The holy sackmash

Tutix

New member
../images/Emo267.gif לייק ענק על התמונהXDD

השבוע במילה אחת: רגיל מידי OO" אה, זה שתי מיליםXD אז פשוט ->רגיל :) דבר טוב שקרה השבוע: חארי פוטרD: [כמו הארי פוטר, אבל עם ח'!] 107 במדעי סביבה ו88 בביולוגיה, שני מקצועות שלא הקשבתי בהם לשיעור אחד ובכלל לא למדתי למבחנים האלה והייתי בטוחה שאני אכשל.. אז.. זה נחמד ביותרD: דבר רע שקרה השבוע: 88 בבוחן ממש קל באנגלית! זה יוצא אמנם שהייתה לי טעות אחת אבל עדיין זה מעצבן, אני חייבת ממוצע של 90 כדי לעשות מבחן לעלות ל5 יחידות [ששם הייתי אמורה להיות מההתחלה אם המורה המפגרת לאנגלית שלי בשנה שעברה החליטה שבאלה לתקוע אותי ב4] דבר מצחיק שקרה השבוע:חארי פוטרXD פאדיחת השבוע: כל מיני דברים מפגרים שיצא לי לומר XD דבר מוזר שקרה השבוע: חטיפת חייזרים O: סתם לא XD שיר השבוע של אטל: לא שמעתי אותם השבוע >: פליז דונט קיל מי שיר השבוע בכללי: had enough של פאפא ראוץ', גאד המילים המילים... אה וגם time and time again, גם שלהם. רוצו לשמוע (; להקת השבוע: פאפא ראוץ3> דיסק השבוע: איןO: ציטוטיישן: איזה ילדה סתומה מהשכבה שלי לאיזה ילד "גל, יש פה רוח! ואנחנו במדבר! זה לא הגיוני!" והיא ממש צרחה את זה הפוסטמהXD סרט השבוע: חארי פוטר *~* גאד הוא היה כזה מושלם באלי כבר לראות את החלק השני! תגלית השבוע: המגפיים שלי עדיין טובים עליי! וזה מזל עצום כי יש לי מסיבה [כאילו, שאני מוזמנת, לא ממש שלי] עוד לא הרבה זמן, ואני לא אלך עם נייק או אולסטאר אז.. טוב שהם טובים.. התחדשות השבוע: חתימה חדשה, זה נחשב? התמכרות השבוע: פאפא ראוץ, האובססיה מחמירה XD מאכל השבוע: בראוניז3> משקה השבוע: השוקו השווצרי של המכונות בבצפר3> אדם השבוע: חברןתיי שהיו איתי בחארי פוטר (; תמונת השבוע: פשוט תוסיפו אותי לפייסבוק Gali Chun XD

Adi641

New member
../images/Emo113.gifכל הכבוד על הציונים../images/Emo45.gif

וואי בא לי לראות הארי פוטר... הייתי אמורה ללכת אתמול אבל לא יצא...
הוספתי אותך בפייסבוק..
שיהיה שבוע טוב

Tutix

New member
../images/Emo267.gif טנקס ^~^

כן רוצי לראותD: ממש מדהים *-* אישרתיD: גם לך

AdiA12

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

כל הכבוד על הציונים D: Papa Roach
הציטוט

Tutix

New member
../images/Emo267.gif חח טנקס D:

אכן *~* להקה נסגדת ! חח כה, ממש פוסטמה הילדה הזאת XD

2MayaN2

New member
כל הכבוד על הציונים../images/Emo13.gif ../images/Emo221.gif

ומה 88 זה ממש 90
הארי פוטר
יוו אני לא יכולה לחכותXDD הוספתי

TheOneNoa

New member
סיכום :)

