בקר טוב עם
טוב לכולם(ן)

maxima

New member
בוקר טוב וחג שמח...בענין הגיל...../images/Emo13.gif

נדמה לי שאממי קצת צעירה היא רק בת 20...
יום נהדר לכולם

דרדרית

New member
רגע.... לפי הפרטים האישיים יש כאן

גם בני...3 אז איימי שלנו לא הכי צעירה

emmy5

New member
מקסימה,על זה אני לא כל כך כותבת

מה לעשות ? חה חה חה , אני קצת לומדת מי כל החברים הגדולים יותר ממני ....אפילו שירי חג ,אני לומדת מי הנכדה המקסימה שלי .

נֵנָה

New member
../images/Emo42.gif בקר טוב כולם ../images/Emo24.gif

מנורה היקרה, כרגיל כל מילהה שלך פנינה טהורה. מסכימה עם כל מה שכתבת, כולל ההשתתפות בטיול, הרי רובנו "הותיקים" מכירים היטב אחד את השני, כך שרובנו כבר לא נהיה זרים, והחדשים מוזמנים בהזדמנות זאת להכיר מקרוב את כל החברים... מה יותר כיף מאשר טיול משותף...? כל הבקר היה כאן הטכנאי שתיקן את המקרר שהתקלקל, ועכשיו אנחנו יוצאים לקניות ביחד עם הנכד המתוק שלנו, כדי להשלים את המצרכים שנזרקו... באותה הזדמנות אולי נמצא דגלים יפים בשביל הנכדים. אח, איפה הם הדגלים המקסימים שהיו לנו בקטנותנו, עם הנוצצים, והדלתות של ארון הקודש שמאחוריהם מסתתרת התורה, והילדים הרוקדים שאפשר להזיז ימינה ושמאלה, והאנשים המתפללים קדימה ואחורה... דרדרית חמודה, זה עם הדֶדֶל היה קופ'לה קוקוריקו. ומי כמוני יודעע זאת...
להתראות לכולכם וחג שמייח ממני ומתומר החמוד

shkedud

New member
איך אהבתי את טופל'ה ואת שלום עליכם

בבית סבא היו כל כתבי, ואני, בגיל 8 אולי 9 "זללתי" אותם.

דרדרית

New member
../images/Emo124.gifבוקר נפלא לכולנו. מי כבר הכי

הכין ת'דגל לשמחת תורה??? תמיד נזכרת בסיפור "הדדל" עם יוסל'ה טוטוריטו.... כמה חבל שחג זה איבד מתפארתו...

נֵנָה

New member
שישו ושימחו בשמחת תורה ../images/Emo24.gif

והנה הדדל (סליחה, הדגל...
) שהכנתי עבורכם
חג שמח לכוווווולם

אנימו

New member
ננה - היי. פתחתי שרשור חגיגי../images/Emo6.gif

אולי תעבירי לשם את הדגל שיקשט את הסוכה שלנו?

נֵנָה

New member
לזה התכוונתי אנימו ../images/Emo4.gif ומשום מה

טעיתי וצרפתי אותו לסוף השרשור הקודם... אני מיד מתקנת את הטעות... בתקווה שאמצע את השרשור הנכון...
לא תאמינו. הלכנו לסופר לקנות עוף והמדפים ריקים לחלוטין. לשאלתי ענו לי הזבנים שבחג אין שחיטה,,, מה תגידו על זה? אז בחג גם אין אכילההההה
את כל מה שהיה לי במקפיא זרקתי בגלל המקרר שהתקלקל... אז במקום זה קנינו שיפודי פרגית וקבבים רומנים ומזרחיים של זוגלובק וארוחת החג תהיה "על האש..."

למעלה