תודה לכולכם.
M Meri היחידה New member 10/2/08 #37 עדנה..יופי של תמונה עבודת היצירה מרגיעה. גם אני השנה הייתי בחוג "לגעת בצבע" נהניתי מאוד מהחוג ועשיתי דברים יפים.
עדנה..יופי של תמונה עבודת היצירה מרגיעה. גם אני השנה הייתי בחוג "לגעת בצבע" נהניתי מאוד מהחוג ועשיתי דברים יפים.
ר רונית 1031 New member 9/2/08 #15 חזרנו מהבילוי-ארוחת פרידה מגיא , היה טעים היה נעים להיות בצוותא עם הילדים והנכדים למרות שחסר היה לנו גיל שנמצא מעבר לים אבל נהננו ביחד. זהו....נשארו לנו עוד שלושה ימים להיות איתו ואז להתחיל שוב לספור את הימים לאחור.
חזרנו מהבילוי-ארוחת פרידה מגיא , היה טעים היה נעים להיות בצוותא עם הילדים והנכדים למרות שחסר היה לנו גיל שנמצא מעבר לים אבל נהננו ביחד. זהו....נשארו לנו עוד שלושה ימים להיות איתו ואז להתחיל שוב לספור את הימים לאחור.
ר רונית 1031 New member 9/2/08 #16 ה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifנכנסו לחנות צעצועים לבחור../images/Emo77.gif
ר רונית 1031 New member 9/2/08 #18 יש יום שהם לא מקבלים../images/Emo77.gif../images/Emo35.gifלא..אין חיה כזו../images/Emo6.gif
S stp51 New member 10/2/08 #34 מה זה כל החנות רק דורה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifחחח איזה משפחה מקסימה, איפו אכלתם רונית לחיזוק
מה זה כל החנות רק דורה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifחחח איזה משפחה מקסימה, איפו אכלתם רונית לחיזוק
ר רונית 1031 New member 10/2/08 #38 ../images/Emo51.gifיקירתי על החיבוק והעידוד../images/Emo25.gifואכן כמעט כל החנות היתה של דורה ואור וים נגנבו אכלנו במסעדה של צחי בוקששטר שנקראת "בלאק" ב"סינימה סיטי " בהרצלייה.איפה אתם ביליתם עם איתמר אתמול?
../images/Emo51.gifיקירתי על החיבוק והעידוד../images/Emo25.gifואכן כמעט כל החנות היתה של דורה ואור וים נגנבו אכלנו במסעדה של צחי בוקששטר שנקראת "בלאק" ב"סינימה סיטי " בהרצלייה.איפה אתם ביליתם עם איתמר אתמול?
ר רונית 1031 New member 9/2/08 #24 ../images/Emo51.gifאהובתי מה הייתי עושה בלעדייך../images/Emo140.gif
ר רונית 1031 New member 9/2/08 #26 הצעתי לך להצטרף בכייף ...אבל את רוצה לויפסנה ואני לא יכולה לשתוק הרבה