../images/Emo42.gifבקר טוב עם ../images/Emo96.gifטוב לכולם(ן)
איזה יופי לכם,, תתארגנו וטיילו, מומלץ בחום, כיתבו חוויותיכם זה הדבר הכי יפה לקרוא פה, גם מחר יש שמחה, שמחת תורה, מי הולך לרקוד מחר עם ספר תורה? ומי הולכת לראות? המשך יום טוב ויפה
בוקר של ערב חג. הבוקר נכין את הזיתים שלנו שמסקנו...... הבנות תקלענה את הצמות....לחלות השמרים הבנים יגלגלו לנחש ארוך ואז יסובבו....לשבלול.. פרחים..נרות.....ריח של קוקוס במבער....קבלת חג. יום נעים לכולם.
מברכת על היוזמה לצאת לטיול הרי צריך להתחיל מתי שהוא אחרת הכל ישאר וירטואלי. זוכרת פעם ראשונה שהלכתי למפגש עם החברה מהפורום ההיסוסים והתהיות איך יהיה איך ארגיש והרי אנחנו הרוב מכירים כבר אחד את השני וזה בדיוק כמו בטיול מאורגן קודם בוחרים את הטיול המתאים ואחרי שנרשמים המדריך מזמין למפגש הכרות אז מה השוני? בקשר לפרטים אי אפשר להכריח איש מה לכתוב ובודאי לא את הגיל גיל זה הרגשה כבר אמרנו זאת. אנפה את כותבת דברים מענינים ואם את חושבת שזה יענין את החברים בפורומים או הקומונות שאת מסתובבת מדוע שלא תכתבי? מי שראה זאת לא יקרא שנית במידה וגם הוא פוגש אותך שם. בריאות לאימך
פלומה
איתך בקשר למסרים האישיים בימבו שמחה לראותך פעילה ושנונה כתמיד
האחד בא לי טבעי עם היקיצה והשני, עקב מפגש הבוקר המקסים שלנו כאן והחיבוק של מנורה
שיהיה חג שמח.
ואגב דגלים: הדגל ההכי הכי היא זה עם התפוח המסוכר בקצה המקל. הכנתי להיום 7 דגלים ל-7 המופלאים שלי. אבל תפוח מסוכר עם ציפוי אדום מפתה - אין לי. לא נורא, אפתה אותם עם במבה.....
שכותבים כאן בני אותו הגיל.. (מה יש לחפש למישהו צעיר הרבה יותר לחפש בפורום גימלאים) אבל מין, אזור מגורים זה המינימום, ולדעתי זה כן צריך להופיע, ואיני מבינה מה יש להסתיר בזה.