דבר טוב
דבר רע
-ראשון

dralan

New member
נו באמת

הבנו שאתה כועס על כל העולם, אבל למה אתה חייב לחזור על כל טענה 8 פעמים??? X_X

The Cat Woman

New member
איוב הוא פאתט.....

מתעללים בו בלי הפסקה והוא אוכל את זה בלי להגיד כלום. אוחחחח תנ"ך

blacknwhite

New member
../images/Emo150.gif

שביתה! שוב! פשוט לא יצאנו מחופש פסח בכלל...
היו מאז בערך 4 ימי לימודים- 1 שישי, 1 אתמול, ו-2 בגלל יום השואה...
סיימתי עם הביולוגיה ה^&*$^ הזאת! לבינתיים לפחות... אחרי שטרחתי ו"השאלתי" חצי מהתשובות בערך מידיד שלי
היה כיף בטניס, אבל אני braindead לחלוטין מאז הביולוגיה בבוקר, אז שיחקתי גרוע
האמת שאין
חזרנו לימים הטובים, כמו שצריך!

Super Alonit

New member
../images/Emo31.gif איזה יום מגייע ועמוס במתמטיקה...../images/Emo5.gif

קמתי ב-9 והתחלתי לתרגל, ב-16:00 היה לי שיעור עד 17:30, ישבתי שם והמשכתי לתרגל עד 19:30 ואז היה לי שיעור פרטי (לבד, בלי קבוצה) על כל החומר שהיה חסר לי. הגעתי הביתה ב-21:00. אני כבר 12(!!!!!!!!!!!!!!!!!!111) על מתמטיקה! מוות!
השתפרתי במתמטיקה?

../images/Emo201.gif

מתמטיקה זה השטן.. לפחות ב29 למאי הכל נגמר!! (אלא אם כן את עושה מועד ב' ואז זה 16 ליולי
)

mary06

New member
וואי כמה טוב שהיום הזה נגמר

בגרות בספורט..עברתי בכפיפות בטן, מתח, קפיצה מהמקום וריצות קצרות אבל נכשלתי יפה בריצת 2000 בעיקר בגלל הסרעפת שהתחילה לכאוב והקושי לנשום/לזוז..אני לא מאמינה שיצאתי מהבגרות הזאת חיה
בשעות האחרונות אני מתחילה להרגיש *טוב מאוד* כל שריר ושריר ארור..אני נורא מסוקרנת לגלות מה יקרה לי בבוקר
אין יותר משחקי כדור לעולם!! לעולם!! לעולםםם!
*תופים* סיימתי את הספר פרוייקט ה<הכניסו קללה אהובה>! ימים שאני נושמת, אוכלת וחולמת ספר פרוייקט, חשבתי שלעולם לא אסיים אותו..וככל שהדדליין הלך והתקרב ככה מצאתי יותר שיט שצריך לסיים
אבל זהו, אחרי שכמה נסיונות לשלוח את הדבר הארור לאימייל של המנחה נכשלו, סוף סוף שלחתי וזה נגמר. בהנחה שהכתובת נכונה
אז היום שלי מסתכם בכאבי שרירים,כאב ראש וצום קל כי למי יש זמן לאכול כשאני מירוץ נגד הזמן לסיים את הספר, וחיפוש מתנות ליומולדת של חברתי הטובה..ועל כן כמה טוב שהוא נגמר

ארג

הרגע כתבתי הודעה עם התבכיינות ארוכה (כבר תבינו על מה) ואז בטעות העלמתי את החלון והלכה ההודעה >.< 'כל מקרה,
קנו לי פלאפון חדש! הוא מדהים
והוא עולה 2 ש"ח לחודש
(לא כולל חבילת סמסים מוזלים ב20 ש"ח בערך ואינטרנט חובה גם 20
)
אני כ"כ מתגעגעת לקודם!
הוא היה חלק ממני, כמה שזה טראגי ;[ הכנסתי לתוכו את כל החיים שלי בערך, בסמסים וביומן והכל. >< אני כ"כ קשורה אליו ;[ וזה עצוב שעכשיו הוא שייך לאמא שלי והוא עם הפאנל הכחול הרגיל ולא עם הפאנל הצבעוני והחמודי והמקושט שלי והוא לא שלי יותר. ;[ (השארתי את הרקע, הלוגו עם השם שלי והצלצול שלי :{) לא חשבתי שאני באמת אפרד ממנו פעם ואחליף אותו.
~מגזימה אבל מותר לי כי אני סרטנית~
אין לי כוח לבי"ס מחר ._.; לשונבעה (שיעור חופשי בעיקרו אבל מעצבן), ערבית (איייייייייייייייייייייייכככככככככסססססססס), של"ח (מילא, די חופשי אבל מעצבן כמו כל שיעור אחר עם הכיתה המפגרת הזאת) ושיעור עם הרכזת בו היא בעיקרון אומרת לנו שאנחנו דפוקים ושאף אחד לא אוהב אותנו, משעשע ביותר P:

ועל אתמול כי לא יצא לי אתמול P:

הייתה פעולה נחמדה במד"צים, שתי הפוסטמות לא היו ^^
לא הייתה שביתה >_> אוה וזה הפלאפון החדש שלי ^^" (הוא אדום)

למעלה