דבר טוב
דבר רע
-ראשון

dralan

New member
שודדי הקאריביים /tapuzforum/images/emo47.gif

לדעתי הראשון יותר מוצלח P:

Super Alonit

New member
לא ראיתי את השני...

הדודה שלחה לי אותו אבל בלי תירגום ואין לי כוח לנסות להבין את המבטא המוזר של כל המכשפות הזקנות שם אז לא טרחתי לראות אותו בכלל.

מממ..

:היה כ"כ מצחיק וכ"כ כיף בהקלטות היום,ואממ היום שבועות!
:ההקלטות ממש עייפו אותי

dralan

New member
שבועות :)

/tapuzforum/images/emo45.gif מתכונת בתנ``ך שהלכה די טוב /tapuzforum/images/emo31.gif היום בלילה לומדים מחשבת P:

skipp

New member
[]

איכשהו הצלחתי לשכוח שיש היום שבועות, הלכתי לבית ספר, שזה חמש דקות ממני, הגעתי שלוש וחצי מטר ממנו, נעצרתי, הכיתי את עצמי וחזרתי הביתה, היה דיי משעשע האמת
הרגע ראיתי את הפרק האחרון של הירוס והיה כל כך

A Hilit

New member
אפילו שזה כבר יום רביעי אבל..נו מילא../images/Emo9.gif

אני צריכה בשררררר!0o איכס כל כך הרבה גבינות עוד שניה הקאתי!
חנוכת בית לדודה שלי+היומולדת שלה אז היה ממש מגניב. יש לה בית ממש חמוד! ^^
ראיתי את כל הקרובים מצד אמא שוב..הרבה זמן עבר
ישיבת צוות שנייה בחיי! [הראשונה הייתה לפני פסח] התרגשות? האמת היה די משעמם.. ועוד לחשוב שאני צכה להדריך שבוע הבא ילדים מפגרים בכיתה ו' שבטח יעשו הכל כדי לא לתת לי להעביר פעלה כמו שצריך =\ ועכשיו אני אסביר את עצמי [למרות שזה בטח לא מעניין 99.9% מאנשי הפורום אבל אני אוהבת לחפור
]: יש כזה דבר בצופים שנקרא "יום ירוק" שזה יום שבו שכבת ט' מדריכה ליום אחד [ה"ירוק" זה בגלל שעניבת ט' בצופים היא ירוקה..] אז אני נדפקתי וקיבלתי את ההכי בוגרים בהדרכה צעירה שזה כיתה ו'. ולמה נדפקתי? כי חניכים בכיתה ו' מרושעים. במיוחד קבוצת בנים. ובמיוחד הקבוצה הספציפית שאני מדריכה
אז הישיבת צוות היא על התהליך של בניית הפעולה [יחד עם כל הצוות שקיבלתי שהוא מהשכבה שלי..] ותשמעו, לבנות פעולה זה ממש לא פשוט!
אז. זהו. עד כאן, סוף חפירה. לילה טוב לכולם!

danduuu

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif יום שלישי

שבועות
פיצה
בורקסים
עוגת גבינה
!!!!
כמעט והתבטלה ההצגה בתיאטרון [ההפקה של הקבוצה שלי-"הלהקה"] בגלל שאף אחד מהקבוצה לא בא חוץ ממני ועוד שתי בנות. בסוף אנחנו מעלים אבל עדיין יש המון בעיות =/ בינתיים זה מה שהיה היום

Super Alonit

New member
בהצלחה בהצגה!../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

ואוכל!
אוכל וחופש זו כבר סיבה לאהוב את שבועות, למרות שאין בו בשר. :]

danduuu

New member
תודה בובה../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

יותר טוב שאין בו בשר! ככה לא אוכלים לי מול העיניים חיות מסכנות שקיפחו את חייהן בשביל שלאנשים יהיה יותר אוכל
חחחח ונכון רשמת "הדודה שלי מתפרקת" או משהו כזה?XD אז באתי לאחל לה שתרגיש טוב ושיהיה טוב וזה, ורק אז הבנתי שהתכוונת למשהו אחר ולא לדודה אמיתית XDDDDD אני כזאת פוסטמה
[ותראי מה הגבתי לך ב-30 XDD]

jackmo

New member
דבר טוב רע

ההורים שלי זונות
הם מביאים כסף הביתה...

Itay Simons

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif-רביעי../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

היה כל כך כיף אתמול! פאב
לינקולן
אני ואמא לא דיברנו כבר כמעט שבוע וזה מעצבן ><

blacknwhite

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

כבר כמעט סיימתי עוד ניתוח...
הייתי בחדר כושר עם ההורים ואח"כ השתפזנו והיה נחמד לדבר איתם
אני הולכת היום עם ידיד וידידה (חבר וחברה טובים, אבל כשאני אומרת "חבר" אנשים לא מביניים כמו שצריך) למסיבה הזאת במוסד, ויהיה כיף
(ואמא שלי דאגה להפחיד אותי טוב טוב, אבל בחיי שעדיף ככה. החלק המשעשע הוא שהיא אומרת לי "אל תשתי שום דבר שלא היה סגור" (וצודקת) אבל אין לה בעיה שאני אשתה בירה או משהו, למרות שאני חצי שעה אומרת לה שאני בכלל לא אוהבת אלכוהול
)
אין, ואני מקווה שגם לא יהיה

למעלה