בוקר טוב!!!

rootteem1

New member
בוקר טוב ללוש!

מערכת החינוך שיגעה אותי.. .חשבתי שאין שביתה, ובסוף מתברר לי שיש אצלי בכיתה 18 ילדים, מתוך 40, ושאני חייבת לבוא לעשות מבחן.. חח כי חדיתי את המבחן בספרות לעצמי בערך בחודש, וביום שישי אנחנו מקבלים תעודות=]... קיצר באסה שאני לא יכולה להישאר פה, אבל בכל מקרה באתי לומר בוקר יום, והמשך יום טוב לכולן! ואתמול יוליה הייתה מדהימה! ביושששש

שונית 7

New member
../images/Emo51.gifללי בוקר טוב:מה ז"א אנונימית?

לא נראה לי שמתכוונים להילה?היש חדש בגיזרת אייזנברג?

זהו שאני בחרתי להתעלם מהשורה הזו...

לא הייתי, לא יודעת, וזה לא מקומנו לדעתי ללבות ... לעומת זאת מה את אומרת על השמלה הצהובה של נינה?

שונית 7

New member
מבינה אותך אבל לא בטוח שכולן

בפורום יתעלמו כל כך מהר מהרמז המרעיש והמבינה תבין

talytal

New member
אי אפשר להסיק כלום

אפילו אם אנחנו מכירות את השם שלה, היא עדיין אנונימית במובן הרחב, לא?
חוץ מזה, אביגיל לאפין חדשה בקטע הזה, יש מצב לא רע שהיא פשוט לא מכירה עדיין את כל מי שצריך להכיר...

talytal

New member
../images/Emo140.gif קראתי על המסיבה הזו במעריב

ומיד חשבתי שיש סיכוי לא רע שג'קו היה שם, רק שבמעריב הוא לא מוזכר... כמה טוב שיש מהדורות אינטרנט לתקן את המצב!

שונית 7

New member
טלי קבלי תרשים זרימה חדש עקב

פטירתה של השיר שלנו ולמרות שמהרתי להתלהב ממסעי הצלב נוסח יאנה הפקות. שבמחשבה שניה לא בטוח שארצה אותם על גבו של ג'קו: אז ככה טדי הפקות יוצאים בסידרה חדשה על חיי מוסיקאים בת"א שנקראת "אגם הברבורים".מה אתן אומרות אפשר להציג אפילו דיסק שלם של זמר מחונןן שיר אחרי שיר בדרך זו????

reviital

New member
אגם הברבורים?נשמע יותר כמו אגם רודב

רודברג... לא הייתי רוצה אותה בעוד סידרה!!! ככול שהיא גודלת ונהית יפה - כך המשחק שלה הולך ונחלש...

Nova5

New member
שונית, מתוקיזה,מה נסגר?...

"מסעי הצלב נוסח יאנה הפקות" - מתי בדיוק העלאתי משוו מסוג הזה? לאומת זאת על "אגם הברבורים" דיברנו לפני חודשיים, דורית דיברה על הפרוייקט הזה, ואז הלחטנו שדווקא אם ג'קוש יכתוב שירים לסידרה, הם יכולים להתלבש נפלא אז תרשים מסוג הזה לא ממש חדש...

שונית 7

New member
אם שמת לב מאוד התלהבתי מהרעיון

של תרשים הזרימה ואח"כ חשבתי קצת וולקחתי אחורה פנה כי זה מסוכן. אלף סליחות על הניסוח הלא מתאים לא זו הייתה כוונתי ואת מכירה אותי ויודעת כמה אני מעריכה את החשיבה שלך. לגבי אגם הברבורים כשדיברנו אני לפחות לא ידעתי שהשיר שלנו הולך להיות ז"ל.כך שאולי זה יותר אקטואלי עכשיו במקום איקון של סליחה שאין(וגם נמאס לי להתנצל ת'אמת
)קבלי הרבה איקונים של

rifkin1

New member
אני לא יודעת איזו סידרה

הולכת לצאת מבית "טדי" אני אישית מקווה שג'קו לא ייקח חלק ממנה...

שונית 7

New member
ריפ אם קראתי נכון מדובר על חיי

מוזיקאים בת"א.אם מדובר ברמה נוסח ה"שיר שלנו" את ממש צודקת אבל תודי שסידרה על מוזיקאים הרבה יותר מתאים לנסיך ויכו להיות פתרון מאוד מוצלח להצגת שירים חדשים בתנאי שעושים את זה נכון

rifkin1

New member
יש משהו...אבל

זה עדיין עוד פרוייקט של 'טדי', כמה איכותי זה כבר יכול להיות... חוץ מזה אני לא רוצה שהוא יתחיל להתמסחר...

שונית 7

New member
ריפ הוא שיך לטדי אין מה לעשות לטוב

או לרע ואני מקווה שכן יהיה טוב כי מן הסתם הם לא יכולים לשווק אותו בדיוק באותה מתכונת כמו האחרים בגלל מה שקרה וטוב שכך.

Nova5

New member
צודקת, שונית,אבל בכל זאת,

רוצה להאמין שהוא שייך לעצמו לטוב ואין מה לעשות - גם לרע

למעלה