תודההה לכם (((:
S Super Alonit New member 6/5/07 #8 וואי, האוויר מזוהם אחושרמוטה../images/Emo5.gif אני בקושי נושמת... מצברוח איכסי. היה יכול להיות יותר גרוע, בתכלס אני ממש מגזימה... אבל מה, אני לא שולטת בתגובות שלי.
וואי, האוויר מזוהם אחושרמוטה../images/Emo5.gif אני בקושי נושמת... מצברוח איכסי. היה יכול להיות יותר גרוע, בתכלס אני ממש מגזימה... אבל מה, אני לא שולטת בתגובות שלי.
ש ש נ י1 New member 6/5/07 #16 ../images/Emo117.gif היה ממש כיך אתמול! כואב לי הראש מרוב עייפות (חזרתי ב-7 בבוקר ) יש לי השבוע מגן במוסיקה וזה הדבר האחרון שבא לי ללמוד עכשיו אממ.... לא יודעת, סתם בשביל האווירה האופטימית
../images/Emo117.gif היה ממש כיך אתמול! כואב לי הראש מרוב עייפות (חזרתי ב-7 בבוקר ) יש לי השבוע מגן במוסיקה וזה הדבר האחרון שבא לי ללמוד עכשיו אממ.... לא יודעת, סתם בשביל האווירה האופטימית
B BrowN EyeD GirL1 New member 6/5/07 #20 ../images/Emo13.gif :היה אתמול כ"כ כיף,כ"כ מצחיק וכ"כ טעים!..פשוט התחרפנו(והכל מתועד בסרטונים,שאיש לא ייראה מלבדנו).וכל זה למרות שהייתה איזו תכנית שלא הצליחה לנו( )..אבל חפיף,היה פשוט כיף! :לשם שינוי אין.
../images/Emo13.gif :היה אתמול כ"כ כיף,כ"כ מצחיק וכ"כ טעים!..פשוט התחרפנו(והכל מתועד בסרטונים,שאיש לא ייראה מלבדנו).וכל זה למרות שהייתה איזו תכנית שלא הצליחה לנו( )..אבל חפיף,היה פשוט כיף! :לשם שינוי אין.
B BrowN EyeD GirL1 New member 6/5/07 #25 ../images/Emo25.gif אני מקווה שמצב הרוח שלך ישתפר אם את צריכה מישהו לדבר איתו,אני פה
S Super Alonit New member 6/5/07 #31 איזה יופיטופי!../images/Emo24.gif שמחה שהכל טוב וזה:] בטח ב-00:00 רצת הביתה הכי מהר שיכולת וכמעט הורדת לעצמך את הלחיים מרוב שהיית להוט להתגלח.
איזה יופיטופי!../images/Emo24.gif שמחה שהכל טוב וזה:] בטח ב-00:00 רצת הביתה הכי מהר שיכולת וכמעט הורדת לעצמך את הלחיים מרוב שהיית להוט להתגלח.
D dralan New member 8/5/07 #186 לא, לא ממש בשביל מה יש צד אשכנזי? (; [שמת לב שאני מנצל כל צד מה4- נכון?]
S Super Alonit New member 8/5/07 #190 כן../images/Emo6.gif אתה מזייף... לוקח רק את הדברים הכייפים בכל צד
B b l a c k t e a r New member 6/5/07 #30 אז ככה... ביום שישי המוטומיוזיק בתל אביב היה סבבה לגמרי אתמול היה לי הל"ג בעומר הכי חרא בחיים שלי וזהו נראה לי המשך שבוע טוב לכולם!
אז ככה... ביום שישי המוטומיוזיק בתל אביב היה סבבה לגמרי אתמול היה לי הל"ג בעומר הכי חרא בחיים שלי וזהו נראה לי המשך שבוע טוב לכולם!