בוקר של חדשות טובות לכל היפות!

קניה 1

New member
ללי -בזמן שאת "חוגגת" עם האינסטלטור

קבלי קליפ משעשע להעלאת המורל. ולכל מי שצריכה. עובדי "תפוז אנשים" בקרחנה חחח ממולץ לצפות עד הסוף! משעשע ביותר

רנה6

New member
תודה יאנה על שלל הברכות וההתייחסות.

אני אחרי בדיקת הדם שלשם שינוי ערכה בדיוק חמש דקות , אם לא פחות, אלא שהיה עלי לחכות לתורי כשעה...עכשיו באמצע הבישוליה, כיוון ומחר רוצה יום חופשי ממטלות....

eilati27

New member
אני רואה שאת משועשעת ללי...

שיהיה לך יום מקסים ירושלמית...

קניה 1

New member
אני מתכוונת לנטי! ../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif../images/Emo187.gif

וכמובן ליפעת הללי...

בת 1986

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo42.gifבוקר טוב!!!

בוקר מלא שמחה, אור ואהבה!!

Karina85

New member
ועוד משהו נחמד

בהמשך לסרטון של קינה, יש סרטון עם תצלומי נופים מדרום אמריקה... מהמם!

מ-ד-ה-י-ם!!תודה..המשך יום קסום ל

לכולן!!
הגעתי למקסנה שרק אם משדרים אנרגיות חיוביות ודברים חיוביים הפורום מתעורר..רק להמשיך בזה

rootteem1

New member
אופוש אני רוצה להיות פה בצורה סדירה

ולהגיבוש אבל אני לא יכולה!! טוב קיצר יאנה וללי (מזל"ט תיהני), ד"א גם אצלי בבית יש בעיות אינסטלציה קשותת.. המכונת כסיבה שלנו החליטה שאין לה כוח לכבס כל יום עשרות בגדים (רובם שלי=]) אז היא התאבדה, ועדיף לא לשאול יותר. ז"ל. אני חייבת לסיים שיעורים וללכת לאירובי ואחר כל לשוק.. אופוש! טוב אבל אני לא יכולה לא להגיבוש... זה ממקרקר... i cant help it! במקום לחפש עכשיו סיכומים על פרק יז' בספר שמואל א' אני פה! טוב בואו נודה שעם כל הכבוד לשאול ולמלוכה הקדושה ג'קו טיפונת יותר מעניין.... (סתם פשוט שיטות הלימוד לא מעניינות). בעבעוש! אה נ.ב. פאסיביות צאו ותגיבו!! יא בישניות! אני עדיין חייבת להרוג אותך את יודעת=]. חח אוקיוש אני זזה... ביושששששש

היי רותמ'וש..מה המצב? יש סיכומים מ

ממש טובים על התנ"ך אם את רוצה..באתר של דעת..

דורית41

New member
בננות,פסיביות,אקטיביות,סוביקטיביות,

וכל שאר ירקות! הי לכולן וגם לג'קו שכנראה הפעם באמת חזר מעיר התעלות!! נובה תודה על השרשור שפתחת-רוח טובה על הבוקר זה אחלה!!
אני אחזור אליכן תיכף הכלב שלי מתחנן לתשומי.(אחרת עוד זוג נעליים יהפוך ל"עליו השלום")

rootteem1

New member
טוב אז דבר ראשון תודה רבה

אבל כבר נעזרתי בסיכומון אמא חח... קשה למצוא על פרק יג', אבל זה לא כזה משנה סתם רציתי רקע על הפרק לפני שאני מתחילה לעשות איזה 20 שאלות עליו.=] מתשיששש לגמרי. וכן השיטה היא ללמד רק למבחנים ולא בשביל שנדע ויהיה לנו מעניין בשיעורים, שיעורים לא חייבים להיות משעממים ורק למטרה אחת, היו לי מורות מעטות ביותר שהבינו שלא חייבים לנקוט בדרך הזו, ובינהן מורה אחת למקרא שבאמת העבירה את הסיפור בדרך מומחשת (טוב זה היה בכיתה ה'), אבל היא הייתה המורה הכי טובה שהייתה לי ואני זוכרת כל שיעור ואת כל הפרטים שהיא הסבירה על הסיפור. לא משנה לפעמים יש לי נטיות לחפור קצת אז סורי מראש. אבל מה שרציתי להבהיר שזה נכון שחבל שיש כאלו סיפורים מדהימים בתנ"ך, ולא לומדים אותם בצורה נכונה וטובה שנוכל להפיק מהם דבר מה.

בשביל מה צריך בכלל מבחנים אני ש

שואלת..?!ועד עכשיו..גם שאני במכללה...זה מלחיץ חסר טועלת וכו'..

למעלה