בלוג'י
D Dj SuNsHiNe New member 9/5/05 #29 ../images/Emo42.gif היי!!! הוא בולנדיני שקסי! ואני עדה, אני ראיתי =) ואל תקנאו בו כי הוא בולנדיני עם עיניים כחולות! תודו שגם אתם הייתם רוצים להרואת ככה. הכל קנאה. =) ד"א הסיפור שלי הגיע לפורייקט המקלדת =) מוזמנים לקרוא!
../images/Emo42.gif היי!!! הוא בולנדיני שקסי! ואני עדה, אני ראיתי =) ואל תקנאו בו כי הוא בולנדיני עם עיניים כחולות! תודו שגם אתם הייתם רוצים להרואת ככה. הכל קנאה. =) ד"א הסיפור שלי הגיע לפורייקט המקלדת =) מוזמנים לקרוא!
נ ניו יורק רפיח New member 10/5/05 #35 לקנאות בחזי? פחחחחחחחחחחחחחחחחXDDDDDג חזי סקסי XXXDDD אם כבר אני
H Hezi The One New member 10/5/05 #36 גמדים לא עושים לה את זה ../images/Emo98.gif ואממ עידן שתוק אני לא רוצה להתחיל לרדת עליך