בוקר טוב, בוקר אור

rolan

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב, בוקר אור../images/Emo42.gif

יערית עדיין ישנה, החלטתי לעזור לה ולפתוח את התריסים.
ב ו ק ר ט ו ב חברים וחברות יום נעים וטוב לכם. הרבה אופטימיות לקראת המחצית השניה של השבוע, איתה יבואו בשורות טובות.

*יערית

New member
בוקר ניפלא../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif../images/Emo42.gif

זמן לא רב פתחתי את חלונות ה
זצן רב שלא איווררנו
זמן רב שלא גילגלנו שורות עם צחוק וחדווה... היום...היום זה היום
מי מתחיל? יום ניפלא לכולם

*יערית

New member
שאני אתחיל?../images/Emo13.gif

הייתי כל כך שמח יצאתי עם חברה שלי כבר שנה והחלטנו להתחתן. ההורים שלי כל כך עזרו בכל ההליכים החברים תמכו והחברה הייתה חלום. רק דבר אחד הציק לי וזו הייתה חמתי לעתיד. היא אישה מצליחנית ומשקיענית וגם יפה. מדי פעם הייתה מרעיפה עלי מבטים שהשאירו אותי המום. עכשיו כבר היינו באמצע ההכנות לחתונה כשהיא הזמינה אותי לבוא לבדוק את ההזמנות. כשהגעתי לבית של חברתי הייתה חמתי לבד והיא אמרה לי כך: תראה אתה בעוד כחודש ומשהו תהיה איש נשוי,אני מרגישה כלפיך משיכה שאיני יכולה שהתעלם ממנה. הייתי רוצה לפני שתתחייב עם בתי לבלות פעם אחד במיטה אתך. אני הייתי המום ונשארתי קפוא במקום ואז היא אמרה. תבחר, אתה יכול לצאת דרך הדלת או להיכנס אחרי לחדרי. כך אמרה כשהיא נעה בהליכה סקסית לכיוון חדרה. ואז החלטתי...יצאתי החוצה. להפתעתי בחוץ היה אבא של חברתי. הוא חיבק אותי ואמר שעכשיו הם יודעים שאני הבעל המתאים לבת שלהם עברתי את הבחינה שלהם. מסקנה: תמיד תשמור את הקונדומים בתא הכפפות של האוטו.

רפסודה

New member
בוקר טוב ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif

לא ישנתי כל הלילה.... משה אומר שאני לא ממש בסדר, ומה אני צוחקת כל הזמן? יום נפלא לכולם

יום מצחיק לכולם../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אין לי בדיחות ואפילו לא חידות ,אבל מי שממש מתעקש ...החיים שלי לא פעם הם הבדיחה המוצלחת ביותר
רגע רגע רגע ,מצאתי משהו לתלמידים שביננו: אם המורה לאלגברה והמורה לביולוגיה והמורה לאזרחות טסים מעל האוקיינוס השקט,ולפתע פתאום האווירון שלהם צונח ונופל,מי מבינהם הוא הראשון שמתרסק?
תשובה: מה זה משנה?

*יערית

New member
רפסודייה מתוקית...

תגידי לי במיקרה היית אתמול עם משה?:-* כי האקס שלי ניתקע עם האוטו עם הילדים ושלחתי
+חילוץ בעיקבות הלחץ שלו
כאפרות אמרתי לו...העיקר שהילדים בסדר

רפסודה

New member
ששששש.....

משה ישן, כפרות.
לא רוצה לעשות לו רעש - שלא יתעורר, ייזכר מה עשיתי לו ל-
... בשקט-בשקט - אני יכולה לספר לכם קצת על משה יש שיר אחד, שכל הזמן מזכיר לי אותו -

*יערית

New member
תני לי לנחש....

משה משה ילד רע, אני אוהבת את משה כל כך נורא משה משה ילד רע.. הרסתי למשה... את המכונה
ששששששש...אל תפריעי לעצמך..איזה שיר מזכ{ק}יר לך את משה?

רפסודה

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif הנה השיר -

מתי נתנשק? (
) אוהב אותך לנצח! (לב|) הבאתי לך פרחים, יין ותפוזים.... (
) מתי נתנשק? את משהו מיוחד מאוד... ואני? יצירתי. ועדין. וסמכותי! מתי
דיברנו כל הלילה..... (
) תשוקה גדולה (|אש|) במסווה של רומנטיקה.... (
) בוא לא נעשה מזה
סיפור גדול בוא לא נעשה מזה סיפור גדול..... מתי נתנשק
נקרע את החולצה ממך (
) תעלם העדינות אמת קטנה תעמוד זקופה הופס, אני גומר (הופס... היא לא הספיקה)... עושה עצמי נרדם מיטה אחת, הרבה שתיקה (ששששששש
) בוא לא נעשה מזה סיפור ג ד ו ל.... בוא לא נעשה מזה סיפור גדול, גדול, זה סיפור... גדול...גדול קטן, קטן, קטן מאוד.
מתי נתנשק/ אביתר בנאי

