גם אני נשארת בפורום אבל...
כתבתי מה שכתבתי כי כבר הייתי עצבנית. בנוסף לכל הקטע שאני מצוננת נורא ולא מרגישה טוף בכלל!! יואו היום הייתי חייבת להגיש איזושהיא עבודה בעברית, והרגשתי בסדר בבוקר, אז הלכתי עם פתק שאני יכולה לצאת הבייתה ב12. ואז הרגשתי ממש ממש רע ואף אחד לא יכל לבוא לקחת אותי
יש לי בחילה, כואב לי אף, הראש, יש לי מיגרנות כל שנייה, אני מצודדת בצורה לא נורמלית, וכל דקה-שתיים יש לי מין דבר כזה שמתחילות לצאת לי דמעות כמו שמחכים לאפצ´י גדול גדול, אבל בלי האפצ´י. אבל אל תדאגו, אחרי שזה עובר, באים עוד 4-5 אפצ´ים
אז...אני חושבת שאני נשארת, כתבתי את זה גם בכלל שפתאום הרשתי קצת בודדה כאן... כי אריאלה, נועה, ועוד כמה חברות מאוד טובות שלי כאן לא כתבו, ופתאום הסתכלתי בכל ההודעות וראיתי שזה רק עזיבות ועזיבות, וכל שאר ההודעות אלו נטע, אני, ושלי. בכל אופן, אם נצליח לעורר את הפורום עכשיו, דאט בי גרייט
כי תחשבו, שאפילו שלקארין ולעומרו´ש, וכל אלה שעזבו אין תחליף, אבל באים ילדים אחרים לפורום
כמעט על כל ילד שעזב, בא חדש. הפורום קצת מתחדש, זה טוב בעצם

אז כשאני ירגיש יותר טוב, אני מבטיחה שאתרום להתעוררות הפורום ואכין איזשהוא משחק\טריויה\וואטאבר... העזיבה של קארינו´ש זיעזעה את הפורום ומשם התחילו כל העזיבות

כי כולם חשבו שהיא...שהיא...שהיא וותיקה ושלא תעזוב ת´פורום... למה שי עזבה...אמממ...באמת שאין לי מושג, זה נקרא קצת
היסחפות ולמה עומר עזבה...גם זה לא בסדר, כי לא רק בגלל ריב קטן עוזבים. תחשבו, ברור שאתם רבים עם ההורים\אחים הרבה, כי אתם נמצאים איתם ביחד המון זמן, פשוט אי-אפשר שלא לריב.. אז מה? בריב הראשון עזבתם ת´בית? בגישה הזאתי מהר מאוד תעברו כיתה, תעברו בית ספר, תעברו עיר, תעברו מדינה! בכל מקום עם כל אחד אפשר לריב. ועכשיו, אחרי שהקשבתם לדברי שרון הפסיכולוגית, אפשר לתת לכל אחד כאן:
,
,
,
(רק כדי שלא תירטבו בגשם),
(פירות זה חשוב, עוד תודו לי יום אחד)
(שילוב מעניין),
(כל אחד חייב חיית מחמד, לא