דבר טוב
דבר רע
-ראשון

danduuu

New member
רק אני לא מכירה את הסיפור על איוב?../images/Emo122.gif

איזה מוזר, בחיים לא למדנו עליו, ולפי מה שאתם מספרים זה נראה שזה לא כדאי גם ללמוד
מספיק חרשתי היום לתנ"ך
עם ישראל הזה מעצבן אותי!!! כמה אפשר לחטוא דמט?? איזה מציקים =/ ובהצלחה בחיבור
כ

Shusho

New member
אעה.

העליתי כמה תמונות לפליקר וזה היה נחמד
אין לי כסף לכלוםםםםםםםם.

blacknwhite

New member
טוב, קודם כל, כל הכבוד לכל המצליחים!

(נועה, איתי...) מוכשרים אתם!
ודבר שני, ולא פחות חשוב (ואולי אפילו יותר)-
גדול לכל מי שלא כל כך הלך לו. א- תמיד יש סיכוי קלוש שהצלחתם ולא שמתם לב
ב- יש תמיד אופציות לשפר\לשנות\לעשות שוב\השד יודע מה (אבל אל תתפסו אותי במילה, אני לא מבינה בשיט הזה). ג- לא תמיד חייבים את הציון הכי טוב. גם ציון עובר איכשהו זה טוב, ואפילו מאוד טוב. בקיצור- אל תקחו את זה קשה מדי
אין מבחנים! האהא!
המורה למת', ימח שמה, במקום המבחן שהיה מתוכנן היום (והיה אמור להיות רק על גיאומטריה- עדיף שהיינו עושים אותו וזהו) החליטה לתת לנו 30 תרגילים לעבודת בית להגשה. למחר. ^*#$%*#$
מצד שני, סיימתי את כולה כבר חוץ מתרגיל אחד+הדו"ח מעבדה שהיה לי לאו"פ^^
ואפילו לא רצנו בספורט כמו שהיינו אמורות ולכן אני לא מותשת למוות. בקיצור, הכל טוב
חוץ מזה. יש מצב שבגלל העיצומים יבטלו לנו את ההצגה ביום שישי! שוב!
והפעם יכול להיות שיבטלו אותה לגמרי! עבדנו על זה כל כך קשה, והשקענו כל כך הרבה, ואני מתה להופיע, ו... ו...

The Cat Woman

New member
אמ....

יש לי התלבטויות... ואני לא רוצה לפגוע בו לעזאזל! גם ככה אני עושה לו את המוות...
ואין לי תמיכה בכלל מצד המשפחה, החברים... וזה לא עוזר! בחיי שטוב לי וכיף לי. אבל לפעמים אני חושבת שזה לא מספיק, אחרי 2 פרידות- זה ממש יותר מדי כנראה בשבילי. אולי אני צריכה את החופש שלי עכשיו... ואולי לא קיבינימאט.

The Cat Woman

New member
ודבר אחד טוב...

תראו איזה דברים מתוקים מסתובבים לי בגינה! יש 4 כאלה אבל אמא שלהם הז%$^%# פותחת פה בכל פעם שמתקרבים. לולואים קטנים שכמותם

A Hilit

New member
אעאעאע../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

איזה גורים מהממים! יואו
הם כל כך... ארררררר
לאכול אותם! ^^

../images/Emo41.gif

אנשים בעלי מתכונות בתנ"ך, איך אתם לומדים לזה? בהנחה שאין לכם חומר במחברת.
[מצטערת שזה לא קשור לשרשור הזה, פשוט הטופיק הזה זה כמו הפריים-טיים של הפורום
]

mary06

New member
פלורה כמובן!

ממ מתכונת בתנך לא דתי רייט? אני לפחות לומדת מהספר של פלורה ויניצקי -"תנך לקראת בגרות", יצאה מהדורה חדשה בצבע ורוד /: ספר מלא ומעמיק והומלץ לנו ע"י המורים וגם לי אין חומר במחברת (מורה שמכתיבה מילה ב3 שיעורים ונתקעת באותה נקודה כל הזמן..) וחוץ מזה יש כל מיני חומרים באינטרנט אבל לא הייתי סומכת על זה /: יש גם מיקודית של אנקורי לבגרות בתנ"ך שאמורה להיות טובה.

danduuu

New member
../images/Emo45.gif רק מפלורה ../images/Emo9.gif

והמיקודיות של אנקורי ורכס הן מתוך פלורה לפי מה שנאי יודעת ככה שזה כמעט אותו דבר, פשוט ממוקד בדיוק על החומר של הבגרות ולא ענק כמו הפלורה.

כן, יש לי את הספר הזה../images/Emo9.gif

אבלאבל הוא משעמם. כל כך.
[את זה אי אפשר לפתור, נכון?]

ש נ י1

New member
../images/Emo45.gifספר טוב!

אפשר להגיד שהוא דיי הציל אותי, גם אני לא כתבתי מילה במחברת תנ"ך כל השנה

פלורה זה לא טוב.

לא אהבתי בכלל את הסיכומים שם והיא סתם חופרת,וגם יש לה שם כמה פרשנויות לא מדוייקות. אני למדתי רק מהסיכומים של המורה שלי.יש לה את הסיכומים הכי טובים.

Shusho

New member
ההוצאה של רכס (פלורה ויניצקי)

הצילה אותי לקראת המגן שהיה ולא ידעתי לפניו כלוווווווווווווום. באמת כלום. היו לי 70% העדרות מהמקצוע הזה.

אני נמצאת בכל השיעורים,

אני פשוט עושה דברים אחרים. את התנ"ך שאני יודעת זה רק מדברים שלמדנו ביסודי (גם בחטיבה היו לי חרא מורים).

Super Alonit

New member
אני למדתי מסיכומים (מעולים!) שהמורה שמה

לנו באתר בי"ס על כל החומר... ויש לנו גם ספר על נושאי החתך של יואל גבע. אם את רוצה אני אתן לך לינק לאתר בי"ס שלי
, באמת סיכומים טובים וממצים:] (היא רק קצת חופרת בחלק, אבל זה כדאי כי לומדים טוב מזה
)

למעלה