בוקר טוב - יום שישי

ShukyD

New member
איזה כיף זה

ששירשורי הבוקרטוב שלי הם הצלחה מסחררת
גם אם הם מתחילים צולע הם תופסים תאוצה כי כל אחד נכנס לפורום רואה שאף אחד לא כתב כלום אין שירשור סינגלס אומר טוב נחזור ב8 ככה יש איפה לדבר עד הערב!! אנחנו להיט ככה גם אימצנו שירשורי אוטונומי!!! שזה בכלל כיף
קצת חזרנו לעצמנו, צריך להפסיק לסגוד לסינגלס, אני בעד!

maymayush

New member
אני לא.

סינגלס שולט!!! ונסגד. אבל אני כן בעד שירשורי אוטונומי ובוקרטוב.

tkuihehr

New member
אני גם

הבוקר טוב מצויין, כי הוא לא תופס כוחות ולא מתרכז לשעתיים מסויימות אלא רץ כל היום. ואטונומי זה נחמד כי זאת אחלה תוכנית, נורא דומה לסינגלס, עם מנחה שמשוגעת בצורה דומה למנחה של סינגלס, רק עם שירים שונים. וזה שווה. כל עוד זה לא הורס יותר מדי את השרשורסינגלס שבהמשך...

ShukyD

New member
אני חושב שהעניין הוא

שקשה לכם להשלים עם זה שסינגלס לא מה שהיה פעם ולא תהיו מוכנים לוותר עליו גם במחיר של שיעמום וחוסר חשק. אני בכל מקרה לא מתכוון לפתוח שירשורים ליותר מדי תוכניות פשוט תחשבו על זה

chen010189

New member
מי פה?../images/Emo29.gif

נרדמתי על הספה ישנתי מ19:30 עד 21:20 ככה ואז התחילה ארץ נהדרת.. הייתה תכנית משעממת היום אז נרדמתי שוב והתעוררתי לקראת 23:00 אז אני לא עייפה

chen010189

New member
קקות

עכשיו תבואו לי ב5 לפנות בוקר ותכתבו לי "אני פה אם זה עוד נחשב" כל הפורום הזה רק עטלפים

ShukyD

New member
אני פה אם זה עוד נחשב

בטח לי הכי פחות ציפית הא? כל הזין

chen010189

New member
חחח למה?

דווקא הראשונים שעלו לי לראש כשכתבתי את זה היו אתה, אלון ונעמה (וליאורה אבל ליאורה לא פה עד מחר בערב אז מזה שווה)

chen010189

New member
הפרסומת של נמרוד הראל משגעת אותי

מה נסגר! כל פעם שאני שמה שיר הוא אומר לי "תנו לי לשנות את המחשבה שלכם בעזרת מסרים" בלה בלה בלה

למעלה