דבר טוב
דבר רע
-ראשון

Super Alonit

New member
גם אני נותנת לך חיבוקים../images/Emo3.gif../images/Emo24.gif

וואי אני מזה שמחה שהלך לך טוב בתנ"ך מותק! ושהשתפר לך המצברוח
אגב, גם אצלנו לא הספקנו ללמוד הכל במת' ואין לנו בכלל בחירה במגן
אבל נו, את צודקת, יהיה טוב

אני שונאת אותה!!!!!!!!!!!!!!!!

המורה הכלבה לאנגלית רוצה להגיש אותי על 83 כשקיבלתי במתכונת 94 $#@$E#@$E#@QE$#@$E@#$ER#@#@ אני כל כך שונאת אותה. כל כך שונאת אותה. התחלתי לבכות כמו מפגרת, המורה ללשון (המקצוע שהיה ישר אחרי זה) כבר חושבת שמכים אותי בבית או משהו. וניגשה אליי ואומרת לי "קרה משהו? את יכולה לספר לי, אולי אני אוכל לעזור לך" ><
אין מצב שאני ניגשת לבגרות עם הציון הזה, גם בשנה שעברה היא הגישה אותי על 90 ובסוף הוצאתי יותר (92, אבל זה עניין של עיקרון) ועכשיו זה כבר הולך להיות הבדל של מינימום 7 נקודות אם לא יותר, וזה בקלות יכול להיות של 10 נקודות+, כי אני קטנוניות ואגש למועד ב' על כל ציון מתחת ל90. זה פשוט לא הוגן. אני שונאת אותה!@!!!!

טוב, אימא שלי דיברה איתה, והיא עברה על זה שוב

כי זה היה ציון מלפני כמה דברים שהשתנו ובסוף זה 87 :/ כבר אין לי את הכוח הדרוש בשביל להילחם על 3 נקודות אז לעזאזל עם זה.

dralan

New member
ממש לא! צריך להילחם!

נכון שלא תמיד זה עוזר, אבל מה עדיף - לא לגשת לבגרות??? נועה, לדעתי לא כדאי לך לוותר. תמשיכי לנסות להעלות את הציון. אם לא היום אז מחר וככה עד יום הבגרות. כל עוד יש לך סיבה מוצדקת זה חבל להתייאש!

danduuu

New member
חרא של מורים יש במדינה הזאת../images/Emo7.gif

ואיזה מגעילה אבל..כאילו את גם תלמידה חרוצה ואת ילדה טובה והכל, לא יכלה לתת לך תוספת של הערכת מורה או משהו??
לי המורה שלי לפסיכו' למשל העלתה לי את הציון ב-10 נק' על הערכת מורה..היה אמור להיות לי 70 והיא הגישה אותי על 80..אבל כמעט ואין מורים שעושים את זה..הם פשוט מניאקים
מה כואב להם לתת ציון יותר גבוה??

dralan

New member
ממש לא נכון

אצלנו 90המורים טובים ומעלים ציונים, בהנחה שלא זלזלת יותר מדי. אני חושב שהרוב כאלה אבל מדי פעם יש כמה חארות

Super Alonit

New member
זה לא פייר! תערערי או משהו!

תחשבי כמה מגיע לך לפי הציונים של כל השנה (המתכונת 30%) ותראי לה שבעצם מגיע לך יותר! + הערכת מורה ומנות (אם גם אצלכם זה עובד ככה...) שאם הגעת כל השנה מגיע לך 5 נק' בונוס! בקיצור, אל תוותרי לה
יהיה טוב מותק, אני מבטיחה לך שזה יסתדר אם תתעקשי ולא תאבדי תקווה ~דרמטית~

תשמעי אין לי מה לעשות, בחישוב זה יוצא 87.

המתכונת לא 30% היא נחשבת כמבחן רגיל. ואני לא יכולה לבוא ולדרוש ממנה בונוסים, היא טוענת שאסור לה לתת מעבר למה שיוצא בחישוב. לא יודעת, בקולנוע קיבלתי 85 במתכונת שנה שעברה והמורה הגיש אותי על 95, ועוד כל מיני שטויות כאלו, סתם מזבלת בשכל. אבל להפוך עולמות על 3 נקודות זה כבר לא שווה את זה. בעיקר שאם אני ממש אעצבן אותה אז היא תתנקם בי שנה הבאה. :/

The Cat Woman

New member
../images/Emo45.gifהם כאלהההה מושלמיםםםם!!!!!!

נשבעת לכם, אני רואה אותם כל בוקר ומתאהבת...
דיברתי אתמול עם איתי על כל מה שמציק לי, אז זה הוריד לי קצת מהמועקה. עדיין יש קצת שאלות באוויר אבל הוא ממש הרגיע אותי!

The Cat Woman

New member
עוד קצת קטניםםםםםם

זה הג'ינג'י שביניהם... צילום פאפרצי!!!
ממש היה קשה לצלם אותם- צילמתי כזה מבין התריסים והם מתרוצצים בלי הפסקה!!! קשה לתפוס אותם...

למעלה