דבר טוב
דבר רע
-ראשון

אתן לא צריכות לעשות ריקוד? #$#@$@!E!@E@

איך?
רק ריצה זה הציון? מה עם שאר הדברים, מתח/כפיפות בטן/קפיצה לרחוק וכו'? ~מתכננת לעבור לבצפר שלך~ (למרות שבריצה אני ממש גרועה ואם זה יהיה ציון הבגרות שלי אז אני אכשל
)

The Cat Woman

New member
מותר להן להעלות או להוריד 7 נקודות אאל"ט

מורה שלי פעם אמרה לי את זה... חוצמזה שמשום מה- תמיד נתנו לי במגן בערך 10 נקודות יותר ממה שת'כלס הגיע לי
חוץ מבאנגלית שהזונה הזאת דפקה אותי

מותר עד 10 נקודות..

היא טענה שמותר במקצועות אחרים ובאנגלית אסור כי יש להם 10% בתוך הציון, ולא ממש האמנתי לה, ועכשיו גיליתי שזה באמת בולשיט. גם לי עד עכשיו היו אחלה ציונים, כאילו הממוצע מגנים שלי שנה שעברה היה 96. ומה היה הציון הכי נמוך במגנים? כמובן הציון שלה :\ (90) והוא גם דפק אותי ב2 נקודות. ומה, היא תלמד הפעם לתת לי יותר כדי לעזור ולא להרוס? מה פתאום, תתן ציון יותר גרוע.

dralan

New member
אני

טוב - הכאב גרון מתחיל לעבור ^^ רע - 5 שעות פיזיקה
אני מרגשי כ"כ מותש ועוד לא התחלתי ללמוד לתנ"ך (ועוד יש בגרות בדינים מחר ><)

אני

הייתי עם חברה בקניון והיה ממש נחמד
יש לי מחר זימון לצבא ואני צריכה לקום ב6
מחר טקס סיום

../images/Emo45.gifדבר טוב|מלאך ../images/Emo31.gifדבר רע../images/Emo190.gif - חמישי

איתי מזניח את הפינה.....
הייתי בתיקון פרופיל של הצבא ועשו לי בדיקת דם אבל בגלל שלא הייתי בצום(שתיתי לגימה אחת של תה בבוקר) אני צריכה לעשות עוד בדיקת דם!!
יצאתי משם ב9....

mary06

New member
../images/Emo13.gif

מתכונת קלה ב007..ואתמול התעקשתי להבין איך לפתור תרגיל מוזר מהמיקודית, פעם ראשונה השנה שנתקלתי בזה ובכלל חשבתי שיש סיכויים נמוכים שזה יהיה במתכונת. זה היה! טוב שפתרתי לפני :) אני מקווה שהיה באמת טוב כמו שאני חושבת.
יום ראשון מתכונת בתנ"ך ויש לי רק 3 ימים לחרוש על כל הספר של פלורה ): ויש נושא בחירה שלם שצריך ללמוד לבד ): סופש נעים לכם

dralan

New member
גם לי יש מתכונת בתנך בראשון

ואני צריך לעבור על כל הסיכומים שלי ושל אנשים... מזה נושא בחירה?

לאנשים שעושים 2 יחידות בתנ"ך

יש נושאים שהם חייבים ללמוד כמו מלכים ונביאים ובראשית ויש עוד חמש נושאים שמהם לומדים שלושה והבחירה שם ממש מסובכת ולוקח שעה וחצי רק לבחור את השאלות...

Itay Simons

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif-חמישי../images/Emo205.gif

היה משעשע אמש :) והיום טקסיום
אני עייף :(

blacknwhite

New member
חח פתחו את הפינה פעמיים../images/Emo6.gif

אין הצגה
אבל אני לא אתן לזה להרוס לי כל! לא! אני במצב די טוב, האמת, בהתחשב בנסיבות
מצד שני, אין לי כוח לטני, ויש תחרות יום שבת... במקור לא הייתי אמורה להגיע היום בגלל שהיתה צריכה להיות חזרה
אבל אין... אבל לא בא לי! אבל אני צריכה ללכת, זה יעשה לי רק טוב... אוף, דילמה
מחר אני מבריזה מבצפר. באישור הורים... אני לא הולכת לבוא! הם רוצים לראות את הפרצוף שלי? שזה יהיה על הבמה.
אפילו אמא שלי אמרה לי בטלפון מרוסיה שאני לא אלך בשום פנים ואופן, אני צריכה להבריז
היה מבחן במחשבים... שווב סיימתי ראשונה
אבל זה לא אומר שעשיתי את המבחן טוב... מצד שני, זה היה משעשע לראות את המורה אומר לכל השאר ללמוד ממני, כי תכף נגמר להם הזמן. אבל הוא תמיד נותן הארכות זמן אז הם יהיו בסדר...

dralan

New member
אני

/tapuzforum/images/emo31.gif בגרות מעצבנת /tapuzforum/images/emo45.gif לפחות הכאב בגרון עבר

למעלה