טיול שנתי על תחילת שנה? תנצלי את האינטרנט של אחת החברות להתעדכן, מילה שזה הכי טוב !
M mokasosex New member 21/10/09 #81 טיול שנתי על תחילת שנה? ../images/Emo2.gif תנצלי את האינטרנט של אחת החברות להתעדכן, מילה שזה הכי טוב !
טיול שנתי על תחילת שנה? ../images/Emo2.gif תנצלי את האינטרנט של אחת החברות להתעדכן, מילה שזה הכי טוב !
I InbarKiii New member 21/10/09 #63 חחח אבל למה לגרום לי להיות עצובההה גם ממש מוזר לראות שאנשים מתעלמים ממנו, אני רגילה שתמיד כל הצומת לב עליו
חחח אבל למה לגרום לי להיות עצובההה גם ממש מוזר לראות שאנשים מתעלמים ממנו, אני רגילה שתמיד כל הצומת לב עליו
M mayarel New member 21/10/09 #67 פה את צודקת. כאילו בניינים נופלים ואש והכל.. אבל אני עדיין הייתי רצה לבקש ממנו חיבוק אם כבר לאיזשהו מקום..
פה את צודקת. כאילו בניינים נופלים ואש והכל.. אבל אני עדיין הייתי רצה לבקש ממנו חיבוק אם כבר לאיזשהו מקום..
I InbarKiii New member 21/10/09 #72 בניינים נופלים?! אש?!?! אני ראיתי רק אדם../images/Emo6.gif חחח סתם..אבל הוא לגמרי הדבר היחידי שמעניין שם D: במיוחד עם מראה ה-עבר עליי גהינום-אבל אני עדיין חתיך-תחבקו אותי
בניינים נופלים?! אש?!?! אני ראיתי רק אדם../images/Emo6.gif חחח סתם..אבל הוא לגמרי הדבר היחידי שמעניין שם D: במיוחד עם מראה ה-עבר עליי גהינום-אבל אני עדיין חתיך-תחבקו אותי
M mayarel New member 21/10/09 #75 נראה לי שזה מראה חורף 2010 חחחחחחחחחחחחחחחחחח מעולה הרגת אותי עכשיו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נראה לי שזה מראה חורף 2010 חחחחחחחחחחחחחחחחחח מעולה הרגת אותי עכשיו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
N nini18 New member 21/10/09 #92 חחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif בכיף רק שיבוא חחחחח טוב למות בעד גלמברטנו חחח
I InbarKiii New member 21/10/09 #144 חחחחחחחחחחחח אוי גדול אני חושבת שכולנו צריכות להוסיף תמשפט הזה לחתימה חחחחחח כי טוב למות בעד גלמברטנו
חחחחחחחחחחחח אוי גדול אני חושבת שכולנו צריכות להוסיף תמשפט הזה לחתימה חחחחחח כי טוב למות בעד גלמברטנו
M mokasosex New member 21/10/09 #77 שכחתן שהוא חייזר? הוא בטח נעלם ורק עין המצלמה יכולה לראות אותו הולך מבולבל בהמולה........ אויייי באלי לאסוף אותו הביתה ולעזור לו. מתוק שכזה
שכחתן שהוא חייזר? הוא בטח נעלם ורק עין המצלמה יכולה לראות אותו הולך מבולבל בהמולה........ אויייי באלי לאסוף אותו הביתה ולעזור לו. מתוק שכזה
ר ר ו ח ל י New member 21/10/09 #56 אההההההה הלב שלי קפץ שראיתי אותו $!#^^%& הוא כזה יפהההההה הקליפ נדיר נדיר נדיר והוא נדירררר.. יו אני גם כ'כ שמחה בשבילו!!!!!
אההההההה הלב שלי קפץ שראיתי אותו $!#^^%& הוא כזה יפהההההה הקליפ נדיר נדיר נדיר והוא נדירררר.. יו אני גם כ'כ שמחה בשבילו!!!!!
N nini18 New member 21/10/09 #62 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif מדהיםםםם ../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif מדהיםםםם ../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif