Idan91

New member
../images/Emo41.gifתחרות המצאת א"א../images/Emo41.gif

הודות לblack flower, אני גאה להכריז על תחרות חדשה (שלא צריך כישרון ציור בשביל להשתתף בה...). כבר שיחקנו משחקים בסגנון בעבר, אבל הפעם זה על תקן של תחרות, ויותר פתוח ליצירתיות. כללי התחרות: אני נותנת נושא כללי שיהווה רקע לעלילה, אתם מחברים לפיו אגדה אורבנית. (אני מזכירה: אגדה אורבנית איננה כל סיפור מפחיד, זהו מעין סיפור-שמועתי שהתפתח, יש בו משהו מרתיע/מפחיד/מצמרר, ואף אחד לא יודע אם זה באמת קרה...) הנושא הכללי, בהשראתו של ג'ק המרטש: זנות. אתם יכולים לכתוב על זה כשמועה על מעלליה של זונה כלשהי, כמבזק חדשות שמספר על אירוע עמום ביותר שהתרחש בבית בושת, כדמות המעורבת בסיפור או בכל דרך אחרת שעולה על דעתכם. תאריך אחרון (ורצוי להעלות קודם) להעלאת הסיפורים לפורום: 28.8 (כי יום לאחר מכן - אני טסה). ב-ה-צ-ל-ח-ה!

EverMan

New member
סיפורה של זונה

עוד כמה התנשפויות , הלקוח נאנח ויצא החוצה ... הוא הלך לברז מים שטף את עצמו , העביר מגבת על האיבר שלו שעדיין היה מלוכלך ... זרק לי כ50 קוויד על השולחן מול המיטה , חייך חיוך מלוכלך ויצא מהדירה. התחלתי להתלבש , לשים את התחתוני תחרה עם הביריות, את החצאית הקצרה , את הגופיה המנומרת ואת הצעיף פרווה מזווייפת שלי. יצאתי שוב מהדירת חדר וחצי שלי. הלכתי את ה50 מטר עד הסמטה בכניסה לצומת , שורקת. השריקה שכל לקוח וכל זונה ברובע הזה של לונדון יודעים מהי אומרת. השריקות ממשיכות. הערב היה שקט. עוד מעט חג המולד , כולם בביתהם מסוגרים , חלקם עם הילדים , חלקם עם נשותיהם. ואני יודעת שעוד כמה ימים , אחרי שערב החג יעבור - כולם ירצו להוציא את כל הזעם והזרע שאגרו בחג. השריקות ממשיכות ואז מהצד השני של הסמטה עברה דמות , התחילה לשרוק בטונים גבוהים גם כן. התקרבתי לדמות והעלתי את החיוך ה"ממזרי/שובבי" על שפתיי. פתאום הדמות תפסה את היד שלי והצמידה אותי לקיר. הלחי נצמדה לקיר המחוספס וטעמתי את הדם בפנים הלחי. "נו נו נו , לולה , שוב עובדת בצומת שלי ?" זה היה צ'רלי. השוטר השכונתי ה"חביב". "אני מניח שאת הדמי שירות היומיים שלי יש לך ?" שאל , "לא" עניתי , "היום היה חלש". כאב התפשט לי ברחביי הגב שהאגרוף שלו נכנס לי בצד. "מחר , מחר אם אין לך ת'כסף ..." הפיל אותי לרצפה , ירק עליי ועזב. קמתי, סידרתי את עצמי. פתאום, עברה מולי מרכבה גדולה , מגונדרת עם תריסים כהים. כמו של הלורדים הגדולים. בעודי עם פה פעור נפתחה הדלת , וירד אדם בעל בגדי אציל. ירד , חייך , הניח ידו על ידי , הוריד מעליי את האבק, הרגשתי כאילו ליבי מזמר. "כמה עולה שעה ?" שאל עם חיוך שיכול להמיס את השמש. 100 פאונד עניתי. "150 בשבילך" ענה , וחיכה שאקח אותו למגוריי. הדלת נפתחה וחרקה , (הזכרתי לעצמי לשמן אותה) נכנסנו לחדר , חייכתי, הורדתי את הצעיף ואת ההמשך לא אוכל להגיד , כי ליידי לא מספרת דברים כאלו ... עברו הימים , ודיוויד (זהו אצילי) המשיך לחזור על בסיס יומי , כל יום 150 פאונדר , שעה. לעיתים היינו שוכבים. לעיתים היינו מדברים. הרגשתי שאני נמשכת אליו כמו שלא נמשכתי לאיש בחיים. לאט לאט השעה הייתה נהפכת לשעתיים, שעות על גבי שעות זרמו כמו מים בו בזמן הזה הכרתי גם את פלין. פלין היה הנהג של דיוויד. הוא היה מתלווה אליו לכל מקום , אדם נחשי , או עכברי , עוד לא החלטתי ... כל פעם שהאציל שלי היה נכנס למיטתי , הוא היה מסתכל מהחלון בתאווה , כמו עכברוש המביט בגוויה. כל פעם שהייתי יוצאת ללוות את דיוויד לכרכרה שלו , פלין היה מביט בי כאילו אני עשויה מעוף ... הזמן עבר , וכבר הבנתי שאני מאוהבת בדיוויד עד אינסוף. השעה הייתה כ5 בבוקר , הביג בן נתן קולו וצלצולו. פתאום הדלת נשברה לרסיסים , צ'רלי פרץ לחדר שלי. "איפה הכסף שלי ?!" , אגרוף עף ללסת שלי. עוד שני אגרופים הספיקו להגיע ללסת שלי לפני שהספקתי להצביע לכיוון הארונית הקטנה מתחת לשולחן. הוא פתח אותה , הוציא 500 פאונד מהארנקון שלי ויצא מהדירה. "חסר לך שעוד פעם את לא משלמת". וכך עברו הימים שוב , צ'רלי פורץ לדירה שלי ולוקח כסף , האציל המקסים שלי מגיע ומתנה עימי אהבים ופלין בוהה בי כאילו אני סטייק עוף... השעה שוב הייתה חמש בבוקר. הביג בן נתן אותותיו. ~דונג~ , ~דונג~ , ~דונג~ , ~דונג~ , ~דונג~ ... בעודי ישנה הדלת שוב נפרצה. צללית נכנסה פנימה , זחלה , ניסיתי לראות , אך המהירות בה היא זזה הייתה מדהימה ... הידיים של הצללית נלפפו סביב צווארי והחלו חונקות אותי. ריח מוכר עלה בעפעפיי ... התחלתי להרגיש מעופפת, ובשניה שלפני שעזבתי את גופי , שמעתי לחישה : "את רק עוד זונה". קרן אור בקעה מהתקרה , ויכלתי לראות את פרצופו , המילה האחרונה ... : "אתה הוא ..." המשיכה להדהד בחדר , לאחר שהכל דמם ... למחרת בעיתון נכתב : "ג'ק המרטש היכה בשנית" וסיפורה של הזונה הסתמית שכמותי , תחזור לעוד אחת , ועוד אחת , ואיש לעולם לא ידע , מיהו ג'ק , מיהו , ג'ק ...

‡NoK

New member
מצויין!! ../images/Emo9.gif ../images/Emo45.gif

כתוב מעולה! נ.ב: חדשה בפורום, היי כולם

Idan91

New member
אני אשמח אם

תפרסם את זה כהודעה (או יותר, אם זה לא נכנס באחת), כי אני לא מצליחה לפתוח את הקובץ. תודה.

psych out

New member
ליידי אלגנט

הסיפור מסתובב פה באיזור כבר מזמן. השמועה אומרת שהסיפור התגנב עד לאוזניהם של בעלי המעמד הבורגני, ואפילו מעמד האצולה! כן, בטח, מה שתגיד. כאילו שלנפוחים העשירים האלו איכפת ממה שקורה פה. המלך הוא האדם האחרון שאיכפת לו מה קורה בלונדון. זהו! בדיוק! נו חבר'ה! שתקו רגע. תנו לי לסיים. דווקא הם צריכים לשמוע את הסיפור הזה, ולא אנחנו. דווקא להם יש מה לדאוג. אבל היא אישה! איך אישה יכולה לעשות דבר כזה? אני לא מאמין. נו תן לי לסיים!! בכל אופן, קראו לה מרי, אבל כולם קראו לה ליידי אלגנט. היא היתה בת של איזה אציל די מפורסם ממחוז בריגד'ברט. אומרים שהיא היתה נורא יפה, עם שיער בלונדיני ארוך וחלק. עיניים כחולות עמוקות. היא תמיד לבשה לבן. המון נשים קינאו בה, היא היתה אחת מהנערות הכי יפות בכל אנגליה, כך אומרים. מה שאף אחד לא ידע הוא, שהיה אצלה משהו לא בסדר. סדק שטני בנשמתה, שרק הקרובים אליה ביותר שמו לב אליו. המוני אצילים ולורדים חיזרו אחריה, אבל היא דחתה את כולם. לא אהבה אף אחד. הם שיעממו אותה. היא היתה בחורה חדה. אהבה לרכב על סוסים ולסייף. היא גם היתה ממש טובה בזה, למעשה כך היא נהגה להשפיל את המחזרים הנפוחים שלה, ע"י הבסתם בסייף. בכל אופן, יום אחד נווד הגיע לאחוזה וביקש עבודה. הוא היה פעם שודד. ופעם מלח. יצא לו גם להיות חייל. עכשיו הוא חיפש עבודה נוספת. שכרו אותו בתור מקרצף ריצפת האורווה, שם יצא לו לפגוש את ליידי אלגנט. הם התאהבו מיד. לאחר כמה זמן, רצו להינשא. כמובן שאבא שלה תיכנן שהיא תינשא לאיזה אציל עשיר ומפורסם, ומאוד לא אהב את העובדה שאיזה נער אורוות מקרצף רצפות מסריח ועלוב יתחתן עם ביתו. הוא זעם. אז הוא גירש אותו משם ואיים עליו שאם הוא יחזור, הוא יהרוג אותו. פגועה, הסדק בנשמתה התרחב, והיא הרעילה את אביה. שמה לו משהו בתה. ככה סתם, הרגה את אביה. מעולם לא היתה לו משמעות בשבילה. לכמעט שום דבר לא היה משמעות בשבילה, ומשום כך היא היתה כל כך חופשיה. בדומה לה, גם אותו בחור היה חופשי. לכמעט דבר לא היתה משמעות בעיניו. אך לשניהם היתה משמעות אחד לשניה. המשמעות הכי עמוקה שרק יש. אהבת אמת. לאחר שאביה מת, הוא חזר, והם התחתנו. אך מאוחר יותר מישהו גילה שהיא הרעילה את אביה. לא יודע איך, מישהו פשוט גילה ככה סתם יום אחד. השמועה הזו חילחלה לאוזנה של אימה של ליידי אלגנט. אימה, שמיד חשדה שהנוכל העלוב שידל אותה ללרצוח את אביה על מנת שיוכל להתחתן איתה ולשלוט על האחוזה, תיכננה נקמה מזוויעה. יום אחד אותו בחור נחטף ונרצח. לאחר שלושה ימים מצאו את גופתו במרחק כמה קילומטרים מהאחוזה, מרוטשת כולה. כמעט מעבר ליכולת זיהוי. נשמתה של ליידי אלגנט התנפצה לרסיסים. מספרים שהיא השתגעה. שיערה הפך שחור, והיא הפסיקה ללבוש לבן. רק שחור לבשה. מספרים שהיא חלתה בשסעת (סכיזופרניה). מספרים שהיא דחתה את כל מה שמשפחתה אי פעם האמינה בה. היא ברחה מהבית, ללונדון, והפכה להיות זונה. רצתה להיות ההפך ממה שהיתה אז. מספרים שהיא מעולם לא חייכה יותר, ושצבע עישוני עניה הפכו לשחור. אומרים שהשטן קיבל אותה, משום שהמגיפה השחורה שהשתוללה באותו איזור, לא נגעה בה. לפני כמה זמן, איזה לורד אנגלו-סקסוני הגיע ללונדון לרגל עסקים. הוא חיפש שיעשוע, ולכן יצא לעיר ומצא לו זונה. ליידי אלגנט. היא מיד שמה לב שהוא לורד. איך אפשר שלא לשים לב? עם הבגדים המגונדרים שלהם והשיער המנופח שלהם. בכל אופן, היא שכבה איתו. ואז, היא שמה לו משהו בתה. אותו חומר שהיא שמה לאביה, רק במנה קטנה, כדי שלא ימות. שיתעלף. אז היא קשרה אותו. ואז, במשך שלושה ימים, היא לאט לאט ביצעה בו כל חתך וחתך שהיה על גופת בעלה המנוח. אותם שלושה ימים עד שמצאו את גופת בעלה. אותם שלושה ימים שלאחר מהם, הסדק שבנשמתה השמיד אותה. ולאחר שלושה ימים, הלורד מת. מצאו את גופתו מרוטשת לגמרי. כמעט מעבר ליכולת זיהוי. מספרים שהיא חשה הקלה. כמעט היתה מאושרת. אפילו חייכה במהלך שלושת הימים האלו. הסבל והיגון נעלמו ממנה. אך לא עבר זמן רב, והם חזרו. והיא הפסיקה לחייך, ושבה לשקוע ביגון וטירוף. ומאז, היא מחפשת. מחפשת בני מעמד גבוה כדי לפתות אותם, לשכב איתם, ולשסע אותם. כדי להקל על כאבה. כדי להשקיט את השדים שבנשמתה המיוסרת. כדי לחייך שוב. אני עדיין לא מאמין! היא אישה למען השם! היא לא יכולה להרוג אף אחד. חוצמזה, הסיפור הזה קרה מזמן, היא בטח בת 80 עכשיו. אז זהו, שאחרי שהיא רצחה 7 לורדים אז תפסו אותה, והרגו אותה בתליה. אבל היא חזרה! השטן החזיר אותה! ועכשיו, היא יותר יפה מתמיד. ועכשיו, בגלל שהיא מתה כבר, אף אחד לא חושד בה בכל פעם שאיזה לורד או אציל נעלמים. או בכל פעם שמוצאים את גופתו המשוסעת של איזה לורד או אציל. לורד ריינשט ממחוז ברוקנביירס נעלם לפני כמה שבועות! אתה רואה! אמרתי לך! היא עדיין קיימת. אני עדיין לא מאמין. זו סתם אגדה.

WallFlower

New member
מצטרפת לייאיי../images/Emo70.gif

וזה האגדה שלי - מספרים שבעיר העתיקה שלנו קרה משהו נורא, כשהיא עוד לא הייתה עתיקה, כשהיא רק הייתה עיר קטנה. העיר שלנו נמצאת במערב ארה"ב, בימיה הראשונים היא נחשבה לעיר שתושביה הם פליטים של כת דתית משהו כמו האמיש אבל יותר מודרני - התחייבו לחיים דתיים אבל חשפו את עצמם לחלק מהמותרות של העולם המודרנים. אבל אני לא חושבת שזה נכון. המשפחה שלי חיה כאן כבר למעלה מ-150 שנה וסבא שלי אף פעם לא סיפר לי על מישהו דתי בעברנו. טוב, העניין שעליו רציתי לספר הוא הבית בו אני גרה היום. לפני חמישה חודשים עברתי לבית הזה. בית ויקטוריאני גדול שלא כלכך מתאים לסגנון של העיר הזאת שרוב בתיה פשוטים. גם אני חיפשתי בית פשוט, אבל כשהמתווכת הציעה לי את הבית הענק והיפיפה הזה לא יכלתי לסרב, בפרט כשהמחיר שלו היה נמוך כלכך.נכנסתי מהר מאוד לבית. החפצים שלי מילאו בקושי שני חדרים. חברים שלי טענו שאני צריכה לעשות מסיבה כי בשביל מה צריך בית כזה גדול אם לא משתמשים בכל החדרים. החלטתי לעשות מסיבונת, אבל אתם יודעים איך זה, חבר מביא חבר שמביא חבר ובמהרה המסיבה הקטנה שלי הפכה לרייב קטן. החלטתי לא לעשות מזה עניין לתת לכולם לעשות מה שבא להם ואני וחברי התכנסו באחד החדריםשנראה כמו צריח גדול, בקומה השנייה. החבר הכי טוב שלי הביא את החברה החדשה שלו. בחורה מוזרה כזאת עם שיער ארוך ושחור ואיפור כבד מסביב לעיניים. כשנכנסו לחדר היא התחילה לבלבל לנו את השכל עם כל מיני משפטים בסגנון "הקארמה פה גרועה" ו"נעשה כאן משהו לא טוב". אני לא אמרתי כלום, לא היה נעים לי מהחבר שלי, אבל כשהיא התחילה לומר שמישהו נרצח בחדר כבר התחלתי להתפקע מצחוק. במשך 10 דקות היא לא סתמה את הפה אז מישהו חשב שזה יהיה מאוד מצחיק להציע סיאנס וכמובן שהבחורה הזאת נדלקה על הרעיון. ניסינו לעשות משהו אבל לא קרה כלום והחלטנו להשתכר. קמתי בבוקר למחרת, לבדי, באותו חדר. שכבתי על הרצפה. הראש כאב לי נורא. הרמתי את הראש והסכלתי מסביב, מסביבי היא כתם גדול ושחור על רצפת העץ. זה נראה כאילו משהו נשרף. הסתכלתי למעלה על התקרה הגבוהה ולפתע שמתי לב לחור שרוף בה. נבהלתי ממש וקמתי על רגליי. לפתע כמו משום מקום ראיתי להבות סביבי ואנשים לבושים בבגדים מוזרים, כאלה שלבשו לפני מאה שנה. הם צעקו דברים כמו "תמותי זונה! אמרנו לך לא להגיע לכאן". הרמתי את רגליי ורצתי כמו איזו צ'יטה. רצתי במורד המדרגות, הלב שלי פעם כמו מטורף, הקולות נפסקו. במדרגה האחרונה החלטתי לחזור לראות מה קרה שם. עליתי בחזרה לחדר, רק שעכשיו לא היה שם כלום. ירדתי למטה וכבר תכננתי להתקשר למשטרה ולומר שמישהו מנסה לרצוח אותי או משהו כזה. כשדרכתי על המדרגה האחרונה היה רעש מוזר כזה, כמו חריקה. הורדתי רגל אחת לרצפה, נשמעה חריקה נוספת וכשהנחנתי את הרגל