אני אוהבת אנשים שקוראים להם אליאס איזה שם שווה זה! ו100! כל הכבוד!!
L limors2 Active member 17/1/07 #15 אני אוהבת אנשים שקוראים להם אליאס איזה שם שווה זה! ו100! כל הכבוד!!
R redgirl2 New member 17/1/07 #16 ../images/Emo6.gif ידעתי שתגידי את זה!! וואו את יותר גרועה ממני!! אבל נסלח לך זהות בדויה ותודהההה ליאורההה איך עבר עלייך היום?! סוף סוף קיבלת קצת חופש?!
../images/Emo6.gif ידעתי שתגידי את זה!! וואו את יותר גרועה ממני!! אבל נסלח לך זהות בדויה ותודהההה ליאורההה איך עבר עלייך היום?! סוף סוף קיבלת קצת חופש?!
R redgirl2 New member 17/1/07 #21 חופש זה כיף! ../images/Emo99.gif לונורא..עוד מעט סופשבוע!! ואז יהיה קצת חופש
R RJlake New member 17/1/07 #18 אני לא../images/Emo10.gif אחד בשם אליאס קרא לי גזענית ושלח לי מלא סימני שאלה!!
R redgirl2 New member 17/1/07 #20 נועם את הכיייי חמודה ולא גזענית!! הוא סתם טיפש! מה שלומך!? איך עבר עלייך היום?
S Sweet Revenge New member 17/1/07 #26 ../images/Emo45.gif שיר כיף.. תמיד מזכיר לי את בני קייזרמן מטלנובלה בע"מ שהיה ידוע בהערצתו לזמר העליז ג'ורג' מייקל..
../images/Emo45.gif שיר כיף.. תמיד מזכיר לי את בני קייזרמן מטלנובלה בע"מ שהיה ידוע בהערצתו לזמר העליז ג'ורג' מייקל..
Y yhaa hi New member 17/1/07 #27 אני כועסת על נעמי../images/Emo11.gif היא הפסיקה את הסוף של somewhere only we know וזה אפילו עוד לא היה ממש הסוף אז לא היו שומעים את החדש של יזהר אשדות. מה היה קורה?
אני כועסת על נעמי../images/Emo11.gif היא הפסיקה את הסוף של somewhere only we know וזה אפילו עוד לא היה ממש הסוף אז לא היו שומעים את החדש של יזהר אשדות. מה היה קורה?