sweetie tweety

New member
לא../images/Emo70.gif שרון../images/Emo70.gif לא../images/Emo70.gif

מה קרה לנו
לאן היתדרדרנו
לאאאאאאאא
שמתם
מוטי לא עשה כלום...

sweetie tweety

New member
לא../images/Emo70.gif שרון../images/Emo70.gif לא../images/Emo70.gif

מה קרה לנו
לאן היתדרדרנו
לאאאאאאאא
שמתם
מוטי לא עשה כלום...

motib4

New member
מה יש לי לכתוב?../images/Emo10.gif../images/Emo29.gif

זו החלטה שלכם, לא שלי, וממש חבל.

sweetie tweety

New member
נטע...

אני לא חושבת שאוכל להמשיך לשמוח...נכון שרשמתי שלא אעזוב אפעם אבל הפעם זה רציני. אני אעזוב אם כולם יעזבו.מחר אני אחליט.

netta12

New member
../images/Emo41.gif

תהיו חיוביים
זו מילת המפתח
אז עכשיו כל אחד חייב לשים אייקון צבעוני\שמח

מה זה השטויות האלה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

נטע, אל תעלבי אבל... שרשור עזיבה
מה זה אמור להביע
אני ממש מתביישת בכולכם
*מצטרפת לדעתה של עדי* מה אתם
ילדים בכיתה א´
כבשים
"אני לא אשאר... כל החברים שלי עזבו אז גם אני אעזוב" מה זה השטויות האלה
למה
אתם כאן רק בגלל ה"חברים" שלכם
אתם כאן בגלל התאומות אולסן... את ה"חברים" האלה אתם הכרתם בזכות התאומות אולסן
אין לכם מושג איך אתם מגעילים אותי ברגעים אלו ממש

netta12

New member
אריאלה../images/Emo70.gif ו"הדולפינה"

אני לא עשיתי את השירשור הזה כדי שיעזבו אנשים.... תחשבו קצת
אתן לא מבינות שאני לא רוצה שיעזבו
לא הייתה לזה שום כוונה כדי לגרור אנשים.... למה אתן חושבות ככה אפילו
קודם תשאלו לפני שאתן כותבות

נטע...

לא רשמתי בהודעתי שום דבר בכוונה לפגוע בך. רק רציתי להגיד ש: מי שמע על שרשור עזיבה
זה פשוט דבר לא הגיוני לעשות
מי שרוצה לעזוב מוזמן... אני לא הולכת להתחנן לאף אחד
וד"א- כבר יש לי בראש רעיון למשחק חדש... אני אחכה עד שכל הרוחות ירגעו ואז אני אפתח אותו...

netta12

New member
אריאלה../images/Emo70.gif

זה לא היה שירשור עזיבה
זה היה שירשור לבדוק מינשאר

נטע, ../images/Emo79.gif

לא, אני ממש לא כועסת עלייך!
אבל חבל לחשוב שיש אלה שעוזבים ולעשות מזה עניין בואו נפסיק עם הנושא ונמשיך להנות בפורום, כן? אגב, קוראים לי עליזה נעים מאוד... אם כולם אימצו אוקייון אז גם אני רוצה!! אני מאמצת את
!!

כולם- כנסו! ../images/Emo26.gif

מה אתם מדברים? שטויות! יש הרבה מאד ילדים שאוהבים את הפורום ותחשבו לכם- בשביל מה אתם פה? בשביל הכייף או השעמום? בטח שבשביל הכייף, הרי אנחנו כולנו מעריצים את ההתאומות אולסן והרי כאילו, בגלל שזה פורום שלהן, אנחנו פה. חבל מאד שיש כמה מפה שעזבו, אבל זה דעתם האישיים. חבל לך, נטע, "לעודד" אחרים לעזוב גם הם
בנוסף, אתם לא חושבים שזה מעליב את מנהל הפורום? הוא הקים את הפורום בשביל המעריצים ובשביל שיהיה פה כייף, פה אפשר לדעת הרבה על התאומות שאפשר לשאול אליהן ושיהיה כייף ואנשים עוזבים בגלל כאלה שטויות?! יכול להיות שנגרר שרשרת שרק בגלל מישהי אחת שעזבה כך שזה מעביר אומץ לעזוב- וחבל.
תזכרו, אתם פה כי אתם מעריצים את התאומות, לא משנה אם משעמם פה או לא. יש פה הרבה פעילות שונים כמו סיפורים יפים שמעבירים חברי הפורום על חברי הפורום ועל התאומות., משחקים שונים שמארנים חברי הפורום שרשורי תאומות... הפורום חי, ברוך השם. לא לזלזל ולשעמם את הפורום בעזיבות שלכם, בבקשה.

