בוקר טוב לאנשים באמצע החיים

../images/Emo42.gif בוקר טוב לאנשים באמצע החיים

"קומו- הביטו וראו - מה יפה היום הזה"
שיהיה לנו אחלה יום ורק טוב
לכולם.

emmy5

New member
../images/Emo140.gifבוקר טוב ועוד איזה אחלה ....

אני כולי מים ... כל כך הרבה שמש

שרה16

New member
בוקר טוב עולם../images/Emo42.gif

יושבת לכתוב אחר צעדת בוקר ,עבודה בגינה וסיום העמדת הסוכה. (איזה כייף להיות מובטלת..) טיול בחיק הטבע זה אחלה רעיון למפגש.

maxima

New member
בוקר טוב כולם........../images/Emo42.gif

היום אחרי הצהריים נעמיד סוכה אצל בתי בחצר אני אוהבת אוהבת אוהבת טבע ותמיד אשמח להיות בחיקו........

emmy5

New member
בוקר טוב וחג שמח../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif

חג שמח לכולם

זה באמת כיף להיות מובטל?

עפ"י מה שהולך אצלנו בחברה- נראה לי גם אני מצטרפת למעגל... אני לא ממש מצטערת - כי אני עובדת ברציפות 2 עשורים- ועוד עשור אחד עם הפסקה באמצע של 4 שנים... בקיצור בזיעת אפי אכלתי עוגות....

סבאאורי

New member
בוקר טוב עולם

חונה-מנסיון של גימלאי במשרה מלאה...זה לא נורא. אם אפשר לגמור את החודש,לפני שהחודש גומר איתנו... זה אפילו יכול להיות נחמד מאד... איזהו העשיר?השמח בחלקו ברכות ובהצלחה אורי

emmy5

New member
תמיד עסוקה

מאז שאני לא עובדת ,אני יותר עסוקה....כל סוף זו התחלה של משהו אחר.. מאחלת לכולם זמנים טובים עם הרבה תעסוקה... מה רעה להשתזף קצת

תודה לכם, שרה, אורי ואמי על

ההתייחסות, עוד שום דבר לא סגור, אבל אם יבוא יבוא. המשך סופשבוע רגוע לכולם

redredole

New member
ואם הקישורים מסרבים להפתח

לפתוח את הקישור עם עכבר ימני לבחור SAVE TARGET AS לבחור תיקיה לשמירת השיר במחשב ואז שמור, השיר ישמר במחשב ואפשר יהיה להאזין.

maxima

New member
רדרד...ברוך בואך............./images/Emo24.gif

יופי שאתה כאן ויופי של שירים

emmy5

New member
איזה אורח..ברוך הבא ומזל טוב|../images/Emo65.gif

אני בדרך כלל חולמת הרבה , אבל לחלום שאתה תהיה אורח בבית כאן? אני מנחשת...באתה להזמין אותנו לחגוג את יום החתונה שלך... ידידי ,מחר לחבר חוגג יום החתונה השלושים"מזל טוב" הרבה בריאות ואושר עד 120 . תרגיש אצלנו כמו בבית

emmy5

New member
redredole חבל,שכחתי לרשום את השם

מזל טוב וברוכים הבאים בצל קורותינו חג שמח ושנה טובה !!!!!!

ברוך הבא רד רד ../images/Emo140.gif

ואלף תודות על השירים פרוקול הרום מדהימים, לדעתי הקדימו את זמנם..תודה תודה ותמשיך להביא לנו עוד סוכריות מהבונבוניירות שלך

סבאאורי

New member
../images/Emo124.gifברוך הבא רדרדו

ראיתי כניסתך לפני כשלוש שעות אבל התעקשתי לומר לך את הברוך הבא ויחד עם זה לבשר לך שהצלחתי להוריד משהו מהשירים שאתה מביא. (אחרי כשעתיים של ניסיונות...)הצלחתי. את שלושת הראשונים לא הצלחתי יש שם הודעה של גיאוסיטיז ולא נפתח אבל את שלושת הבאים אחריהם פתחתי... אתמול לשמחתי ולעקשנותי הורדתי גם את הרייל פלייר לפי הנחיות שנתן בן אהרון( שיהיה בריא,הוא מביא דברים נפלאים בפורום אחר) נשמח כולנו לביקורך גם בפורום זה וברכות ליום נישואיך ויומולדתך כל טוב אורי

לייציק

New member
סבא אורי ../images/Emo13.gif איזה יופי, היצירה ממש

מתאימה לאירוע ...
אגב, אמנם יש לי את ה- REAL 1 PLAYER אבל אני שומעת את השירים גם ב- WINDOW MEDIA PLAYER ...

למעלה