../images/Emo267.gif לייק ענק על התמונהXDD
השבוע במילה אחת: רגיל מידי OO" אה, זה שתי מיליםXD אז פשוט ->רגיל
דבר טוב שקרה השבוע: חארי פוטרD: [כמו הארי פוטר, אבל עם ח'!] 107 במדעי סביבה ו88 בביולוגיה, שני מקצועות שלא הקשבתי בהם לשיעור אחד ובכלל לא למדתי למבחנים האלה והייתי בטוחה שאני אכשל.. אז.. זה נחמד ביותרD: דבר רע שקרה השבוע: 88 בבוחן ממש קל באנגלית! זה יוצא אמנם שהייתה לי טעות אחת אבל עדיין זה מעצבן, אני חייבת ממוצע של 90 כדי לעשות מבחן לעלות ל5 יחידות [ששם הייתי אמורה להיות מההתחלה אם המורה המפגרת לאנגלית שלי בשנה שעברה החליטה שבאלה לתקוע אותי ב4] דבר מצחיק שקרה השבוע:חארי פוטרXD פאדיחת השבוע: כל מיני דברים מפגרים שיצא לי לומר XD דבר מוזר שקרה השבוע: חטיפת חייזרים O: סתם לא XD שיר השבוע של אטל: לא שמעתי אותם השבוע >: פליז דונט קיל מי שיר השבוע בכללי: had enough של פאפא ראוץ', גאד המילים המילים... אה וגם time and time again, גם שלהם. רוצו לשמוע (; להקת השבוע: פאפא ראוץ3> דיסק השבוע: איןO: ציטוטיישן: איזה ילדה סתומה מהשכבה שלי לאיזה ילד "גל, יש פה רוח! ואנחנו במדבר! זה לא הגיוני!" והיא ממש צרחה את זה הפוסטמהXD סרט השבוע: חארי פוטר *~* גאד הוא היה כזה מושלם באלי כבר לראות את החלק השני! תגלית השבוע: המגפיים שלי עדיין טובים עליי! וזה מזל עצום כי יש לי מסיבה [כאילו, שאני מוזמנת, לא ממש שלי] עוד לא הרבה זמן, ואני לא אלך עם נייק או אולסטאר אז.. טוב שהם טובים.. התחדשות השבוע: חתימה חדשה, זה נחשב? התמכרות השבוע: פאפא ראוץ, האובססיה מחמירה XD מאכל השבוע: בראוניז3> משקה השבוע: השוקו השווצרי של המכונות בבצפר3> אדם השבוע: חברןתיי שהיו איתי בחארי פוטר (; תמונת השבוע: פשוט תוסיפו אותי לפייסבוק Gali Chun XD
השבוע במילה אחת: רגיל מידי OO" אה, זה שתי מיליםXD אז פשוט ->רגיל