בוקר טוב

gilad g

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב../images/Emo70.gif ../images/Emo124.gif

ושבת שלום.

בוקר אור ../images/Emo42.gif

למה אתמול לא היה שרשור תשע וחמישה
וזו רק אני, או שהפורום הזה טיפה משעמם בימים האחרונים

xyxyxy

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב..

הסיבה לכך שהפורום משעמם.. נפתח פורום.. נחמד אנשים השתעשו קצת עד שזהו הספיק לי.. וזה כבר נהיה דבילי מדי אולי צריך קצת חוקים? אולי כמו... לכל אחד מותר לפתוח שירשור אחד בלבד ביום.. ולעשות משהו עם חוצפאי..

xyxyxy

New member
כמו למשל?

חוץ מחוצפאי לשילטון.. שזה באמת כבר באמת ההיפך ממצחיק..

וזה כל מה שרואים בפורום

בשלושת הדפים האחרונים. או "שרשורי ההצדעה", למשל.

gilad g

New member
לדעתי

כדאי לחזור למתכונת הישנה. ולבטל את העידכונים השבועיים... גם ככה אין לנו אחד כזה השבוע..

gilad g

New member
ועוד משהו

לנסות לדאוג ששרשורי הבוקר טוב לא יהיו רחבים יותר מ-3 או 4 הודעות, כלומר מותר עד 5 או 4 "דורות" לשרשור הזה. יותר מזה זה כבר מוגזם. וגם לא צריך כל דבר לרשום בבוקר טוב... רק "בוקר טוב" וזהו... כלומר שכל אחד ייקח על עצמו אחריות ולא יכתוב בשרשור הזה יותר מידי, ככה שלא יהיו לנו שרשוריפלצת ענקיים.. לבטל את העדכון השבועי, כבר אמרתי

gilad g

New member
ועוד משהו קטנטן

להכריח אנשים לדבר במסרים בנושאים שמתנפחים יותר מידי.

Salem

New member
ולירות בכל מי שעובר על החוקים../images/Emo35.gif

ולהרוג את הקהילה

xyxyxy

New member
שמע.. פורום חברתי זה דבר מועיל..

דווקא אני בעד להשאיר אותו אבל.. יש נושאים שפשוט נטחנים לגמרי..

לא.

אין לי שום כוונה להתחיל למחוק לאנשים הודעות, רק כי הם כתבו הודעה אחת יותר מידי בבוקר טוב.

למה להגזים?

תראה, אני חושב שכל מה שהולך פה זה באמת שטויות שבתכלס את רובנו זה לא מעניין.. ועד כמה שזה נחמד הפורום הזה לא יעיל ( - לא מבחינת תכנות.. או שמא? )במתכונת הזאת. מה שכן, אם בסופו של דבר נוותר על הפורום הזה, אני לא חושב שצריכים להגביל את שירשור הבוקר או את העדכון השבועי.. כדאי לתת במקום הזה חוקים כדי לא לגרום להצפת שטויות ...

gilad g

New member
והחברתי נראה די דבילי

עם כל השטויות של חוצפאי ויובל ...

נכון, ונשתדל כולנו למנוע שזה ימשיך.

לדבי המקצועי - מה רע באיך שהוא נראה עכשיו, כל עוד קיים הפורום הזה כדי להוציא את כל ה-

gilad g

New member
../images/Emo4.gif

לא יודע מה רע... עוד לא גיבשתי דעה משל עצמי..
בעצם הוא בסדר....... אני מציע לבטל את הקמפיין של חוצפאי, ולהשתדל לכתוב פחות שטויות.

למעלה