השנייה, לוח העץ של הריצפה התמוטט ונשארתי עומדת כמה ס"מ מתחת לריצפה. תפסתי החוצה. הסתכלת פנימה על החור שנוצר וראיתי קופסא. הוצאתי אותה החוצה. זו הייתי קופסא בינונית בגודלה מלאה בתכשיטים זולים וישנים, עם אבנים מזויפות ויומן. אחרי קריאה קצרה ביומן, הבנתי כי בית זה היה שייך בעבר לאישה ושמה אנני. אנני באה לכאן ב1903. לא היה כתוב מאיפה ולא היה כתוב למה. החלטתי למצוא בספרייה של העיר, למי הבית היה שייך באותה תקופה. והוא אכן היה שייך לאנני מקמילן אחת. חזרתי הבייתה לקרוא ביומן ולהפתעתי גיליתי כי אנני שימשה כזונה לגברי העיר. מלבד לאחד. היא סיפרה על גבר נאה מאוד ועשיר שהיה אהוב מאוד בעיר. היא אהבה אותו והוא אהב אותה. הוא ידע על עיסוקה כזונה וזה לא הפריע לו בכלל, הוא רק אמר שלאחר שיתחתנו היא לא תוכל להמשיך ולעסוק בזה. אנני סיפרה על כך שנשות העיר נהגו להציק לה כל הזמן, היא חשבה שזו הפעם הראשונה שהופיעה בעיר הזאת זונה. קראתי ביומן כמה שעות. בדף האחרון בו נכתב, אנני סיפרה שהיא בהריון ושהיא די בטוחה שזה מהגבר שלה. ישבתי על המיטה בחדר שלי ולפני שהבנתי מה קורה מצאתי את עצמי במקום אחר. בחדר שלי, אבל הוא היה שונה לגמרי. הרהיטים היו שונים, מוסיקה ישנה ועליזה בקעה מאיפה שהוא. ליד המראה עמדה אישה יפה מאוד, בעלת שיער חום מתולתל, היא לבשה שמלה יפה בצבע ירוק וענדה לאוזנייה עגילים ארוכים ויפים. מי שהוא קרא מלמטה "אנני!" והאישה ענתה שהיא מיד באה. היא אספה את שערה גבוה על ראשה במהירות וירדה למטה. עקבתי אחריה, היא בכלל לא נראתה מודעת לזה שעמדתי לידה. היא ירדה במדרגות ורצה לחבק גבר גבוה, הוא ליטף את הבטן ההריונית של החודש הרביעי או החמישי שלה. הם נראו מאוד מאושרים. לפתע מישהו דפק על הדלת בחוזקה, אנני נבהלה מאוד, הגבר שלא צעק מי זה וצעק עליהם להפסיק את זה מיד. הדלת הועפה מצריה ואל הבית נכנס המון זועם של נשים וגברים. הגברים תפסו את הגבר ואילו הנשים החלו לחבוט באנני. הם צעקו שהיא לא יכולה להמשיך בהתנהגות הזאת ושהילד הממזר שלה לא יכול לבוא לעולם. הם היכו בפניה היפות עד שהתנפחו והפכו סגולות וגררו אותה על הרצפה בשיערה. קצוות גדולות משערה נתלשו באכזריות. ניסיתי לעזור. ניסיתי להכות בנשים, אבל לא הצלחתי. הם גררו אותה ואת הגבר במעלה המדרגות, אל החדר-צריח הגדול. ושם הם הניחו אותה, חבולה ומדממת והציתו את שמלתה. הם עמדו מסביבה וצעקו דברים. אנני התחילה לצרוח בכאב. היא נעמדה לרגע ונפלה על הרצפה, נגשתי אלייה, הלהבות לא הכאיבו לי ומעין כוח קישר ביננו כי לפתע היא הסתכלה עליי וביקשה ממני להציל את התינוק. אור גדול סנוור את עיני ושוב הייתי בחזרה בחדר שלי. באותה שנייה היה לי ברור שאני בהריון ובדיקת הריון הראתה שאני צודקת. אני בחודש החמישי להריוני, כמו אנני, וברור לי איך אני אקרא לתינוקת שבבטני - אנני.

