בוקר טוב לכולם

*יערית

New member
נחמד חבל"ז../images/Emo13.gif

אז ככה..בגילגול הקודם שלי הייתי אישה שגדלה בשנות 1400 ברוסיה המודרנית. העיסוק שלי היה מלאכת ידיים או מכונאית, המאפיינים הפסיכולגים שלי היו: רודפת אמת וצדק וחכמה,רואה את העתיד, אנשים אמרו עלי שאני מאוד אידיאליסטית,עוזרת לכל העובר ושב. חזרתי לחיים האלו בכדי: לעזור לזקנים ,לילדים,לאנשים חלשים,עזרה לזולת נטו! אתם זואלים אותי האם זה מתאים? ראבבבק....עכשיו אני מבינה מה הייעוד שלי בחיים
תודה רולן שהחזרת מרוקאית שכמותי לשנות 1400 ועוד כרוסיה..{ני חאצ'ו
ספאסיבה
}

rolan

New member
את רואה../images/Emo35.gif בכל מרוקאי

מסתתר רוסי קטן חרשו?....

*יערית

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא סתם חברותיי בבית הספר קראו אותי..... נאטשה

blonda3

New member
חחחחחח יערית../images/Emo6.gif

ואני מאוקראינה, אבל טרם הספיקותי ללמוד מילה ברוסית....

blonda3

New member
רוצים לדעת מה הייתי בגלגול הקודם?|ש

כי גם אני קצת הופעתי בהתחלה, אבל רק בהתחלה.....ובכן, היות ולא חשפתי פה את תעודת הזהות שלי, אני מרשה לכם להציץ לי דווקא בגלגול הקודם ובמשקנות המעניינות לגביי-וזה מה שכתוב לי שם:-------------------------------------------------------------------------------- I don't know how you feel about it, but you were male in your last earthly incarnation. You were born somewhere in the territory of modern Ukraine around the year 1175. Your profession was that of a leader, major or captain. -------------------------------------------------------------------------------- Your brief psychological profile in your past life: Timid, constrained, quiet person. You had creative talents, which waited until this life to be liberated. Sometimes your environment considered you strange. -------------------------------------------------------------------------------- The lesson that your last past life brought to your present incarnation: It always seemed to you that your perceptions of the world are somewhat different. Your lesson is to trust your intuition as your best guide in your present life. -------------------------------------------------------------------------------- Do you remember now? -------------------------------------------------------------------------------- חבר'ה-בגלגול הקודם שלי הייתי גבר!!!!! עכשיו אני מבינה למה החבר האחרון כל הזמן טען שאני לא אשה,שאני גבר, שנולדתי בטעות אשה... לא יאומן!

למעלה