בוקר טוב

בוקר ושבוע טוב

החורפים שלנו בדרך כלל מאוד אביביים .למעט פה ושם גשם או גל קור קצר.ואז משוועים לשמש והמון אור כמו שאנחנו רגילים. שתי תמונות שצילמתי אתמול מהנייד...........מראה של החוף בנתניה. יום נעים וחמים והחלמה לחולים.

שויי

New member
../images/Emo4.gif יש מלא שרשורי בוקר טוב, שודדת תאחדי אותנו

מרי, התמונות מקסימות. גם החדות שלהן, שיכנעת אותי לבדוק את איכות המצלמה בנייד שלי.

שויי....תודה

כצלמת גרועה .... התמונות יצאו בסדר
.אפשר יותר מדוייק. צלמי ובדקי את האיכות.רק כך אפשר לדעת. רצה לעבודת יומי. המשך יום נעים לכולם. אגב...מי זאת שודדת? המנהלת?[טוב כחדשה לא מכירה את הכינויים
]

ניחשת נכונה,שודדת=אוהבת=מנהלת../images/Emo6.gif

וגם אני חושבת שהתמונות שצילמת מקסימות

stp51

New member
מה שנכון נכון, שויי צודקת../images/Emo46.gifוזה גם מעצבן../images/Emo70.gif

אני 60

New member
שלום מרי, צהרים טובים.

התמונות מקסימות במיוחד שהן מנתניה האם את מנתניה? או סתם היית פה בביקור? ספרי -שלום-ית

אני 60

New member
ועכשיו לכלם- שלום ושבוע טוב.

לא הייתי פה יומיים מה נהיה? דמויות חדשות שמות לא מוכרים. ברוכים הנכנסים החדשים. יקח לי זמן להכיר. בנתים החלמה מהירה לנכדים של דליה ושל בתיה. גם עדו שלנו חולה אבל היום נשאר עם אביו, בטח אהיה מחר מגויסת. שיהיה מענין. מיד אספר לכם על סוף השבוע המקסים שעבר עלינו.
-שלום-ית

אני 60

New member
שישי שבת מדהים../images/Emo42.gif../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif../images/Emo203.gif../images/Emo39.gif

במסגרת למודינו במכון אבשלום, בנושא"כור ההיתוך של החברה הישראלית" בילינו בסוף שבוע בגליל המערבי. טיולי טבע -התחלנו בתצפית בחרשים- נוף מדהים מלמעלה. אחכ טילנו כשעתיים בפארק הסלעים- כיסרא ליד כפר ורדים. באותו יום נפגשנו בכפר ג"ת עם דרוזי בן 71 -גיבור ישראל שארח אותנו בביתו הנעים וסיפר לנו על העדה הדרוזית בארץ ועל ההסטוריה האישית שלו במלחמות ישראל. משם נסענו לכפר כליל בחבל תפן ושם התארחנו בביתה של דרורה קציר תושבת המקום , שספרה לנו על המקום . גרים שם אנשים מיוחדים שמגדלים ואוכלים אוכל אורגני, ממחזרים הכל. עדין לא מחוברים לחשמל מחברת חשמל. בקיצור כאילו מהמאה הקודמת. חוץ מכביש ראשי אין אף דרך סלולה שם. אבל הם מאושרים. בערב שבת לנו בקרלטון בנהריה- אירוח נחמד וטעים. אתמול בשבת, התחלנו את סיורנו באתר "יד לי"ד"- אתר הנצחה לנופלים בליל הגשרים-1948. סיפור מאד מרגש. משם נסענו למערת קשת ואליה הגענו בשביל מיחד ויררנו בדרך סלעים קשה אבל היה כייף. ומשם נסענו לפגישה בשתולה עם הכורדית שהדליקה משואה ביום העצמאות. שמענו מפיה ומפי בתה את סיפור חיי המשפחה וסיפור המקום. בעלי מאד התרגש כי היא דמתה לאמו ודיבר איתה בשפתם- ארמית. ולבסוף עוד הספקנו לבקר בתפן בשתי תערוכות מענינות. וכך העברנו שבת של ארץ ישראל יפה כולל האנשים איתם טילנו.שלא לדבר על המדריך האחד והיחיד מהישוב יעד, שהפגין ידע בלתי רגיל. .ויש לנו ארץ מ ד ה י מ ה ושנמשיך לטייל וללמוד. -שלום-ית

אני 60

New member
|אמת , מיקי

זו היתה התרוממות רוח אמיתית. תהני היום מה-
-שלום-ית

amigoro

New member
שלומית -אחלה של שבת לטייל בגליל

אורה קיבלה מתנה ספר מקסים על נקודות וכפרים בגליל -סודות גליליים - ספר טוב מאד .מומלץ למרבים לטייל.

אני 60

New member
אמי בשביל זה

יש מכון אבשלום הוא מתכנן לי יופי את הטיולים. כשהילדים היו קטנים נעזרנו בספרים וטילנו המון. היום- שיתכננו בשבילי. תודה -שלום-ית

stp51

New member
סחטן סחטיקה-שלום-ית שיחקת אותה בשישבת../images/Emo140.gif

אני......אכן

אני נתנייתית והתמונות הן מטיול רגלי בטיילת היפה והנקיה....תענוג לעיניים. יש המון זכרונות גם מהטיילת הישנה והשינויים מבורכים.

אני 60

New member
מרי, גם אני נתניתית

ואןלי אנחנו מכירות? תני קצת סמנים? איפה את גרה? איפה למדת? וכדומה. אשמח להכירך יותר -שלום-ית

אני----האם הכינוי שלך :שלום-ית?

תארתי לעצמי שאת נתנייתית.בילדותי גרתי במושב וכשנישאתי עברתי לגור בשכונה המזרחית לנתניה.היום הוקמה שכונה חדשה לתפארת בצמוד לשכונתי:"קריית השלום" למדתי "בבר אילן" ואת?

למעלה