בוקר טוב

YYYY גדול...../images/Emo6.gif

שמח באשדוד.... ואחרי הפעילות של האמא...לא רק סודות פרצו החוצה.. ואני לא מבין...מילא האמא משחקת בבולבול של דוד ח'.. אבל הילדה...לעיני הילדה?...או כשיש סיכוי שהילדה רואה?.. אז האמא טיפשה זה בטוח, ואני מקווה שלפחות דוד ח' נהנה מה(בלו)..JOB..שלה..

r o n i t 3 7

New member
מסקנה לאמא הטיפשה

תמיד תהיי מוכנה עם ברביות, וברציות - על כל מקרה שלא יקרה :)))

ת י א ה

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif בוקר אור ../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

האמת היא שאני תיכננתי לפתוח היום את ה"בוקר טוב" אבל התעוררתי רק עכשיו. ואתם בטח שואלים "מה פתאום היא?" ואתם בטח חושבים לעצמכם: "בטח יש עוד תחרות שהיא משתתפת בה והיא רוצה שנעזור לה לנצח..." אז אתם... צודקים
אני רוצה להגיע פעם אחת בחודשים האחרונים למקום ראשון. כבר לא מעניין אותי הפרס. רוצה לנצח. כן, אני מודה. צריך רק להיכנס ללינקים הבאים- אחת
שתיים
לא צריך להצביע ולא צריך להגיב. רק להיכנס ללינקים. אם אפשר, להיכנס גם מהמחשב של השכן/שכנה ושל זה שיושב לידכם במשרד. מכמה שיותר מחשבים. התחרות היא בנושא תחבורה
ותיסגר ביום רביעי בלילה. תודה
, וברכות למיכלי USA על הניצחון האמיתי במשחק של החיים

bigpashosh

New member
תיאה

אני ילדה טובה מבצעת קבוע את ההוראות שלך. לא מגיעה לי הזמנה לטיולים הקסומים האלה?

ת י א ה

New member
../images/Emo51.gif

בחורף... זה אומר לקום בשבת בשש בבוקר, במיוחד כשגשום וסוער בחוץ

מיKה

New member
תיאה....תמונות סקס?

ככה עושים! נראה מי לא יכנס עכשיו... כל הדרכים כשרות לזכיה בצנצנת ריבה!

ת י א ה

New member
הו את ../images/Emo23.gif

תודה שאת מקפיצה לי את הרייטינג. מצידי שהפרס הראשון יהיה פנס כיס. רוצה מקום ראשון. ועכשיו תתפשטי

jdpworld

New member
בשבילי את המנצחת...

כל השאר בקושי מקום שני. חוץ ממיקה כמובן...

ת י א ה

New member
../images/Emo6.gif

אתה... מצחיקול שכמוך. מתי תגיע לארץ הקודש לטיול שטח?

bigpashosh

New member
לא רוצה שיגמר

עבר נורא מהר והשביתה הזו .... מה יהיה? יתנו עוד 3 שח למורים?

למעלה