השבוע במילה אחת: עמוס! דבר טוב שקרה השבוע: הרבה ביטולים בבצפר יאיי דבר רע שקרה השבוע: החזירו את המבחנים בפיזיקה וכימיה איייכ דבר מצחיק שקרה השבוע: שיעור ריקוד פאדיחת השבוע: לא זכור לי...ואו זה חדש O: דבר מוזר שקרה השבוע: המורה לתנ"ך חייכה אלי שיר השבוע של אטל: Light the way שיר השבוע בכללי: Just me- escape the fate להקת השבוע: ספיטפייר דיסק השבוע: אין ציטוטיישן: "לדוד משה הייתה פרה איה איה או" שרתי את זה שעה עם הליום חהחה סרט השבוע: גבר מי שמטפלת תגלית השבוע: לחם שחור זה בעצם לחם לבן O: התחדשות השבוע: פלאפון התמכרות השבוע: מסטיקים מאכל השבוע: מסטיקים משקה השבוע: מים אדם השבוע: אין מישהו ספציפי תמונת השבוע:

AdiA12

New member
תתחדשי על הפלאפון ! ../images/Emo9.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

גבר מי שמטפלת
חח גם אני עליתי על התגלית הזאת לפני איזה שבועיים שלוש. זה כל כך מפגר XD

StayAwake

New member
אני ../images/Emo9.gif

השבוע במילה אחת:מהיר! דבר טוב שקרה השבוע:עבר מהר, היה מפגש ממש כיפי בנס, דחו לי הרבה מבחנים... היה ממש כיף
דבר רע שקרה השבוע:התנתקנו מהוט אז אין לי טלוויזיה, המזג אוויר היה ממש מטריד... ניסיתי לעשות היום עדכון ענק בבלוג של אטל והוא נמחק לי כשניסיתי לפרסם... דבר מצחיק שקרה השבוע:המורה שלי למתמטיקה. אני פשוט מתה עליו. פאדיחת השבוע:הלכתי עם חברה שלי ממתמטיקה לשבת באיזה ספסל בהפסקה אחת בין מתמטיקה והיו מלא אנשים במזדרון ועוד שניה עפתי
דבר מוזר שקרה השבוע:קיבלתי צו גיוס
שיר השבוע של אטל: וולס ת'רפי דיר מריה שיר השבוע בכללי: like it's her birthday - GC כן, עדיין!
I don't wanna dance - hey monday RIP - 3OH!3 we are young -3OH!3 ומלא שירים של דה מיין
להקת השבוע:דה מיין ו3OH!3 דיסק השבוע:האחרון של 3OH!3 ושל דה מיין חחח ציטוטיישן: בשיעור מתמטיקה המורה שלי תמיד יורד על אנשים (הוא רוסי..) אז הפעם הוא ירד על תימנים ואז ילדה אחת עושה לו:"לא רוסים..."
ואני יושבת מאחוריה והיא שולחן ראשון אז היא דיברה איתו על התעמלות מכשירים והוא לא ידע מה זה אז היא מסתובבת אליי:"איזה מן רוסי לא יודע מה זה התעמלות מכשירים?!" אני (אני גם רוסיה, כן?
):"וואי מה יש לך נגד רוסים היום?
" ואז באתי אליו לשאול אותו שאלה אז כשרק קמתי מהכיסא הוא הפסיק לדבר איתה והוא כזה:"בואי חנוש.. כל היום יורדים עלינו פה צריך להתאחד" חחחחח הוא יודע שאני רוסיה רק כי מישהי אמרה לו
~השיחה עם הזה מבזק שכבר כתבתי פה~ סרט השבוע:הסרט שלי
סתם
אבל לאן נעלם ספר השבוע? עד שהתחלתי לקרוא
תגלית השבוע:יש חיים בלי מחשב וטלוויזיה! התחדשות השבוע:אין
התמכרות השבוע:ספררררר מאכל השבוע:סושי, לזניה.. משקה השבוע:תרכיז לימון, מים.. אדם השבוע: הרבה אנשים
תמונת השבוע:

Adi641

New member
../images/Emo113.gif Good Charlotte + The Maine!!../images/Emo99.gif

חח הציטוט
שיהיה שבוע טוב

למעלה