*יערית

New member
מאוד אהבתי../images/Emo7.gif

המסת אותי...קונטרה לשיר....
כשזה עמוק עוצר כל העולם ואת קוטפת כוכבים
כשזה עמוק עמוק
את מרגישה שלתמונה נוספו המון צבעים
מה מסתתר בתוך שניה מתוקה כשזה עמוק את יודעת מה שנשאר בסוף זאת רק השתיקה
כשהוא רחוק את לבד כשזה עמוק הרוח כמו נושאת אותך למקומות זרים
כשזה עמוק עמוק שלגים של כעס בתוכך בין רגע נמסים מה מסתתר בתוך שנייה מתוקה כשזה עמוק את יודעת מה שנשאר בסוף זאת רק השתיקה כשהוא רחוק את לבד
וזיכרון אשר דוהה בתוך הלב כואב ובפנים שוב שלג יורד מה מסתתר בתוך שנייה מתוקה כשזה עמוק את יודעת מה שנשאר בסוף זאת רק השתיקה כשהוא רחוק את לבד וזיכרון אשר דוהה בתוך הלב כואב ובפנים שוב שלג יורד

rolan

New member
ואחרי שמנגבים את הדמעות

הנה זה בא.... קבלו אותו, במחיאות כפיים סוערות
פרפרים לבנים מילים: אהוד בנאי לחן: אהוד בנאי עוד הריח שלך עלי מאתמול... ועוד הטעם שלך בפה... אני רוצה לדעת הכל מהכל, מה בעצם אומר כל זה. עוד נושר עלה מהעץ על החול ועוד צומח אחר חדש. אני רוצה לצייר לי עולם עם מכחול, בצבעים של מתוק מדבש. פרפרים לבנים שוב עפים לאור כמו השירים הסיפורים נכנסים לתוך הנפש פנימה. שוב אותה תחושה שכדאי להמשיך, ושאפשר להרים מבט גם ששוקעת השמש גם שמחשיך, זה שנינו יחד אני ואת. פרפרים לבנים שוב עפים לאור כמו השירים הסיפורים נכנסים לתוך הנפש פנימההההההה פרפרים לבנים שוב עפים לאור כמו השירים הספורים נכנסים לתוך פרפרים לבנים שוב עפים לאור כמו השירים הסיפורים נכנסים לתוך הנפש פנימההההההה נכנסים לתוך הנפש פנימה... עוד הריח שלך עלי מאתמול...

די, מה קורה פה היום? איפה רודריגו?

עם שירי האהבה האלה, צריך מאהב לטיני כמו רודריגו, שינגב את הדמעות... בוא'נה, חבר'ה, אתם עושים פה היום קווצ' בלב... איזה שירים יפים. ובאופן, אישי, הכי אני אוהבת את "פרפרים". אך, איזה שיר. עכשיו נראה אתכם מביאים לי את המילים של "זה כל הקסם" של נמרוד לב ואורלי פרל. חוללללללללללה על השיר הזה. חוללללללללה. יום של אהבה לכולם,

*יערית

New member
לשירותך ../images/Emo23.gif../images/Emo79.gif

בקריוקי אני מזייפת
{רק בקריוקי
} ביצוע: אורלי פרל, נמרוד לב מסתכלים עלי כל הזמן מה הם רוצים מה אכפת לי בעצם אומרים לי שאני חצי בן אדם והיא חצי משוגעת אבל זה כל הקסם כשאני רואה אותך אני רואה את מה שבא לי לראות אותך כמו שאת כשאת פורשת כנפיים אני צייר ואת זמרת בארים אדומה אני מוכן ואת רוקדת בתוך הנשמה ואין דבר יותר נכון מאותה נשימה כמה זמן אני חולמת בהקיץ משתדלת להציץ אבל אין כלום בעיניים גם מילים הן ריקות כמו האוויר שאני נושפת כל הלילה נושמת ונושפת מתאדה לשמיים כשאני רואה אותך אני רואה את מה שבא לי לראות אותך כמו שאת כשאת פורשת כנפיים אתה צייר אני זמרת בארים אדומה אני מוכן ואת רוקדת בתוך הנשמה ואין דבר יותר נכון מאותה נשימה לללל... לללל... לללל... כמו שאת כשאת פורשת כנפיים אתה צייר אני זמרת בארים אדומה אני מוכן ואת רוקדת בתוך הנשמה ואין דבר יותר נכון מאותה נשימה מסתכלים עלי כל הזמן מה הם רוצים מה אכפת לי בעצם אומרים לי שאני חצי בן אדם והיא חצי משוגעת אבל זה כל הקסם

*יערית

New member
תראי איך עשינו זאת../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

בלי לתכנן מראש, טלפתיה מדהימה במחשבות..עכשיו נותר לך מקסימונת לחבר בין ההודעות תחת ההודעה שלך
אני ערה....אין דבר כזה לא ערה..רק שיש מחוייבויות קודמות
כל מילה שלך אמן אמן היישר למעלה לשערי שמיים

למעלה