בוקר טוב!!!

מדד ג'קופטימי

שלום ושבוע טוב לכולם אני מציעה להקים מדד שבועי שייקרא מדד ג'קופטימי אשר ייבנה על סמך הפרמטרים הבאים: --- הוצאת דיסק (חזק) --- מספר האיזכורים באינטרנט --- מספר האיזכורים בעיתונים (חזק) --- מספר ההופעות של ג'קו (חזק) --- מספר התגובות של ג'קו בפורום --- מספר התגובות של הבנות בפורום --- מספר המשתתפים הפעילים בפורום אשמח אם תעלו רעיונות נוספים. אשמח עם משהי תיקח זאת על עצמה כי אותי לא מכירים (וגם לא כל כך אוהבים).

rifkin1

New member
לא רוצה להעליב

אבל אני ממש לא בעד ממדים מהסוג הזה.

rifkin1

New member
ירדנה, עוד משהו

זה לא שלא אוהבים אותך, העניין הוא שהודעתך הראשונה בפורום היתה מאוד "אנטיג'קו" וכולם חשבו שמדובר בעוד טרול שמנסה להעכיר את את האווירה כאן... אף אחד עדיין לא מבין אם את בעדו או נגדו.

אוקי.. להיות כנה...

אינני אנטיג'קו אלא אנטי התרפסות אני אורחת פאסיבית של הפורם הזה הרבה זמן ומרגיז אותי ההתרפסות וההשתפכות של כמה מהבנות אם היה מדובר על בנות טיפשעשרה הייתי מבינה וזה לא כך. מידי פעם ג'קו עושה טובה (וסליחה שוב לא רוצה להיות בוטה או להעליב} ומגיב בפורום ככה... בשביל לצאת ידי חובה ולא יותר. יש לי תחושה שנוצרה פה קבוצה של בנות שמנהלות דיאלוג יומ יומי שוטף ידידותי ונחמד כאשר ג'קו הפסיק להיות המטרה המרכזית . המטרה היא הדיאלוג המשותף . ג'קו הפף להיות המסווה. אין לי בעיה עם זה אבל צריך להגיד זאת. לפחות אני אומרת מה שאני מרגישה.

rifkin1

New member
ג'קו עושה טובה???

ירדנה, הוא ממש לא חייב לכתוב לנו פה והוא כותב דיי הרבה ומודה לנו המון ומעדכן אותנו כמה שהוא יכול וכן לפעמים הוא גם מתנצל בפנינו למרות שממש אין לו על מה... אני ממש לא חושבת שהוא עושה את זה כדי לצאת ידי חובה! אני אישת לא אשכח שמייד אחרי ההופעה האחרונה שלו הוא נכנס באמצע הלילה להודות לאותן בנות שהגיעו לראות אותו... הוא אפילו לא חיכה ליום המחרת. ואני לא מבינה על איזו התרפסות את מדברת? לא ממש הבנתי...

כנראה שהבעיה איתי

אין לי עניין להפריע או להכעיס אני מתנתקת לא לפני שאני מודה לך שהתייחסת והיית אדיבה. תודה ביי

rifkin1

New member
לא אל תלכי, כולם מתקבלים פה בשמחה

אנחנו פורום ממש מגניב... הבעייה שלא הבנתי למה התכוונת?

eilati27

New member
אני לא תומכת בשיחה...

אבל זה שלך מתוקה שלי... מקווה שתצליחי להבין אותה...

a d i d a s 2 1

New member
תרגישי...זה בריא...

ג'קו היה מה שהביא את כל הבנות שכאן למקום אחד ומשם זה המשיך לכל מיני מקומות... חבל שלא קראנו לך לעזרה שתייעצי לנו עוד בקשת, היינו מסתדרות לא רע בזמן ההוא ובמקום הזה... ובקשר לדיאלוג, אל תנסי להבין אפילו, את לא תצליחי וזה בדוק... אנחנו פורום עם הרבה מטרות, אבל הדיאלוג זה לא מטרה, אלא דרך חיים! שלום לךךךךךךךך

חולית5

New member
הזכרת לי את החתימה של נובה

לא יודעת למה אבל אולי כדאי שכמה מהאנשים בעולם ילמדו משהו . כפרה עלייך דידה חכמה ויפה ומוכשרת ... בואי לנתניה ...

a d i d a s 2 1

New member
ואז יחלקו לי עצות...

מה ללבוש ואיך כדאי לשיר??? כי בלי לץ המאלץ שמייעץ אני לא באה...

a d i d a s 2 1

New member
מחט בערימת שחת!!

שעה לקח לי לראות איפה כתוב ג'קו בכלל... כמה יופי..זה מה שנקרא כמה יופי.... וחסר למי שתשנה את אקסל בג'קו!!

a d i d a s 2 1

New member
אוישששששש

תקשיבו לא נתתם לי מתנת יומולדת אולי תעשו לי שרשור אקסל?? אה??

למעלה