בוקר טוב! תגידו זה פורום?

Nova5

New member
לבי, עשית מצברוח כתום עם התפוזים

הגעתי לחתונה באיחור וחניתי בשורה האחרונה, הרחק מהכניסה. חתונה אגב הייתה אחרי חדרה, כמעט לא הגעתי לנתניה
אחרי החתונה כשחזרתי לאותו, מה ראות עניי?! - לפנאי פרדס עם מלא תפוזים. אני בלי להתבייש החלפתי נעליים, לקחתי שקית ושחררתי עץ אחד מנטל המיותר של שני קילו תפוזים בערך. כן, גנבתי, אבל ליבי, את אשמה, כי עשית לי חשק חזק מדי לכתום . ובגלל שהולנדים קיבלו יבוא כתום נדיב מישראל לשבוע שלם, ופורום בנבצרות זמנית
, הייתי חייבת תחליף כתום אחר!

דורית41

New member
נובוש-

ממה שליבי כתבה אני מבינה שהשבוע השלם הוא לא שלם! כנראה שהנשוא עמדנו כאן,בארץ,
ולא אצל קיריל
.אז ג'קוש קדימה אנחנו מחכות לחוויות!!!

Nova5

New member
נראב לי שקיריל פסח על אמסטרדם

לשמחת הנשוא. אחח, ליבי... לא הייתי רוצה לחשק פוקר נגדה
, ולא רוצה לתת רעיונות, אבל אם הכנת פלקט "ג'קו, שוב הביתה" או משוו בסגנון, את עדיין יכולה להשתמש בו... ובטח לא לזרוק, כי נצטרך אותו (את הפלקט ) בעתיד, והרבה קיריל, אכן, שם יפה ושייך לאחד הרקדנים מ"נולד לרקוד". לדעתי, יש לו סיכוי לא קטו להיות כוכב הבא

moon line

New member
נובה גאה בך אחותי , עכשו לא צריך

יבוא של פועלים תילאנדים , אי כמו עבודה עברית קבלי ח"ח ו
| הכובע לפעם הבאה!

Nova5

New member
לא בכוחותיי החלשים

להחליף פועלים תאילנדיים, אבל ח"ח על כובע טמבל, אשמור את זה לפעם הבאה - אולי יציעו לי עבודות ניקיון או שירותים אחרים...

kapit5

New member
שששששששבת שששששלום../images/Emo66.gif

לא האמנתי שבתפוז יתקנו תקלות בשבת-כל הכבוד.לרגע ניתקפתי פאניקה מין תחושה של נתק ממכם ומג'קו.

hela19

New member
שבת קסומה לכל המקסימות../images/Emo24.gif...

חשבתם שנעלמתי...
..אבל אני כאן,... לא כל כך פנוייה, אבל עוקבת אחרי מה שקורה כאן... בנות מדהימות..אנחנו במצב המתנה,,,
..לחידוש ההופעות.. אל דאגה, זה יגיע ובגדול..
ביי, בינתיים,...מחבקת ומתגעגעת לכולם...
ה י ל ה

דורית41

New member
אהלן הילה!

בדיוק היום חשבתי עליך (זה לא אומר שבימים אחרים לא).מקווה שהכל בסדר או לפחות משתפר! המון חיבוקים.

דורית41

New member
../images/Emo32.gifתגידו-

למומחי נולד לרקוד.התערבתי עם הבייביסיטר-ההיא שבפרסומת החדשה של סלקום זו שרית קרפ או שהיא רק דומה לה?

kapit5

New member
אני לא ראיתי את הפירסומת

אבל שרית קרפ-למרות שהיא עפה מהתוכנית בשלב מוקדם, הוחתמה כבר אצל טדי הפקות,הציעו לה להנחות בערוץ ניקולודיון ובקצב הזה היא עוד תשחק באיזה פרק של השיר שלנו. מי יודע,זה עוד יהיה לצידו של ג'קו

דורית41

New member
שמעתי שטדי מפיקים סדרה חדשה

אז מי יודע???העדפה שלי-ששרית קרפ תשאר בשיר שלנו,ושג'קו ישחק ב"ברבורים באגם"-כתבו בעיתון שהסגנון שלה (הסדרה החדשה)הוא אחר לגמרי.

kapit5

New member
../images/Emo6.gif אגם הברבורים???!!!

דורית בתור מה נירצה אותו? הנסיכה או הברבור?

Nova5

New member
אגם - בטוח לא

אגם נוצר מדמעת של אימא... הנה סיפור המלא: הבלט היפה לפי המוסיקה של צ\'ייקובסקי מספר על מכשף רשע שהפך את הנסיכה אודט לברבור(ה); כל היום היא מעופפת בחברת נערותיה הברבורות, ורק בשעות הלילה היא נוחתת על שפת האגם וחוזרת להיות אישה (האגם, דרך אגב, נוצר מדמעותיה של האם בצערה על בתה). הסיפור אומר כי רק אם צעיר בתול יישבע אמוני נצח לאהבתה ויישא אותה לאישה, היא תשתחרר מהכישוף; אבל אם הנסיך יבגוד בה לאחר שיישבע לה אמונים, היא תמות. הנסיך אמנם מתאהב בנסיכת-הברבור, אבל המכשף מפתה אותו להפר את שבועתו ולהסב את אהבתו לדמות המלאכותית של אודיל שיצר המכשף. בעקבות כך מתכוננת אודט למותה, וכאשר מנסה הנסיך להציל אותה, הוא טובע באגם יחד אתה; באהבתם המשוחזרת הם מבטלים את כוחו של המכשף. בעקבות כל זה קשה לי להגיד, מהי הדמות המתאימה לג'קו, נסיך נראה די טמבל, אבל הוא יכול לכתוב בלדות רוק מדהימות לסידרה

דורית41

New member
נובוש!!

חחחחח 2 הבהרות: 1)התכוונתי שאנחנו רוצות אותו כאגם באופן כללי,ולא האגם של אגם הברבורים.סתם שליפה אינטואיטיבית... -לא חשבתי הרבה,אבל אני יכולה לתת כמה הסבריםלמה הכוונה !!! 2)הסדרה היא-על חיי מוזיקאים בת"א (נדמה לי שבשנות השישים)-לא הפנמתי,אני זוכרת שקראתי את הידיעה תוך כדי נהיגה בפקק של איילון.... ולסיכום,כדי שנפסיק שתינו לקשקש על אגמים ברבורים ומה שביניהם יוחזרו ההופעות לאלתר.......

Nova5

New member
דוריתוש!

ידעתי שמדובר על סידרה ולא בהפקת בלט או אגדה. אבל כבר עכשיו אני אומרת שבגדול גם במאי ובעיקר תסריטאי חייבים להתייחס למקור, אם הם רוצים ליצור משהו באמת איכותי. שנות ה60 - תקופה מצוינת, הרבה סגנונות מוסיקאליים התעוררו , ובכלל אחת מהתקופות המעניינות במאה הקודמת... כייף גם לקשקש איתך, אפילו על אגמים, למה לא? עד שיוחזרו ההופעות נשתוק כאן? זוכרת, שגם נשוא אהב לדפדף כאן, במצב של היום לא הייתי חוזרת להביט במאות תמונות של עצמו ללא תוכן... אבל בגדול - "שיוחזרו ההופעות לאלתר"

למעלה