בוקר טובבבבבבב

צהרייייייייייים../images/Emo13.gif../images/Emo110.gif

אני כל כך שמחה.. אני לא מבינה עוד בעצמי שסיימתי תשנה הזאת.. חזרנו מהתעודות והיה סבבי:] אני מרוצה מעצמי:] יש לי ממוצע 98.. ברוך השם.. אני לוידעת איך הגעתי לזה כי היה כלכך קשה אבל סבבה:] והמממממ יש עוד תעודת הצטיינות ויש מורות שממש התחשבו ויש כאלה שלא
העייייקר שסיימנו תשנה והכל בסדר מבחינת לימודים.. והתקבלתי לפרוייקט חונכוותתתתת יסודיי! שזה בפרוייקט דרורזה אומר ששנה הבאה אני עושה מחויבות אישית במקום בכתה י'
וזה הכי טוב שיש למרות שזה על ימי שישי.. עדיף לי מיום לימודים אחה"צ שזה מלא שיעורים ומבחנים.. אתמול היתה מסיבה ממש שווה.. חזרנו בסוף ב12 וחצי נראלי.. היה אחלההההההה והיה ממש כיף. אז אנשים שיהיה לכם תחופש הכייי כיףףףף בארץץץץץץץץץץץץץץץץץ!!!

אביחי 33

New member
לא קיבלנו.נקבל אותם בדואר!

וחוץ מזה תהיי בטוחה ששלי מתחת ל 90 כי לא השקעתי בגרוש!!! בגלל הבגרויות

תירוצים תירוצים:p../images/Emo110.gif

ותגידו מה נסגר עם מערכת החינוך?!
תעודות בדואר
שיעורים לחופש באימייל
עבודות מגישים באימייל
מתכוננים לבגרויות באינטרנטטט
מה נסגררררררררררר
ואתה תראה שזה יגיע אני סומכת עליך:p

אביחי 33

New member
התעודה תגיע../images/Emo9.gif

אבל פחות מ 90, נקווה שהבגרויות שלי יהיו בסדר ציון כמו שלך

מיכללללללל מזה 98 ממוצעעעע??../images/Emo12.gif

אימאלהההההההההההההההההה [איזה גאונההההההההההההההה וואיי איזה כיףףףףףף לךךךךךךךךךך אם היה לי 98 הייתי מצטיינת בצפרררררררר

חחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif

אצלנו המצטיין השכבתי הוא 100.. שזה דבר שאני בחיים לא אגיע אליו.. כי זה אשכרה כל המקצועות 100.. אמאלה:p ותודהההה

אע ו.. חחחחחחחחחח../images/Emo204.gif

קיבלנו כל אחת מכתב עם מלא פתקים מכל ילדה בכיתה שרושמת מה היא חושבת עלייך:p איזה חמודות הבנותתתתתתת:p אני אסרוק לכם את זה בע"ה אחרי התעודה שאני אקבל:S:S:S:S:S

למעלה