ואולי את השם הזה???
ט טל66 New member 11/11/01 #17 הסימן הזה @ באנגלית הוא at ואני ממש לא טל אצל שחר, למרות שאני אוהבת את הסימן הזה. אולי טל של שחר יותר טוב. ואם את כבר באון ליין אז בואי לצ´ט. אני בצט הריון ולידה. טל
הסימן הזה @ באנגלית הוא at ואני ממש לא טל אצל שחר, למרות שאני אוהבת את הסימן הזה. אולי טל של שחר יותר טוב. ואם את כבר באון ליין אז בואי לצ´ט. אני בצט הריון ולידה. טל
ט טל66 New member 11/11/01 #26 אני טל אמא של שחר ומנהלת פורום הריון ולידה. חושבת להחליף את השם לשם אחר אבל מתלבטת. הפכפכה, כזאת אני. רק ביקשתי עזרה זה הכל. טל
אני טל אמא של שחר ומנהלת פורום הריון ולידה. חושבת להחליף את השם לשם אחר אבל מתלבטת. הפכפכה, כזאת אני. רק ביקשתי עזרה זה הכל. טל
ש שרה&הודיה New member 11/11/01 #27 אין שום בעיה.. רק הצעתי חלופה של השם בכלל השם שלי ביואל שונה מדי פעם
ר רותי&ע New member 11/11/01 #35 יש לי רעיון-אולי זה יהיה הסקר הבא? טל, מה דעתך? אני רואה שיש כאן הרבה התלהבות מהנושא
ד דני*דין New member 11/11/01 #20 מזל טוב../images/Emo65.gif היי רותי,וואו נורא קשה ליל התרגל לשם החדש, בתקווה כי אוכל לתרום לפורום ולקבל ממנו בחזרה, המון בהצלחה לכולנו ביי גיא
מזל טוב../images/Emo65.gif היי רותי,וואו נורא קשה ליל התרגל לשם החדש, בתקווה כי אוכל לתרום לפורום ולקבל ממנו בחזרה, המון בהצלחה לכולנו ביי גיא
ש שרה&הודיה New member 11/11/01 #22 ברכות ליציאה מהארון ../images/Emo65.gif וכאן אני רוצה לציין שלעתים אני מופיעה בשם אחר (במקרה ולא הצלחתי להחליף את הכינוי..) אז אני אותה שרה נ שיכולה לכתוב פה
ברכות ליציאה מהארון ../images/Emo65.gif וכאן אני רוצה לציין שלעתים אני מופיעה בשם אחר (במקרה ולא הצלחתי להחליף את הכינוי..) אז אני אותה שרה נ שיכולה לכתוב פה
ע עדי של יובל New member 11/11/01 #30 סוף סוף ../images/Emo133.gif האמת שהשם רותי הרבה יותר הולם אותך וגם קל יותר עם "פנים" מוכרות
ח חגית אמא של יובל New member 11/11/01 #39 ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif יש לך יופי של פורום וד"ש מרונית ורעות!