אני נישארת בפורום../images/Emo9.gif../images/Emo85.gif

תמיד כבר מכיתה ה´ ד´ ואתם יודעים שעם אני לא פה זה אך ורק בגלל שאני לומדת נכון

ודייי זה באמת כבר הפך../images/Emo46.gif../images/Emo85.gif

להיות מעצבן
מי שרוצה עישזוב לא חסרים תאמינו לי שלו חסרים לפה אנשים שמגיעים כל יום חדשים
כמו בכל פרק בחיים אנשים בעיים ואנישם הולכים העיקר שאני נישארת עם כולם בקשר במסרים
אי אפשר להתחיל להתחנן לכולם תישארו תישארו ככה זה פורום אנשים והלכים אנשים מגיעים אי לא יודעת מה יהיה עוד חצי שנה עם לאתהיהי מלחמה
אני עוד יישאר פה
בימקום לכתוב על מה שקרה פה תכתבו דבירם בקשר לתאומות. ותידעו שקאירנוש
עזבה כי היא כבר לא אוהבת אותם אבל למה שיוש
עזבה
): אבל עומרו´ש
עזבה
כי יש פה כמה אנשים אני לא יודעת מי ואיזה אנשים נתנו לה את ההרגשה לעזוב אז תחשבו כמה פעמים לפני שאתם כותבים הודעה .
עכישו לדתעי ניפתח דף חדש מה אתם אומרים
ותידעו שעם אתם רוצים להיותב קשר עם מי שעזב יש את המסרים כי עם לא היה מסרים הייתי מתהההההההההההההה

גם אני נשארת בפורום אבל...

כתבתי מה שכתבתי כי כבר הייתי עצבנית. בנוסף לכל הקטע שאני מצוננת נורא ולא מרגישה טוף בכלל!! יואו היום הייתי חייבת להגיש איזושהיא עבודה בעברית, והרגשתי בסדר בבוקר, אז הלכתי עם פתק שאני יכולה לצאת הבייתה ב12. ואז הרגשתי ממש ממש רע ואף אחד לא יכל לבוא לקחת אותי
יש לי בחילה, כואב לי אף, הראש, יש לי מיגרנות כל שנייה, אני מצודדת בצורה לא נורמלית, וכל דקה-שתיים יש לי מין דבר כזה שמתחילות לצאת לי דמעות כמו שמחכים לאפצ´י גדול גדול, אבל בלי האפצ´י. אבל אל תדאגו, אחרי שזה עובר, באים עוד 4-5 אפצ´ים
אז...אני חושבת שאני נשארת, כתבתי את זה גם בכלל שפתאום הרשתי קצת בודדה כאן... כי אריאלה, נועה, ועוד כמה חברות מאוד טובות שלי כאן לא כתבו, ופתאום הסתכלתי בכל ההודעות וראיתי שזה רק עזיבות ועזיבות, וכל שאר ההודעות אלו נטע, אני, ושלי. בכל אופן, אם נצליח לעורר את הפורום עכשיו, דאט בי גרייט
כי תחשבו, שאפילו שלקארין ולעומרו´ש, וכל אלה שעזבו אין תחליף, אבל באים ילדים אחרים לפורום
כמעט על כל ילד שעזב, בא חדש. הפורום קצת מתחדש, זה טוב בעצם:) אז כשאני ירגיש יותר טוב, אני מבטיחה שאתרום להתעוררות הפורום ואכין איזשהוא משחק\טריויה\וואטאבר... העזיבה של קארינו´ש זיעזעה את הפורום ומשם התחילו כל העזיבות:( כי כולם חשבו שהיא...שהיא...שהיא וותיקה ושלא תעזוב ת´פורום... למה שי עזבה...אמממ...באמת שאין לי מושג, זה נקרא קצת היסחפות ולמה עומר עזבה...גם זה לא בסדר, כי לא רק בגלל ריב קטן עוזבים. תחשבו, ברור שאתם רבים עם ההורים\אחים הרבה, כי אתם נמצאים איתם ביחד המון זמן, פשוט אי-אפשר שלא לריב.. אז מה? בריב הראשון עזבתם ת´בית? בגישה הזאתי מהר מאוד תעברו כיתה, תעברו בית ספר, תעברו עיר, תעברו מדינה! בכל מקום עם כל אחד אפשר לריב. ועכשיו, אחרי שהקשבתם לדברי שרון הפסיכולוגית, אפשר לתת לכל אחד כאן:
,
,
,
(רק כדי שלא תירטבו בגשם),
(פירות זה חשוב, עוד תודו לי יום אחד)
(שילוב מעניין),
(כל אחד חייב חיית מחמד, לא

netta12

New member
שרון../images/Emo70.gif

אויש מסכנה אני יודעת מזה להיות מצוננת תאמיני לי(אני אלרגית לחלב ואם אני אוכלת או שותה משהו אם חלב אז אני מצוננת) זה לא נעים, אבל זה יעבור לך
אל תדאגי
וגם לדעתי צריך להחיות טיפה את הפורום
אולי עכשיו כל אחד יצטרך לשים אייקון שמח בנושא שלו

C H E N c h e n

New member
../images/Emo127.gif

לכולם
מצתערת שלא כתבתי הרבה זמן כי פשוט לא היה לי זמן..... ועכשיו הסתקלתי בפורום ומה כולם עוזבים
למה לכם?

למעלה