The holy sackmash

../images/Emo41.gif The holy sackmash ../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif

השבוע במילה אחת: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: דבר מצחיק שקרה השבוע: פאדיחת השבוע: דבר מוזר שקרה השבוע: שיר השבוע של אטל: שיר השבוע בכללי: להקת השבוע: דיסק השבוע: ציטוטיישן: סרט השבוע: תגלית השבוע: התחדשות השבוע: התמכרות השבוע: מאכל השבוע: משקה השבוע: אדם השבוע: תמונת השבוע: שבוע טוב לכולן

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif סכמשון מפוצץ בלינקין פארק. ../images/Emo192.gif

השבוע במילה אחת: מ ד ה י ם !
דבר טוב שקרה השבוע: הופעה של לינקין פארק - היה פשוט מדהים.
התחלתי יומיים ב- 10:00 במקום ב- 8:00. עלייה לתורה של אחי
80 במתמטיקה ו- 70 בהיסטוריה :)
דבר רע שקרה השבוע: נתפסו לי כל השרירים אחרי ההופעה של לינקין פארק, למרות שזה היה שווה את זה
התעוררתי ביום חמישי ב- 4:30 לפנות בוקר בגלל העלייה לתורה. כל השבוע של ישנתי בכלל
קיבלתי במבחן בתנ"ך 45, אבל זה כי המורה לא יודעת לבדוק ! ><
דבר מצחיק שקרה השבוע: ידיד של אחותי שבא איתנו להופעה שיגע אותנו במשך חצי מהערב כמה הוא רוצה חולצה של לינקין פארק, אבל לא ידע מה הוא יעשה איתה לאחר ההופעה - ולא ידע מה לעשות, אם לקנות או לא. אחרי שתי דקות הוא נעלם - ואז שתי דקות אחרי זה הוא בא אלינו מקפץ כמו ילדה בת 5 עם חולצה
היה מאחורינו מישהו ששתה המון בירה והיה לו משעמם אז הוא פשוט זרק את הכוס של הבירה וזה נשפך על אנשים, ואותם אנשים פשוט רדפו אחריו עם מלא בירה והם פשוט עשו מלחמה עם הבירה
דבר מוזר שקרה השבוע: בהופעה של לינקין פארק היו בחלק של ה- V.I.P שתי נשים מבוגרות - אבל באמת מבוגרות. וזה דיי מוזר לראות שתי נשים כאלה בהופעה שלהם
שיר השבוע של אטל: All Time Low - Lost In Stereo
All Time Low - Remembering Sunday
שיר השבוע בכללי: Linkin Park - Burning In The Skies Linkin Park - When They Come For Me
Linkin Park - Numb Linkin Park - Given Up Linkin Park - No More Sorrow
להקת השבוע: לינקין פארק
דיסק השבוע: A Thousand Suns
ציטוטיישן: עם החוסר שינה שלי אני לא זוכרת כלום
סרט השבוע: צעצוע של סיפור 3 :) פעילות על טבעית - בחיים לא ישבתי לראות סרט אימה עד הסוף
מאכל השבוע: בורקס XD
משקה השבוע: מים.
אדם השבוע: חברה ממש טובה שלי שפגשתי בהופעה אחרי שנה וחצי שלא נפגשנו.
תמונת השבוע: מ ל ך !
- - - שבת שלום.

purpleminnie

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo23.gif לינקין פארק

וואי, איזו תמונה טובה, את צילמת? המלחמת בירה קרעה אותי, וגם עם החולצה גם לי נתפסו השרירים מההופעה

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif לא, מצאתי אותה באיזה אתר ../images/Emo12.gif

אבל יש לי תיקייה שלמה עם תמונות מההופעה XD

2MayaN2

New member
חחח גם ליXD ../images/Emo221.gif

כל תמונה של ההופעה הלכה לsave אוטומטיXD

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif לגמרי ../images/Emo6.gif

מרוב התרגשות שהם באו סופסוף לארץ צילמתי כל תנועה שלהם

2MayaN2

New member
חחח המצלמה שלי מתהXD ../images/Emo221.gif

אז כל תמונה מקצועית שראיתי (זאת אומרת לא תמונות פרטיות של אנשים) שמרתי

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif אוי, איזה באסה ><

וכן, גם אני עשיתי ככה בנוסף לתמונות שלי

AdiA12

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

כל הכבוד על הציונים!
שמחה שנהנית השבוע :) חחחח מלחמת בירה

2MayaN2

New member
../images/Emo45.gifאחד גדול על כל הסיכום../images/Emo6.gif ../images/Emo221.gif

מקווה שכבר השלמת שעות שינה

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif עדיין לא ../images/Emo6.gif

ולא נראה לי שזה יקרה בזמן הקרוב, במיוחד כי אני חולה עכשיו ולא מצליחה להירדם בכלל XD

dafnashz

New member
סכמש ^^

השבוע במילה אחת: חביב דבר טוב שקרה השבוע: קיבלתי 90 בבוחן במתמטיקה אחרי שחבשתי שאני אקבל 60 וגם קיבלתי 88 בהיסטוריה D: דבר רע שקרה השבוע: שתיים מהחברות הכי טובות שלי אמרו לי שהן לא יוצאות לפולין ): דבר מצחיק שקרה השבוע: היום בהספקה בין שני שיעורים ואז בשיעור אזרחות אני, שתי חברות שלי והילד שיושב לידי עשינו קרב קשקושים אחד על השני. מי זיושב לידי יצא הכי צבעוני פאדיחת השבוע: הים בשיעור אזרחות המורה נתן לנו עבודה בכיתה אז עשיתי אותה יחד עם מי שיושב לידי והשתי חברות שעשיתי איתן את הקרב טושים והתחלנו לענות על האשלה ואמרנו סתם שטויות ודברים מטומטמים ואז קלטנו שהמורה עומד לידנו ומסתכל אופסי דבר מוזר שקרה השבוע: שקיבלתי 90 למרות שלא עשיתי חלק גדול משאלה ששוה 33 נקודות שיר השבוע של אטל: therapy שיר השבוע בכללי: her bright skies- -killing me להקת השבוע: her bright skies פשוט חרשתי עליהם השבוע דיסק השבוע:her bright skies- causing a scene ציטוטיישן: לא זוכרת סרט השבוע: לא ראיתי שום סרט תגלית השבוע: המועד למגן ולבגרות שלי באנגלית :S התחדשות השבוע:לק סגול *-* התמכרות השבוע: עקרות בית נואשות, התחיל הכל מהתחלה D: מאכל השבוע: תפוח אדמה משקה השבוע: קפה אדם השבוע: אחותי תמונת השבוע:

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif כל הכבוד על הציונים ../images/Emo45.gif

הדבר המצחיק והפאדיחה

למעלה