליפ מדהיםםםםםםםם מדהיםםםםם מדהיםםםםםם וואי הוא נראה כל כך טוב,הוא שר מדהים, השיר מדהים, אדם מדהים.. מרגש.. וד"א הוא יכול להשאיר את המראה המלוכלך הזה עליו תמיד
N nini18 New member 21/10/09 #12 לא עדיף. גם נצנצים זה יפה.../images/Emo45.gif אבל המראה המלוכלך עוד יותר. אוי הקטע שהוא הולך (בלי לשיר) ואנשים נכנסים בו ... אני מתה על זה. דייייי כבר אני צריכה אשפוז הלב שלי עומד להתפוצץץץץץץץ
לא עדיף. גם נצנצים זה יפה.../images/Emo45.gif אבל המראה המלוכלך עוד יותר. אוי הקטע שהוא הולך (בלי לשיר) ואנשים נכנסים בו ... אני מתה על זה. דייייי כבר אני צריכה אשפוז הלב שלי עומד להתפוצץץץץץץץ
ר ר ו ח ל י New member 21/10/09 #59 אני כ"כ איתך ! והקטע הזה היה מעולה. שראיתי אותו פעם ראשונה איך בקליפ הלב שלי פמפם בצורה היסטרית. הימים האחרונים ממש כיפיים ומרגשים. אמן שימשיך ככה ואני רוצה כל יום כזה. שמחר גם יהיה משהו שיגרום לי להתחרפן.
אני כ"כ איתך ! והקטע הזה היה מעולה. שראיתי אותו פעם ראשונה איך בקליפ הלב שלי פמפם בצורה היסטרית. הימים האחרונים ממש כיפיים ומרגשים. אמן שימשיך ככה ואני רוצה כל יום כזה. שמחר גם יהיה משהו שיגרום לי להתחרפן.
N nini18 New member 21/10/09 #87 ../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif אמרתי כבר פעם בהתחלה שעוד היינו בקומונה.. הכי גרוע שיכול לקרות זה שכולנו נתאשפז במחלקה פסכאטרית סגורה. ואז נהייה בנתק מהעולם רק אנחנו ואדם חחחח יהיה כיף
../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif אמרתי כבר פעם בהתחלה שעוד היינו בקומונה.. הכי גרוע שיכול לקרות זה שכולנו נתאשפז במחלקה פסכאטרית סגורה. ואז נהייה בנתק מהעולם רק אנחנו ואדם חחחח יהיה כיף
N nini18 New member 21/10/09 #98 חחחחח אם זה ימשיך להיות ככה אני לא חושבת שנצטרך להרשם חחח פשוט יקחו אותנו בלי לשאול חחחח
I InbarKiii New member 21/10/09 #46 ../images/Emo45.gif בראש שלי הוא היה אמור להיות עם האיפור של הטור או משהו אפילו יותר מנצנץ..אבל אני בסדר גם עם המראה הזה חחח כמה שהילד הזה יפהההההה
../images/Emo45.gif בראש שלי הוא היה אמור להיות עם האיפור של הטור או משהו אפילו יותר מנצנץ..אבל אני בסדר גם עם המראה הזה חחח כמה שהילד הזה יפהההההה
M mayarel New member 21/10/09 #9 חתיך כזה.. נראה כל כך גבוה פה אבל משהו בי רוצה להושיב אותו לאכול משהו... כל כך רזה הוא נראה...
N nini18 New member 21/10/09 #11 תפסיקי כבר לרצות אותו שמןןן, הוא כל כך חתיך ממש ממש לא רזה. הוא מדהיםםםםםםםםםם מדהים, מדהים...... מדהיםםםםםםםםםםםםםםם אני כל כך מרוצה מאדם, מהקליפ, מהשיר. אני כל כך HAPPY.
תפסיקי כבר לרצות אותו שמןןן, הוא כל כך חתיך ממש ממש לא רזה. הוא מדהיםםםםםםםםםם מדהים, מדהים...... מדהיםםםםםםםםםםםםםםם אני כל כך מרוצה מאדם, מהקליפ, מהשיר. אני כל כך HAPPY.
M mayarel New member 21/10/09 #14 את אל תגידי לי ../images/Emo3.gif אני אוהבת אותו עם יותר בשר. זכותייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
את אל תגידי לי ../images/Emo3.gif אני אוהבת אותו עם יותר בשר. זכותייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
N nini18 New member 21/10/09 #15 לא זכותךךךךך ;-P אדם הוא שלי ואני אוהבת אותו ככה. וד"א הטור הוא היה רזה גם כמו עכשיו. דווקא בתמנות עם הבחורה הוא לא נראה כל כך רזה.
לא זכותךךךךך ;-P אדם הוא שלי ואני אוהבת אותו ככה. וד"א הטור הוא היה רזה גם כמו עכשיו. דווקא בתמנות עם הבחורה הוא לא נראה כל כך רזה.
M mayarel New member 21/10/09 #16 באמתתתתתתתתתתתתתתת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יש לו כל כך הרבה הבעות שפשוט החלטתי שהוא יהיה האייקונים שלי הפעם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
באמתתתתתתתתתתתתתתת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יש לו כל כך הרבה הבעות שפשוט החלטתי שהוא יהיה האייקונים שלי הפעם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
N nini18 New member 21/10/09 #17 איזה חמודדדדד חחחח ../images/Emo99.gif *מתעלמת מהמשמעות* חחח אוי אני חושבת ראיתי את הקליפ כבר מיליון פעם, עד שהוא ישודר בכל מקום אני כבר אקיא אותו חחחח
איזה חמודדדדד חחחח ../images/Emo99.gif *מתעלמת מהמשמעות* חחח אוי אני חושבת ראיתי את הקליפ כבר מיליון פעם, עד שהוא ישודר בכל מקום אני כבר אקיא אותו חחחח
M mayarel New member 21/10/09 #18 חחחחחחחחחח גם אני!!!!!!!!!!!!!!!! אני פשוט מאושרת עבורו ולא מעניין אותי כלום. זו היתה כזו הפתעה נהדרת שרואים אותו כל כך הרבה בקליפ!!! הייתי בטוחה שיראו הרבה יותר סצינות מהסרט!! אושר.
חחחחחחחחחח גם אני!!!!!!!!!!!!!!!! אני פשוט מאושרת עבורו ולא מעניין אותי כלום. זו היתה כזו הפתעה נהדרת שרואים אותו כל כך הרבה בקליפ!!! הייתי בטוחה שיראו הרבה יותר סצינות מהסרט!! אושר.
N nini18 New member 21/10/09 #19 הגזמת!!!!!!! להראות את אדם או את הסרט??? ברור שאדם מנצח חח בכלל לא חשבתי שיראו יותר את הסרט ופחות אותו חחח כבר אמרתי שאני מתה עליו נראה לי שבחמש דקות האחרונות לאאאא.. (טוב אולי רק לגיא שכבר מאיים לעזוב אותי ) אני מתה עליוווווווו
הגזמת!!!!!!! להראות את אדם או את הסרט??? ברור שאדם מנצח חח בכלל לא חשבתי שיראו יותר את הסרט ופחות אותו חחח כבר אמרתי שאני מתה עליו נראה לי שבחמש דקות האחרונות לאאאא.. (טוב אולי רק לגיא שכבר מאיים לעזוב אותי ) אני מתה עליוווווווו
M mayarel New member 21/10/09 #20 באמת הגזמתי.. יאללה תוציאי את השוט.. אוי כן לא להאמין. את קולטת בכלל כמה ענק הוא הולך להיות?????? את קולטת???????????????
באמת הגזמתי.. יאללה תוציאי את השוט.. אוי כן לא להאמין. את קולטת בכלל כמה ענק הוא הולך להיות?????? את קולטת???????????????