בוקר טוב, בוקר אור

בוקר טוב לכולם ../images/Emo24.gif

גם לי יש בדיחה שממש הצחיקה אותי:-
לאמא אחת, היו שלוש בנות בתולות. היא השביעה את בנותיה לשלוח לה גלויות מירח הדבש שלהן, לאחר החתונה, ולספר לה איך הן מסתדרות עם הסקס בחיי הנישואין. הבת הראשונה התחתנה ושלחה גלויה שבה היה כתוב: "קפה מקסוול". האם הלכה למטבח והוציאה את קופסת הקפה של מקסוול מהארון. על העטיפה היה כתוב: "טוב עד הטיפה האחרונה". אמא הסמיקה אבל שמחה בשביל בתה. הבת השניה שלחה לאחר נישואיה גלויה שבה היה כתוב: "סיגרים הוואנה". אמא הלכה לקופסת הסיגרים של אבא וראתה שכתוב שם: "ארוכים במיוחד, עבים במיוחד". שוב חשה מבוכה, אך שמחה שבתה נהנית. הבת השלישית התחתנה, נסעה לירח דבש ולא שלחה גלויה במשך השבוע הראשון. האם דאגה. עבר עוד שבוע ועדיין לא הגיע דבר. לאחר חודש ימים הגיעה גלויה שבה היה כתוב: "נתיבי אויר בריטיש איירווייס". אמא דפדפה בעתון וחפשה את הפרסומת של בריטיש איירווייס. כשמצאה, כמעט התעלפה. היה כתוב שם: "שלוש פעמים ביום, שבעה ימים בשבוע, בכל הכיוונים"...

rolan

New member
סתם במקרה, הצצתי בכרטיס שלי

שם כתוב על המזל שלי... וואלה, יש משהו בגרמי השמיים. ואתה אוהי - סתום!!!
הסבר לבעלי לב חלש - "סתום" נאמר בהומור... נא לא להתייחס לזה בחומרה...

rolan

New member
יעריתוש אהובתי ../images/Emo23.gif

לא התכוונתי שאת תסתמי... אמרתי שטוב יותר לומר - סתבי ולא סתום/סתמי וסתם אני מקשקשת... סוף סוף חוזר לי הצבע ללחיים

*יערית

New member
אני שומעת צליל

של התנצלות?ועל מה?
הבנתי...שחררי וסתמי את הפה
הצבע בא מפנים....יפה לך ההצבע הזה... הוא שחור במיקרה?

rolan

New member
לא, ממש לא, אהובתי

אין כאן התנצלות, רק רציתי שתביני שאני לא סותבת לך ת'פה...
רוצה לשמוע אותך עוד ועוד...
ואל תדאגי, גם לך אומר......... סתבי!!!

*יערית

New member
הנה כמו ילדה טובה../images/Emo132.gifסתבתי../images/Emo6.gif

וזה מאוד קשה לעצור אותי
והשיר שלך...משהו

גדול מה שאת רוצה....

חומר למחשבה...................אני הייתי שולחת את האזהרה מקופסת הסיגריות שלי.......... משרד הבריאות קובע כי ....גורם למחלות חמורות.

סול11

New member
יום טוב ומלא ../images/Emo62.gif../images/Emo42.gif

היי יום טוב ומלא אור בביתנו הקט. טוב שישנם ימים בהם מצליחים אנו להנתק ממצוקות ולהיות שטותניקים.זה מעיד לדעתי הלא מלומדת על יחס חיובי יותר לסובב אותנו ומקל במידת מה על הקושי היום יומי של כל אחת ואחד מאיתנו. אז נמשיך לפעמים להיות פחות רציניים. שיהיו לנו ימים רבים וטובים. בשולי הדברים אציין הפחתתי עוד כ 15% .לתשומת ליבך יונתי.רולן מצטרפת לעיסקה? ולסיום
שלכם

*יערית

New member
יום מצויין../images/Emo62.gif../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif

שמחה שאתה לאט לאט עוזב את ה
הזה שניקרא סיגרייה...פיכס מגעיל{בין שכטה לשכטה}
הרבה הרבה בריאות, תעשו לי טובה..אני לא בעסק שלכם
לבינתיים

סול11

New member
עסקים

יערית. טוב שאת לא. עסקים רק עם שותפים לפיכס. ועכשיו אפרוש לשנת היופי. להשתמע

*יערית

New member
גם אני שייכת

לעסקים הפיכסים האלו לצערי....אבל עדיין לא רוצה להפסיק להתעסק איתו, יש לי שבתות וחגים{לא על הגג
} היו לי הריונות ואולי עוד יהיו
שבהם עצרתי ל"נשום"..
שינה עריבה איש

rolan

New member
סוליק יקר

איך אני יכולה.... מכורה עד עמקי נשמתי. 3 פעמים הפסקתי לעשן - פעמיים בהריונות ועוד פעם לאחר ניתוח ואישפוז ארוך ארוך בו הייתי מחוברת לצינורות... יום אחד, אולי זה יקרה... בינתיים מחזיקה לך אצבעות ועם כל אחוז שעולה בדיווחיך, אני שמחה בשבילך, כי זה עוד ניצחון!!!

למעלה