אני מאוד מקווה שאדם לא יגיע לגמר אחרי שאמר שהשופטים לא מבינים במוזיקה (אחרי שהם לא התלהבו מאחד השירים שביצע). אם ככה הוא חושב אז לא כדאי לסמס לו כי בטח הוא חושב שגם המסמסים לא מבינים במוזיקה. אני אסמס לבני גם בגלל הקול הנפלא וגם בגלל שמגיע לו "שאפו" על כך שהוא נמצא בתוך מאורת נחשים צבועים שמשחקים אותה אלק יפי נפש ופשוט מקיאים את אלבז מתוכם. זה כל כך בולט שהם לא אוהבים אותו והוא לא טיפש ומרגיש את זה. אני די מרחמת עליו. כנראה שהם מקנאים בו רצח.
הוא חיבק אותו ומה זה נהנה ...וגם אח"כ כשמייקל היה מדוכדך ודיבר עם אריק,אז אלבז צחק לידם,כולו בעננים....איזה פאתט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גם קנאי וגם לא יודע לפרגן (צזכיר מישהו? אה כן,את אהובתו שרלוכה אשת פוטיפר) ,וגם לא חבר וגם תחמן כזה אסטרטגי הכל אצלו מתוכנן כמו שהחברים בבית אמרו.........
ולא יגיד דברים כמו "אתה לא זמר שיכול לדייק" (לא יאומן כמה הגיזען ההומופוב הזה לא מבין כמה הוא עושה צחוק מעצמו ,שכלומניק כמוהו מעביר ביקורת על זמר מטורף וענק כמו אדם) שזה לשפוט אם זמר הוא בכלל זמר טוב או לא (שזה אף אחד לא מינה אותו) אז שישמור את ה,דעות" שלו לעצמו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!