בוקר טוב לאנשים באמצע החיים

לייציק

New member
דנידין, הקדמת בברכה. לא, עוד לא

קניתי... חיפשתי היום אחה"צ בעיר ולא מצאת באף חנות את העכבר האופטי של לוג'יטק שאני רוצה... (דגם MS300 אם אינני טועה...) מחר אנסה למצוא בקניון... (באופיס דיפו הם רוצים מחיר מופקע עבורו...) בינתיים העכבר שלי מגמגם ורועד... קופץ ומדלג לי מצד אל צד כמו מטורף ודוקא לנקודה שאני רוצה הוא לא מגיע ... מחר אני כבר אראה לו ... אזרוק אותו ל
שלנו ... אני ממש מותשת ממנו ...

dani 123

New member
לייציק

קניתי עכבר אופטי של TECH בכמאה ש"ח נהנה ממנו כבר חודשים רבים.

סבאאורי

New member
ליצייק שלום

אתמול הורדתי תוכנה אחת והיום את השניה שיש לך, אבל אני כנראה עוד צריך ללמוד איך להתעסק איתם. מקווה להצליח.ברכות

yaely2

New member
מנהל
|שלום לרדרד (אדום אדום) ../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

שלום רדרד, כמה חבל שהשטיח האדום במילואים כדי שהחברה יוכלו לנוח עליו, אחרת הייתי פורסת אותו לפניך. השחור הצבעוני עם הפסים הירוקים נעלם. לכן קבל מאיתנו חיבוק אמיץ ונאמר לך שאנו מאושרים שבאת להיות עימנו, ונקווה שאף אתה תשמח משהותך בינינו יעלי

לייציק

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo124.gif רד-ר..........ד

ברוך הבא בצל קורתנו |סדגש
כמה שאני שמחה לראות אותך בפורומנו המקסים והחם
אני גולשת עכשיו עם קשיים אדירים שעושה לי העכבר הסורר שלי ... משתמשת יותר ב-ENTER ובחיצים... ב-HOME וב- END ... ונוהגת בו בדחילו ורחימו... (חיפשתי בכל העיר היום את העכבר האחד והיחיד שאני רוצה ולא מצאתי... אמנם יש אותו באופיס דיפו, אבל המחירים שם ממש מופקעים לעומת הום סנטר וה הום סנטר כל כך רחוק עכשיו מאתנו...) עוקבת אחריך כל הזמן ונהנית מהשירים שעד עכשיו חילקת לפורומים אחרים... אבל, הסבלנות משתלמת, והנה סוף סוף הגעת גם אלינו... אני זוכרת לך את "חסד נעוריך" כאשר טרחת ומצאת בשבילי שני שירים שכל כך אהבתי וחיפשתי בנרות ...
מקווה שנבלה כאן ביחד, באווירה חברית, חמה ואמנותית ... תודה על השירים היפים
ותודה על האתר החדש שפתחת בפנינו ...
והעיקר
מזל טוב
ליום נשואיך

לייציק

New member
לא יודעת מדוע הכל יצא מודגש ../images/Emo22.gif

הכוונה היתה רק בהתחלה ובסוף ... נו מילא, שיראו וייראו ...
הדגש... סדגש... העכבר שולט במצב, אבל אני לא !

שרה16

New member
כל תצלומי הנוף שאני "שותלת" בפורום

הם של אורניהו (מפורום טיולים).תצלומים מופלאים באיכותם וברגישותם ואני מוקסמת מהם כל פעם מחדש!בתקווה שלא יכעס שאני משתמשת בהם.

למעלה