Posiedon

New member
ואוו!

ואוו אדיר!!!!! איזה סיפור יפה אלוהים! לי ברור למי אני אצביע......

night mistress

New member
האגדה שלי...

זו האגדה הראשונה שאני מנסה לכתוב.. ממש מתפלאת מזה שהצלחתי לחבר שני משפטים שלמים..חחחחחח תהיו עדינים עם התגובות טוב? אני זורקת עוד פיסת עץ למדורה..מתפללת שהאש תישאר עד הבוקר, או לפחות עד הזריחה.. "רעיון מטורף" אני מסננת מבין שפתיי... 'הילדה הזאת מטורפת.,איך לעזאזל היא הצליחה לסחוב אותי למקום כזה נידח..איך היא בכלל הצליחה להגיע לכאן לבדה?' אני תוהה... אני מסתכלת עליך,יושבת מול האש מכורבלת בשמיכה שלך ועל פניך מבט אבוד..ונזכרת בסיפור שאביך סיפר לי פעם..צמרמורת עוטפת אותי.. "אם רק היית יודעת" אני מסננת מבעד לשפתיי.. את מסתכלת עליי חרש..אך לא אומרת מילה... החשיכה מחריפה והיער סוגר עלינו..רשרושי העצים והרוח המייללת מפחידים אותי..תמיד כשאני איתך לבד אני חשה כאילו זה יותר משתינו ויש מישהו נוסף.. הפחד מכרסם בי.. "ספרי לי" אני שומעת את קולך בוקע כמתוך בועה.. "לספר לך מה?" "ספרי לי על ההורים שלי..".. "את יודעת שלא הייתי שם" אני אומרת לך.. "אבל שמעת" את אומרת לי. " שמעתי,ואני לא יודעת אם את מספיק בוגרת בכדי לדעת דברים כאלה..".. אני בוחנת את תגובתך..את נראית לי אמיצה מספיק,כבר בת 15, מזכירה לי את אמך בגיל הזה,אותו יופי טרופי,שיער שחור ארוך..חלק כמו קרש ועניי שקד גדולות..רואים שאת טרם מצאת את השקט שלך..ואם תשאלי אותי,את גם לא תמצאי.. "מימין ושמאל רק חול וחול" עולה המשפט בראשי ואני מצחקקת..טוב נו,נספר לך,איזה מקום יותר מתאים מאשר סביב למדורה,בלילה שחור וקר כמו זה, עם כל הרעשים מסביב..אני בולעת את הרוק ומתיישבת מולך. "זה היה לפני שנולדת,אומרים שאמא שלך הכירה איזו בחורה " -"איזו בחורה?" את מקשה עליי.. "נערה נגועה,שאולצה למכור את גופה תמורת כסף..כסף שאפילו לא הגיע אליה ישירות אלא לבחור שקנה אותה..אנשים היו עושים לה דברים מחפירים תמורת סכומים זעומים..מחפירים..נשמתה הייתה מקוללת.." "זונה" את שואלת בשקט.. "כן" אני עונה.. אני בוחנת את תגובתך וחשה את המתח מטפטף לעורי..אני לא רוצה להמשיך אך קולי בוקע מגרוני באי רצון, ואני ממשיכה חסרת שליטה.. "מספרים שאמא שלך בהתחלה ניסתה לעזור לאותה בחורה,זה היה עוד לפני שהיא נפלה ,היא הייתה מספרת לאביך שיש לאותה נערה משהו בעניים..ניצוץ שחור ומרטיט שהיה שובה את כל מי שהסתכל..משהו שמשך את אותו אדם מגבול הדעת אל גבול הטרוף.." "מיד אחרי שנולדת גם אמא שלך נשבתה באותו ניצוץ אפל.." "בגלל זה היא נמצאת ש ם?" שמעתי אותך שואלת בכאב..מדגישה את המילה הארורה "שם"..אך לא יכולתי להפסיק,המשכתי,הגיעה הזמן שתדעי הכל... "אני לא יודעת יקירה..