וווווווואווווווווווווווווו מהממת כל כך!
Q QueIronia New member 5/3/07 #23 אני בכוונה לא שמעתי אותם אני אשמע את כל השירים כשיהיה לי את הדיסק המקורי... כמו Rebirth
Q QueIronia New member 5/3/07 #25 כן. ולמה מעפן? אני מעדיף לשמוע את השירים כמו שצריך באיכות נורמאלית ולא עם רעשים ברקע...
מ מיסטר זנגביל New member 7/3/07 #26 אוףףף למה אין את ההופעות באיכות נורמלית? בכל מקרה,היא נשמעת מעולה! ואני מעדיף לא להתייחס לשירים החדשים כי גם ככה אני בטוח שהדעה שלי תשתנה לגמרי ברגע שאני אשמע אותם בגרסת סטודיו
אוףףף למה אין את ההופעות באיכות נורמלית? בכל מקרה,היא נשמעת מעולה! ואני מעדיף לא להתייחס לשירים החדשים כי גם ככה אני בטוח שהדעה שלי תשתנה לגמרי ברגע שאני אשמע אותם בגרסת סטודיו
W West Doll New member 8/3/07 #29 תודה../images/Emo99.gif איזה מצחיקות הזמרות ליווי, איך הן מקפצות להן שם
ח חדש123 New member 9/3/07 #30 וואו אני מאוהב! וואי היא פשוט ניראת מ-ו-ש-ל-מ-ת!!!!! איזה יופי שהיא סוף סוף עושה טיפה פירסום לאלבום! והיא סוף סוף חזרה להופיע ולא סתם להופיע אלא ב-ג-ד-ו-ל!!! היא שרה ממש טוה אהבתי את כל הקליפים והקול שלה בספרדית נשמע ואוווווווווווווווווווווווווווווו
וואו אני מאוהב! וואי היא פשוט ניראת מ-ו-ש-ל-מ-ת!!!!! איזה יופי שהיא סוף סוף עושה טיפה פירסום לאלבום! והיא סוף סוף חזרה להופיע ולא סתם להופיע אלא ב-ג-ד-ו-ל!!! היא שרה ממש טוה אהבתי את כל הקליפים והקול שלה בספרדית נשמע ואוווווווווווווווווווווווווווווו