L limors2 Active member 12/12/06 #18 שמעתי תשיר הזה אתמול מלא../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif Be Faithful של פאטמן סקופ לא ידעתי שהם משמיעים אותו
שמעתי תשיר הזה אתמול מלא../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif Be Faithful של פאטמן סקופ לא ידעתי שהם משמיעים אותו
S ShukyD New member 12/12/06 #59 יאאאא עשיתי גלים בידיים ועכשיו כואב לי בכתפיים <אבל זה אומר שעשיתי נכון, אז לפחות משו אחד חיובי>
L limors2 Active member 12/12/06 #65 אווו, הכביש ליד הבית שלי עמוס. מזל שלא צריך ללכת לעבודה בא לי סרט בחינם מסלקום. יש לי 2 כרטיסים בחינם! מישהו רוצה לבוא?
אווו, הכביש ליד הבית שלי עמוס. מזל שלא צריך ללכת לעבודה בא לי סרט בחינם מסלקום. יש לי 2 כרטיסים בחינם! מישהו רוצה לבוא?
S ShukyD New member 12/12/06 #72 בוודאי רק צריך לתקן את הפנס באוטו אסור לנסוע ככה בכבישים בין עירוניים
S ShukyD New member 12/12/06 #79 או בזמן שתנשכי את בוהי הכריות ובטח אני אלך למוסך כאילו אין לי משהו יותר טוב לעשות כמו כלום
I Inbar789 New member 12/12/06 #71 גמלי יש ^^../images/Emo103.gif אבל 3 אימהות זה רב חן יש את אביבה אהובתי שאמרו שזה סרט ממש יפה ואת סטפ אפ שנראה ממש נחמד
גמלי יש ^^../images/Emo103.gif אבל 3 אימהות זה רב חן יש את אביבה אהובתי שאמרו שזה סרט ממש יפה ואת סטפ אפ שנראה ממש נחמד
S ShukyD New member 12/12/06 #78 לא מבטיח שתבכי ../images/Emo6.gif אבל הוא סרט חמוד לגמרי ממש אהבתי חוץ מזה שהוא כאילו נמאס לי מכל סרטי הריקודים האלה שיצאו מכל חור והם מנסים לעשות דרמה מכלום ולא הולך להם אבל זה פשוט כל כך מוכר ולא מפתיע שזה מרגש
לא מבטיח שתבכי ../images/Emo6.gif אבל הוא סרט חמוד לגמרי ממש אהבתי חוץ מזה שהוא כאילו נמאס לי מכל סרטי הריקודים האלה שיצאו מכל חור והם מנסים לעשות דרמה מכלום ולא הולך להם אבל זה פשוט כל כך מוכר ולא מפתיע שזה מרגש
S ShukyD New member 12/12/06 #82 בשביל זה יש אימיול פוצצתי את עצמי בסרטים עד שנומי תחזור וגם ככה אני רואה בערך את כל הסרטים שיש אז יאללה למה לא? התחלתי לאהוב את אבי בניון
בשביל זה יש אימיול פוצצתי את עצמי בסרטים עד שנומי תחזור וגם ככה אני רואה בערך את כל הסרטים שיש אז יאללה למה לא? התחלתי לאהוב את אבי בניון