ככל הנראה.." עוצרת לנשום דקה.. "אומרים שאותה נערה סיפרה לאמך שחתמה חוזה עם האופל למען ישחרר את נשמתה ואת גופה מהשעבוד ..היא אמרה לאמך שאדון האופל ענה לה..שהוא שמע אותה..אבל היא צריכה עזרה..היא צריכה מקום מחבוא,עד שתוכניתו השטנית תצא לפועל.." "אימך לא ידעה את הכל..אם היא הייתה יודעת היא הייתה נלחמת.." ענף נשבר לידנו,ואני קופצת ממקומי..התחושה שמישהו בוהה בנו ומנסה לעצור את השיחה כל כך חזקה עד שקשה לי להתעלם ממנה..אני בוהה בעינייך הגדולות ,עניים כבויות,כמו עיניה השחורות של השטן ששכנה בחדרך..ואני חשה את ליבי פועם בעוצמה..אני חשה את הפחד מחלחל בעצמותיי ותוהה האם גם את ניחנת באותם כוחות ושתקת עד היום.. "הלו..." אני צועקת לעצמי בלי קול.. אני תופסת את עצמי בידיים ומרגיעה שהכל אגדה..הכל סיפור שאביך המציא כנראה כשאמך השתגעה..תמיד חשבתי שהוא המציא את זה סתם,כדי להסיר מעצמו אחריות לנושא.. ..אני מתעשתת וממשיכה.. "אומרים שאמא שלך נתנה לה מחסה,נתנה לה לישון בחדרך,בעת שהיית קטנה..וכל לילה אמך הייתה משתתקת כשהייתה רואה אותה מזמנת את השדים שינקמו את נקמתה באותו סרסור שהשחית את גופה הטהור..אותם שדים שרצו בחדר שלך..ואמך ראתה אותם.. אמך הייתה חסרת אונים,היא הייתה מכושפת,חסרת רצונות. באותו לילה,כשהיא לקחה אותך,אמך ניסתה להושיע..היא רדפה אחריכן,יש שאומרים שהיא הגיעה ליער,דיי דומה ליער הזה ונעמדה מולה, דרשה אותך בחזרה והתחננה על חייכן. אומרים שאותה שטן אמרה לה שהיא הבטיחה משרתת לשדים..ושהיא הבטיחה אותך,את הילדה הקטנה של אותה אישה שניסתה לעזור לה.. כנראה שהיצר האימהי התעורר בה באותה דקה ועקף את הכישוף ואמך זינקה ביניכן והגנה עלייך בגופה מהכישוף,היא מנעה ממך לרדת למטה..אבל אומרים שכעונש גופה שלה נלקח לשאול בכדי לספק את תאוותם של השדים.. אמא שלך..בעד השחרור שלך מסרה את עצמה..היא עכשיו הזונה של השאול..סופגת את כל חטאותיהם אליה..היא אומנם כאן בגופה..אבל נפשה כבר לא איתנו,אלא איתם..ובגלל זה היא שם באותו מוסד, סובלת ייסורי תופת נוראיים..למענך,כדי שאת תחיי כפי שהיא רצתה..".. אני עוטפת את עצמי בשמיכה לצד האש ומוסיפה פיסת עץ נוספת אל המדורה,"הלילה הזה מבהיל אותי.." אני אומרת ונאנחת קלות.. "ומה עם הנערה והסרסור?" את שואלת אותי,לא נותנת לי לסטות מהנושא.. "אומרים שהיא השתחררה מהסרסור,אומרים שמצאו אותו מת כמה ימים אחרי אותו לילה שחור שבו אמך מסרה את עצמה לטירוף,מצאו אותו בשדה נטוש..אומרים שגופו נראה כאילו חיות טרף עטו עליו וקרעו כל פיסה מבשרו.. ..אבל המוזר זה שמספרים שלצד הגופה מצאו רעשן כחול..של תינוקות..רעשן כמו שהיה לך באותו לילה ארור..קצת לפני שחזרת אלינו"...

למעלה