בוקר טוב! תגידו זה פורום?

livi4

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב! תגידו זה פורום?../images/Emo42.gif

מה קורה ? אני כבר יודעת שכל פעם משהי אחרת נכנסת .... רואה שלא כתבו כלום ולא רוצה לפתוח שרשור חדש סתם. נכון שאני צודקת??? חבר'ה לא צריך הרבה סיבות לפתוח בשיחה יש לנו נשוא מדהים, בנות מדהימות (גם הוא חושב כך לא ?) אז בנות קדימה לשרשור... בואו נלך כולם every body lets go ....(מושפעת מדורה - מה לעשות זה מה שאני רואה ) שבת מהנה לכולכן עם הרבה חוויות ..... ונפתח בתמונת הבוקר - ג'קו חזור אלינו , צריכות אותך לורידים , שכחת שאנחנו מכורות??? חזור וכתוב לנו בפורום .

רנה6

New member
בוקר טוב, גם לך/לכן

נדמה לי כאילו השבוע הפך לשנה...מישהו רוצה להתעלל בנו כנראה...כולם יודעים שזה כל כך כואב וכל שניונת מזכירים לי...למשל, אתמול באה לביקור חברה של כלתי, דיילת הולנדית ומה היא אומרת לי : " פגשתי את ג'קו בפאב"...כמו שהיא אומרת , אני קופצת ושואלת : " דיברת איתו "...והיא עונה לי : " בטח"...ואני מבקשת שתספר לי כל פרט הכי קטן, אלא שאז מתחיל פרץ צחוק בלתי נשלט של כל הסובבים אותי ובעלי אומר :" אלוהים, כמה שאת תמימה!"...אוף, שוב עבדו עלי...הם לא מבינים שיש נקודות רגישות לכל בן אנוש שאסור לגעת בהן. על כל פנים, שתיהיה לנו שבת שלום, אחווה, אהבה, סובלנות, אושר וג'קו

רנה6

New member
רוצה הוכחות...

בשטח שאכן חזר...כל עוד לא ראיתי אותו בעיני שלי, הוא טרם חזר!

moon line

New member
גוטא מוחנינג (בוקר טוב בהולנדית)

מה שלום כולן? שבת סגרירית קצת , חוטפת כמה דקות מחשב, והולכת לעיסוקיי שיהיה יום טוב ושבוע טוב לכווולן

רנה6

New member
מוני...

את אפס קצת הולנדיה?!...אם כן, יכולה לתקשר נפלא עם כלתי....

moon line

New member
../images/Emo9.gif לא, בעלי גר בהולנד 5 שנים, והוא

זה שדובר את השפה, אני יודעת ממש קצת, כמו גם פורטוגזית (אמי היא מברזיל) ובעיקר בקללות אני חזקה
|

Karina85

New member
בראאאזזזייללללל

*השיר מהמונדיאל מתנגן לי בראש עכשיו*

moon line

New member
בראזאיו אה אומה לינדו פאיז../images/Emo13.gif

" ברזיל ארץ יפה" איך הולך השיר לא עולה לי עכשיו?

Karina85

New member
אין לי מושג...

אני יודעת 3 וחצי מילים בפורטוגזית מהטלנובלות של אמא...

שונית 7

New member
שבת שלום ובשורות טובות../images/Emo168.gif../images/Emo220.gif

אל תשכחי שתפוז התעלל בנו קשות אתמול.פתאום גיליתי כמה זה חסר שאי אפשר להכנס או לפחות להציצ בפרום.

דורית41

New member
בוקר טוב וGOOD SHABES

אהלן בנות. ליבי-האמת היא שאת צודקת וכל הכבוד שהרמת את הכפפה.
<מה שלום הפרדס?? עשית לנו באותו יום חשק קולקטיבי לתפוזים.> ....אתמול בסביבות 23:00 ,אחרי יום עמוס (ביום שישי לא אמורים לנוח?.)דגמתי את הפורום, לראות אם כבר טופלה הבעיה הטכנית בתפוז וראיתי שכן,אבל ראיתי שאף אחת לא הראתה סימן חיים ,כנראה שהיו עוד כמה קוראות סמויות,+ לא היה לי משהו מעלף, ממוטט והורס לכתוב....אז שוב,ליבי,את צודקת,לפעמים מספיק לפתוח שרשור חדש לאמירת שלום סתמית!!!. מזג אוויר פיחסה.-מסוג הימים שאפשר לנצל לסינמה סיטי. נובוש-2 הנושאים שהעלית אני לא יכולה להתיחס-חלוץ-בטח שלא מהסיבות המובנות,ןחתונה חרדית-נראה לי שלא הייתי בערך מגיל 5 אבל זה חייב להיות מאוד שמח-רוקדים במעגלים-וכאלה. מה,ג'קו חזר??חשבתי שנסע לשבוע!שמעתי שהסערה שעוברת על אירופה הכתה חזק מאוד את הולנד וגרמניה.(קיריל??זה לא שם של רקדן?)בכל הפעמים שהייתי באמסטרדם התמזל מזלי ואפילו גשם לא ירד (בחודש אוקטובר!!!).זו עיר מדהימה לדעתי. ביי בינתיים,נצ'תמע.

moon line

New member
מה שלומך? אני עוד כאן

תיכף אני הולכת להעיר את בעלי המומחה לעניני הולנד ובעצמו הולנדי יורד לשעבר. אמרת קיריל? אח.. הולנד הולנד, אמסטרדם אמסטרדם איזו עיר רומנטית , פעם אחרונה שהייתי שם זה היה בחודש יוני והיה
וכל הזמן רק אכלנו "ורמבוסט" זו מן נקניקיה שמנה וחמה מאוד עטופה בנייר וככה אנשים מסתובבים עם זה בפה אבל זה מחמם לאללה וגם מאוד טעים ומתכון בטוח להשמנה , אבל ההולנדים עוסקים הרבה בספורט לכן לפחות הצעירים לא שמנים, למרות שהם אוכלים גבינות ונקניקיות שזה קולסטרול בתוך הורידים. וזה היה 60שניות על הולנדים ונקניקיות
יואוו מה יש לתפוז יש איקונים אין אייקונים תחליטו כבר יא ממ...

דורית41

New member
אהלן מוני!!

הנה עוד שישים שניות על הולנד,וזה לא
! אני מתה בהולנד על:(רשימה ארוכה קחי אוויר): ההולנדים-איזה אנשים כיפים,השילוב של ירוק וים,בתחום הקולינארי: הבירה,הקפה-מצאתי באמסטרדם כמה חנויות שמוכרות מכונות אספרסו וקפה מצויין,,פופרטיס(אלה הפנקייקים הקטנים עם האבקת סוכר),הדגים המעושנים,הצ'יפס+מיונז שמוכרים ברחוב,הכיכרות-ובליילה בעיקר ליידספליין, ובכלל-האווירה הכללית.(מיותר לציין את כלהאתרים התיירותיים הרגילים-הדולפינאריום,אפטלינג וכו'). וזהו,(לא הגעתם בטעות לפורום טיולים באירופה-אתם בפורום הנכון). מוני-עדיין לא דסקסנו את מפגש הבעלים.משהו מעניין?אם כן-אז באישי כמובן...

moon line

New member
דורית, אני מבקשת לדייק פופרצ'יס

אני רועעעי ולא יורייייי
מפגש בעלים אמרת, מחכה למפגש בעלות יותר נכון איף יו נאו וואט איי מין

למעלה