"סורי, אני אמיתית, אני לא יכולה לשקר" ומייד אחרי זה דופקת את אחד השקרים הגדולים שלה! חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ממש אמיתית, כמו הבלונד, האף, החזה והשפתיים... הכל made in Tunisia
בעצם,כמעט שלא נתקלתי באדם מן היישוב שאינו טוען כי הוא אמיתי.. לכן,כשאני שומעת שאדם מעיד על האמיתיות של עצמו,אני בד"כ מתייחסת לדברים בערבון מוגבל. יחד עם זאת,ראיתי את אילנה בעיניי שלי וראיתי טבעיות רבה.
פעם ממש אהבתי אותה, והייתי שמחה בכל פעם ששמעתי שיר או ראיתי אותה. בתכנית היא הציגה את האופי הסכסכני שלה, מניפולטיבי, פרובוקטיבי, זול, שומר טינה, מתחשבן, שתלטן, מתפרץ ואגרסיבי... ובנוסף, דחווווווווווווווווווווווווווווווווף שמישהו יעשה לה סטיילינג, כל העונה הייתה לבושה זוועה, והשיא היה בחתונה של אריק עם שמלת אשת העכביש המחרידה הזאת!!!
למה להרוס לי את היום! למה הזכרת את השם שלו? זה כמו חתול שחור! מעולם לא היה לי משהו נגדו עד שנכנס לתכנית והתגלה זיופו הגדול באופי,והשירה הקלוקלת. מה שהוא יודע להביא זה איפור, תחפושות, סולו של תומר שטיין על הגיטרה, וזהו... תורידי לו את כל זה ומה נשאר? פרצוף כלבלב מתמם עם אף חזרזיר, חשיפת חניכיים בשירה, ואופי דוחה! בעעעעעעעעעעעעעעעעע!
את יודעת, שיהיה יותר מעניין! לגבי רוחמה, חייבת לספר לך משהו, שמרתי על אחיינית שלי הבוקר, בת שנה, ויש לה דיסק של 100 שירים ראשונים, פתאום אני קולטת את רוחמה שרה שם כמה מהשירים. ישר זיהיתי את הקול המדהים שלה! נשבעעעעעעעעעעעעעעעעעת לך, למרות שאלו שירי ילדים- פשוט הצטמררתי! נראה לי שאני לוקחת את הדיסק לאחיינית שלי... חחחחחחחחחחחחחח וברוווווווווווווווווווווווווווור שאני מסמסת לה, מתוקה!
מאזינה לשירים שרוחמה שרה, אני לא יכולה להסביר למה אני כל כך אוהבת את רוחמה, היא שרה רגוע ורואים שהיא נהנת לשיר את שירי ארץ ישראל היפה, לגבי המשרתים, העיניין מטופל במשרדי כח האדם של קונגו.
הזאת! לב רחב, שפע אהבה, כבוד לזולת ורצון לעזור! רק המעריצים שהגיעו להיכל הראו בדיוק את פרצופם של הזמרים. המעריצה של רוחי ריגשה כשסיפרה שהיא מתקשרת אליה כל יום הולדת והראתה את ההקדשה על הדיסק שנתנה לה! אין מילים! אישה משכמה ומעלה! יאלללללללללללללללללה סמסו 5 לרוחמה!!!! נ.ב- בעניין המשרתים- אוהבת אותם חסונים וצעירים (שחומים הם בטוח אם הם מקונגו!