בוקר טוב לכולם

rolan

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב לכולם../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

אני מפרסמת כאן מספר הודעות לחברי הפורום ואורחינו, שאולי יצטרפו בהמשך. ההודעות האלו יכנסו בהמשך לדף הראשי ויהיו חלק מהמאמרים הקבועים שלנו. אם מישהו מבקש לעשות בהם תיקון, אפשר להוסיף בימים הקרובים, אשמח לקבל תגובות ולתקן. יום נעים לכולם

rolan

New member
כללים להתנהגות והתנהלות הפורום

הגדרת משפחה מורכבת: גבר ואשה החיים יחד ולהם ילדים מנישואין או קשרים קודמים ולעיתים אף ילדים משותפים. מהות הפורום: הפורום עוסק בעניני המשפחות המורכבות, גברים נשים, ילדיהם המשותפים ו/או מנישואיהם הקודמים. בנים בוגרים במשפחות הנ"ל יוכלו להכנס כאורחים ולבקש מחברי הפורום סיוע, עצה, תמיכה וכו'. פרסום בפורום: אין לפרסם בפורום כל מודעה שאינה קשורה לענייניו, הודעה כזו, תימחק מיידית וללא הזהרה. מחיקת הודעות: כל אחד ואחת רשאי/ת לפנות אלי בבקשה למחוק את הודעתו. הודעה בשפה בוטה או המכילה נוסח הפוגע במי מחברי הפורום או בכלל, תימחק ללא הזהרה מוקדמת. שירשור: הודעה ראשית שאינה מהווה נושא חדש תשורשר להודעה ראשית אחרת. אנחנו כאן, כל אחד ואחת למען כולם, לסייע, לתמוך, לעודד וגם להיות....

rolan

New member
ימי הולדת של חברי הפורום ומשפחותיהם

ינואר
אחשל1/1
האשה שעם אחשל 12/1
בן של יערית 17/1
טליה של אוהי 5/1 פברואר
אוהי 7/2
תאומות של בעלול ואמא בריבוע 7/2
ברווז של אוהי24/2 מרץ אפריל
מלאך של יונה 9/4
מעוף 24/4
יערית 29/4
חתלתולית של אוהי 29/4 מאי
בת של יערית 4/5
אמא בריבוע 27/5 יוני
מורכב 11/6
מיוחדת של עלמה ומורכב 29/6 יולי
נשמה של יונה 16/7
רולן 31/7 אוגוסט
שרוך של אחשל 9/8
עלמה 11/8 ספטמבר
נשם של עלמה ומורכב 19/9
תינוקת של בעלול ואמא בריבוע 23/9 אוקטובר נובמבר
בת של בעלול ואמא בריבוע 3/11
יונה לבנה 20/11 דצמבר
סייחה של רולן 2/12
פיצי של יונה 6/12
סופגניה של אחשל 19/12
22/12 בעלול של אמא בריבוע
שבלולית של רולן 28/12

rolan

New member
דף למצטרף חדש:

אנא העבר מסר אישי למנהלת הפורום ובו פרטי משפחתך.... כינוי שלך ושל בן/בת זוגך כינויי ילדיכם בנפרד ו/או המשותפים מעט על משפחתכם תאריכי ימי הולדת של כולם ונפרסם עם רשימות כל חברי הפורום

רולן, סליחה אבל אני גם חדשה במחשב

ניסיתי להכנס לרשימת משתתפי הפורות למטה היה ריבוע של "תגובה" עלי ללחוץ עליו ושם לכתוב את פרטיי אשמח אם תוכלי ללמדני תודה מראש אילנה

rolan

New member
יקירתי

להכנס לרשימה תוכלי רק דרך מסר אישי או מכאן לפי הפרטים שכתבתי למעלה את לא יכולה דרך הרשימה שכבר נמצאת את זה רק מנהלים גדולים וחכמים יודעים לעשות....
סתאאאאם זה רק דרך האדמין ורק לי יש את האפשרות להכנס לשם

rolan

New member
תגידי יונה'לה

כשחילקו את הסבלנות.... הברזת... אה?... הנה הכל לפניכם מצפה לתגובות

הברזתי

בכל החלוקות של התכונות הטובות
אבל ברעות עמדתי ראשונה ודחפתי את כולם .....

rolan

New member
מפתום

אם לא הייתי מכירה מכירה אותך, אולי הייתי מאמינה.... רוצה רשימה?... טוב אז הנה זה במסר אישי

עלמה 3

New member
רולן, איזה יופי איזה יופי איזה יופי

את עושה עבודה נפלאה....... לקחת את הכל ברצינות............. את בונה לנו בית נפלא וכזה חמים... כל הכבוד לך.... וקחי בחשבון שמותר לנוח לפעמים.... עלמה

עלמה 3

New member
רולן, שתפי אותנו בחוויה

האם נזכרת מה הייתי בגילגול הקודם....
עלמה

rolan

New member
בגילגולי הקודם

הייתי.....
באמת?..... פעם מישהי אמרה לי כל מיני דברים מפחידים לא אספר כאן אבל היה מרתק... נכנסתי איתך, עלמה, לקישור ההוא, אבל לא התעניינתי שוב נושא שתמיד מפחיד אותי

rolan

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהודעה חשובה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אתם לא מתייחסים להודעתי על הודעה נבחרת בשער תפוז הפעם עשתה זאת רק אשה ברכותי לכולנו עוד דבר בסקר לגבי צירוף בני משפחות מורכבות השתתפו 13 !!! חברים אנחנו מתקדמים לא?!!!!

*יערית

New member
מי לא מתייחס../images/Emo39.gif?

יישר כוח על הפורום שלנו שצומח לו בזכות האנשים שכאן, הנושאים הכ"כ מענינים, החיבוקים,הבמה הפתוחה, הרגישות,האוזן הקשבת,התמיכה,העידוד וכל הבא ליד

blonda3

New member
רק אשה..בדיוק עכשיו../images/Emo9.gif

אנוכי הולכת לקרוא את השרשור בתקווה לא להרדם באמצע כי אנוכי עייפה....

למעלה