תרדו מיובל
י ילדה בלבן New member 5/7/03 #26 אם נוותר על הפורום הזה - יחזרו השירשוריפלצת לפורום המקצועי (לי אין שום כוונה לשמש בצנזור על שרשורי ה- שם). ואז נחזור לנקודת המוצא.
אם נוותר על הפורום הזה - יחזרו השירשוריפלצת לפורום המקצועי (לי אין שום כוונה לשמש בצנזור על שרשורי ה- שם). ואז נחזור לנקודת המוצא.
G gilad g New member 5/7/03 #28 אבל אבל אבל כמו שאמרתי, החברתי נראה קצת דבילי... כותבים פה יותר מידי שטויות יות.
י ילדה בלבן New member 5/7/03 #30 בשביל זה הוא קיים ../images/Emo4.gif אם נקפיד שה יהיה מעניין במקום שיחזור על עצמו כל פעם, הוא ייראה פחות דבילי.
בשביל זה הוא קיים ../images/Emo4.gif אם נקפיד שה יהיה מעניין במקום שיחזור על עצמו כל פעם, הוא ייראה פחות דבילי.
I ilaya New member 5/7/03 #38 בואו פשוט ניתן לזמן לעשות את שלו ההתלהבות תרד, יהיו פחות שרשורים בחברתי, והוא יהיה בדיוק כמו שאנחנו רוצים
בואו פשוט ניתן לזמן לעשות את שלו ההתלהבות תרד, יהיו פחות שרשורים בחברתי, והוא יהיה בדיוק כמו שאנחנו רוצים
ח חוצפאי חוֹלה New member 5/7/03 #17 אני לוֹקח צעד אחורה באוֹמץ, גבורה וחוֹסר ברירה - אני מפסיק את הקמפיין. גם מפסיק לענוֹת לכל הוֹדעה. זה לא אוֹמר שאני פוֹרש מהמירוץ לכחוֹל, פשוט אני לא רוֹצה להרוֹס את הכיף שבפוֹרום. כיפחיים אוֹהבתכוֹלכם. חוץ מאת סמלמין ( )
אני לוֹקח צעד אחורה באוֹמץ, גבורה וחוֹסר ברירה - אני מפסיק את הקמפיין. גם מפסיק לענוֹת לכל הוֹדעה. זה לא אוֹמר שאני פוֹרש מהמירוץ לכחוֹל, פשוט אני לא רוֹצה להרוֹס את הכיף שבפוֹרום. כיפחיים אוֹהבתכוֹלכם. חוץ מאת סמלמין ( )
י ילדה בלבן New member 5/7/03 #19 אף אחד לא ביקש שתפסיק לענות ../images/Emo13.gif רק אין צורך להלאות אותנו במשך שבוע שלם עם נושא אחד.
ח חוצפאי חוֹלה New member 5/7/03 #33 רק שתבינו לאן זה הגיע ../images/Emo8.gif (זה אחד החברים הכי טובים שלי )
C commandocamel666 New member 5/7/03 #36 ../images/Emo42.gif ילדה יש מצב לגלריה../images/Emo35.gif ודרך אגב אם אתם סוגרים את החברתי אני מאשים אותכם בזה שאני אצטרך לצאת מהבית ולמצוא חיים
../images/Emo42.gif ילדה יש מצב לגלריה../images/Emo35.gif ודרך אגב אם אתם סוגרים את החברתי אני מאשים אותכם בזה שאני אצטרך לצאת מהבית ולמצוא חיים
H havlaz New member 5/7/03 #39 טוב עכשיו שהחי באשליות הזה הפסיק עם הקמפיין שלו אני יכול לבטל גם את הקמפיין נגד שלי.. דרך אגב, הוא התחיל!!!!
טוב עכשיו שהחי באשליות הזה הפסיק עם הקמפיין שלו אני יכול לבטל גם את הקמפיין נגד שלי.. דרך אגב, הוא התחיל!!!!